Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ak by ste mala niektora zaujem,predavam nepouzitu plastenku a moskytieru za 15 eur uz aj s postovym.
mate niekto aj ananožnik na nunna buggy a aky?nevite ci pasuje aj pinkie...
@zuzukaa tak to ti fakt stači ta klasicka nuna...myslela som že to chceš ešte teraz...... 😀 😀 na Vianoce byva lacnejšia...nepočkaš???
moja mala 21m spava na obed len v kočiku...a to je riadna babizna 14,5kg....našťastie mam elite bbaby jogger a tam ma kopec miesta 😵 😵spava v ňom aj 3hodiny
@zebricka23 nedfotila si ako tam mala lezi a je to vysunute??? pleaaaaaaas 😉
co teraz v jeseni s Nunou,mate niekto daky fusak ci nanožnik?
Baby kto máte v kočiku deku od pinkie, drži vám dobre? nepada?
@pyngua pokial nieje sneh tak áno, ale po snehu neprejdeš
babi pozerala som obrázky tej novej nuny deluxe ked tam je akože ta placka na nôžky ohnutá dole, bude si mať kam dieťatko uložiť nôžky ? no naša sofi si tam vždy oprela nôžky a bolo, my sme akože to polohovanie nožičiek ani nepotrebovali...len ked tam je tamtá vec, asi veľa miesta tam nezostane, či ? to ma len tak napadlo...
prosim vas, poradite mi? mne sa na konstrukcii nuny objavili akoby modre skvrny.. su to len male bodky na tom tmavom plaste dole.. i vpredu aj okolo koliesok.. Umyvala som kociar dokladne a aj tak nezmyslo.. Vidno to len zblizka, ale netusim z coho to moze byt,, kociar som nicim nepoliala, chodime s nim len na ihrisko.. Ako to mam odstranit? 😒
Pisala som do miminkova, odkial kociar mam, ohladne nahradneho potahu. Ze ho dostanu, ale nie na predaj, len pre pripadne reklamacie... Neviete mi s tym niektora pomoct? Ktory eshop ho predava? dakujeem
Menili ste niektora uz kolieska? Ide to lahko?

@zebricka23 no toho sa bojim lebo na tej deluxe to polohovanie je vymakane a neviem ktoru kupit ach jaaaaaj :D ale jedna mamicka mi vravela ze na deluxe si nema kde dieta vyložit nožičky ked sedi lebo tam to polohovanie zavadzia, tak čo teraz??? 😒