Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
to prevazovanie som mala na mysli, a neprekoti sa sam!! len ak by si ty mierne kocik naklonila na zadne kolieska citit e by siel dalej sam.. alebo ak by si zavesila tasku...too aj v navode zakazuju , ale za sedu nosim a je to ok
a veru hrkoce, teraz po posypoch je to hruza :O)
ale nunu nekupujeme pre drobcov, tak pre mna nemusi splnat narocnejsie kryteria..
@landrea Dakujem za nazor 🙂. Nevadilo by mi keby bol troska vratky pri tlaceni lebo to mam predsalen v rukach, skor sa bojim aby sa neprevazil ked bude stat a maly sa zavrti... ja by som potrebovala kocik vyuzit uz tak od 6. mesiaca tak stale zvazujem ci kupit radsej daco pevnejsie a tym padom trosku aj vacsie alebo nam tento bude ako cestovny kocik stacit
Skuste pozriet kocik Moon Buggy-ja ho mam,pouzivam ho v snehu,aj v lete-je rovnako lahky a skladny ako Nuna-len ten dizajn je taka klasika.. Ale je stabilny,pohodlny pre dieta aj pre rodica.. No Nuna je Nuna
Baby, aky je rozdiel medzi nunou klasickou a deluxe? Len v opierke noh? Da sa klasicka polahnut uplne rovno? Dakujem.
baby, ja som z toho magor teda...
Nuna 2012 ma polohovanie do lahu aj polohovanie noziciek? Ci nie?
a v com je lepsia Nuna de luxe ? len vo vybave, alebo je tam polohovanie a adaptery.
ku koncu videjka to oani predvedie, ak ssa to da nazvat polohovanim ..??!. a nuna deluxe..pekne polohujes ako na beznych kocikoch http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=5360...
Ahojte kočky, prosím vás, neviete náhodou či bude aj nová nuna peep deluxe 2013? Teda nejaký nový model? Ďakujem za info
ahojte, uvazujem nad tymto kocikom na leto, ale chcem poprosit niektoru majitelku ci by mi nepomerala loznu cast.
a ako sa sprava kocik na dlazbe a macacich kockach v starom meste?
@adenka ahoj, kočík je super môžem odporúčať....na dlažbe trošku hrkoce, ale nie je to až také strašné 🙂 🙂 hlavne sa ľahko ovláda a krpcovi sa tiež páči...v starom kočíku sa nechcel voziť a do nunny naskakuje sám 🙂 🙂
@jankajojko dakujem a ty mas tu verziu s polohovanim noziciek? mohla by si mi pomerat loznu cast?
hrkotanie mi az tak nevadi, maly sa od narodenia vozil v B-smarte ktory o pruzeni nemal ani paru 😀
@danielle25 vraj ma byt niečo nove na jar.. 🙂
@adenka 🙂 jasne môžem ju pomerať, ale až cez víkend. Máme ju u našich, cez zimu sme boli v inom kočíku. My mame s polohovaním nozičiek, aspoň tak to nazývajú...ja som nechcela tú de luxe lebo môj malý nespával v kočíku, ale keby som mala dieťa ktoré chce spať aj v kočíku tak si radšej priplatím viac a vyberiem si model de luxe. Ale aj keby si si vybrala ten model s polohovaním nožičiek......stalo sa mi, že tam malý asi 2 krát zaspal a netváril sa, že by to bolo nepohodlné 😀 😅 ...len keď dáš na ložnú časť, tak dieťa je v takej lomenej polohe (teda nohy má asi od kolien dolu nižšie) čo predpokladám, že u tej nuny de luxe sa nestane.....najlepšie keby si si mohla ísť pozrieť do obchodu...Ja mám tú sivú farbu a super je...nie je na nej až tak veľmi vidieť špina.
Ahoj maminky mate niektora Nunu Pepp Deluxe? Mozte mi sem nahodit zopar realnych fotiek? A ta deluxe sa od kedy vyraba? A co ma vylepsene oproti klasickej len polohovanie noziciek? dakujem
@zuzukaa ďakujem pekne za info, nejak v marci alebo kedy? Neviete náhodou presnejšie?
Ahoj ja mám týždeň novú nunu sand malá bude mať v júni 2 roky a zmestí sa ešte má aj miesto,kúpili sme bez polohavania nožičiek nepolohovali sme ani v prvej bugyne ,ja som maximálne spokojná,ľahučký,spratný
@jankajojko dakujem veeelmi pekne.. velmi som nalomena na nunu, chcem urcite s polohovanim, nech spinka co najpohodlnejsie... ale mam este svoj velky sportak Pure, takze to budem striedat.. nunu chcem hlavne na cestovanie, nakupy, ihrisko a podobne... rychlobezka 😀
Nunistky 🙂 nebude niektora z vas predavat nunu?? Premyslam nad jej kupou - hlavne na prelome marec april. Kvoli dovolenke a ze maly sa rad este povozi.
baby a vase skusenosti so spanim v nune?
@adenka ja som sa vzdy snazila, aby mi syn spal doma v postielke, ale ked uz taka situacia nastala, ze musel spat "na cestach", zaspal bez problemov, ale nechavala som ho len na tom strednom slkopeni, nedavala som ho uplne do lahu, to sa niekedy prebral a protestoval proti tomu. Pre deti po 1 roku na to obcasne prespanie, myslim ze uplne v pohode.
@andrejkobb no my sme praveze od jari takmer cele dni vonku, takze pre mna je spanie v kociku samozrejmeost u oboch deti, teda starsia uz nie, s mladym tiez doma neobsedim...
necakala som ze vyber buginy bude pomaly taky narocny ako vyber prveho kocika... a to uz mam druhe dieta... pomoooc 😅
@adenka - ja by som nunu nevymenila za iny kocik. Maly v nom fungoval od roka (marec 2012), jedine teraz na zimu sme presedlali do maxi cosi s velkymi kolesami kvoli snehu ale ako nahle sneh zlezie, znovu sa vraciame do nuny. Po maxi cosi je to moj druhy kocik a iny uz neplanujem. Sme bez auta, takze som s nim nachodila kilometre po roznych terenoch a zatial drzi. A dalsia vyhoda je, ze ho mozere odsoferovat jednou rukou bez problemov, takze super manipulacia napr. v obchodoch alebo ked drobec propri vas cupita, pripadne drzite druhe dieta za ruku.

@lucicek22 ved hej preto mi nunu aj pripomína ;) akože ani nuna nemá polohovanie iba tá deluxe ale nám ani nikdy nechýbalo a malý v nej bol od 8 mesiacov 🙂