Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, premyslam malej kupit nej.kocik na jar, zvazujem nunu, v aprili bude mat 2 roky, napiste mi plusy a minusy,dakujem
ahoj ema.nz a preco len prednych kolies, su iny material,ako zadne? hrkotaju na kazdom terene? ja riesim kocik skôr na cestovanie,busom,vlakom, takze chcem nieco lahke , rychlo zlozitelne, zaroven aj pevne, dostatocna vyska - pre 2r dietatko, a ja meriam 175cm ,cize,aj pre mna tak akurat,hm... 😒
@anib a kolko cm ma tvoje dietatko? lebo napr. nas danus v lete uz tam bol narvany myslim na vysku, museli sme nunu predat lebo strieska uz bola na hlave. inak to ze hrkotali kolecka to na snestvalo, ano zamocka dlazba a tie hnusne kocky na namestiach bleee ale inak super kocik. zapp hrkoce este horsie, otraaaaaaaaaas 😲 😲 😲 😲
a hrkocu len predne - te su dvojite, zadne su jednorite ci ako to mam nazvat 😉 😉 😉
anezena teraz ma Bianka 85cm
@ronie111 mas original nuna fusak ?
@eis4 ahoj kupujes teda novu nunu ?
@kackabrcka áno,viac sa mi to oplatí pri použitej by som ušetrila len 23 eur🙂
No ja sa už teším na jar...tiež chcem nunu pre drobca...boli sme teraz v obchode a skušala som ho tam posadiť 😵 no nááádhera....a lahulinký je ten kočík...to bude radosť chodiť s ním.... 😵 😵 😵
@kackabrcka ano ja mam originál fusak Nuna
Ahojte .odmeriate mi niektorá priemer rámu kde sa dáva slnečník?dakujem 🙂
Ahojte maminky, nejake nove postrehy? Akurat sa ju chystame kupit, velmi sa nam paci, potesi kazdy postreh a skusenost, dakujem 🙂
@ronie111 vyzera to super 😉
nunička objednaná 🙂 svokrička zaplatila 😉 ,doktorka udobrila že malá v nom može sedieť od pol roka 😅 už len aby bola jar 🙂konečne nebudem musieť čakať na priatela kým príde z roboty ale v klude pojdem von aj na obed,chytím malu do jednej ruky ,kočík do druhej a ide sa dole zo 4 poschodia🙂už sa teším 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Ahojte, nebudete niekto na jar predavat NUNU? najlepsie fialovu 😉 🙂
Ahojte, aj ja som nuna positiv 😀 strasne sa mi paci. Momentalne hladam nejaky sportovy kocik pre malu, najprv som uvazovala o nejakom klasickom golfaci, ale teraz, ked vidim nunu, vaham.
myslite, ze Nuna je vhodnou alternativou golfacov? neviete mi poradit, kde v BA sa da vidiet nazivo? Ako je na tom nuna, co sa tyka polohovatelnosti? dakujem!!!
čaute.nuna je doma.aj sme vyskušali po byte 🙂 malej sa strašne páči aj v nej zaspala za tých 5 min čo sme sa vozili po byte. a to ona neznáša kočík ,ked ju dáme do kočíka tak kričí kým nezaspi,ale to len vonku.doma som ju skušala uspať v kočíku a strašne plakala.no a v nune bola tichučko . 🙂 ale ešte chvílu potrvá kým sa bude voziť vonku ☹
ahojte,aj ja by som nunu kupila aj hned.
Pridavam sa k Nuňáčkam 🙂
baby aké najmladšie dieťatko sa tu momentálne vozí v nune, rozmýšľam nad ňou na jar, to bude mať moja tak 11m, myslíte, že je vhodný, samozrejme ako druhý kočík, do obchodu, na rýchle presuny...
Mne sa tiež páči len som ju videla naživo a má len dve polohy...ja potrebujem niečo dať do skoro lehu golfac na dovolenku...a tu pochybujem maly by spal skoro v sede.....to sa mi zda na nune neprakticke co je strasnaaa skoda......ja zvazujem kupit bugaboo bee to ide do lehu........

Ahojte babenky, dlho som tu nebola vidim, ze tema o Nuničke sa nam pekne rozrastla - 17 stran,
pripajam k prispevku fotečku nasej Nuničky aj s original fusačikom k nej, je velmi dobry, prakticky a ak by bola von väčšia zima a bali by ste sa o svojho drobca- tak sa don zmesti este aj deka, my Nunu jednoznačne odporučame, no teraz na sniežik musíme vytiahnuť sánky a Nunka si tak na chvilu oddychne.