icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ronie111
12. dec 2010

Ahojte babenky, dlho som tu nebola vidim, ze tema o Nuničke sa nam pekne rozrastla - 17 stran,
pripajam k prispevku fotečku nasej Nuničky aj s original fusačikom k nej, je velmi dobry, prakticky a ak by bola von väčšia zima a bali by ste sa o svojho drobca- tak sa don zmesti este aj deka, my Nunu jednoznačne odporučame, no teraz na sniežik musíme vytiahnuť sánky a Nunka si tak na chvilu oddychne.

anib
15. dec 2010

ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, premyslam malej kupit nej.kocik na jar, zvazujem nunu, v aprili bude mat 2 roky, napiste mi plusy a minusy,dakujem

ema.nz
15. dec 2010

@anib u mna jednine minus na nune je hrotanie prednych kolies 😖 😠 😠 inak by to bol pre mna dokonaly kocik 😉

anib
15. dec 2010

ahoj ema.nz a preco len prednych kolies, su iny material,ako zadne? hrkotaju na kazdom terene? ja riesim kocik skôr na cestovanie,busom,vlakom, takze chcem nieco lahke , rychlo zlozitelne, zaroven aj pevne, dostatocna vyska - pre 2r dietatko, a ja meriam 175cm ,cize,aj pre mna tak akurat,hm... 😒

ema.nz
16. dec 2010

@anib hrkocu len predne a nie na kazdom terene ale na zamockej dlazbe je to otras 😒

anezena
16. dec 2010

@anib a kolko cm ma tvoje dietatko? lebo napr. nas danus v lete uz tam bol narvany myslim na vysku, museli sme nunu predat lebo strieska uz bola na hlave. inak to ze hrkotali kolecka to na snestvalo, ano zamocka dlazba a tie hnusne kocky na namestiach bleee ale inak super kocik. zapp hrkoce este horsie, otraaaaaaaaaas 😲 😲 😲 😲
a hrkocu len predne - te su dvojite, zadne su jednorite ci ako to mam nazvat 😉 😉 😉

eis4
17. dec 2010

@ronie111 no krásne keby som vedela že to tak dobre vyzerá s tým fusakom tak nekupujem Lodger,(dnes by mi mal prísť)krása.my ideme nunu kupovať teraz a lodger som kupovala už do nej na február, marec.no škoda.ked ten nuna fusak vyzeral otrasne na obrázku ☹

anib
17. dec 2010

anezena teraz ma Bianka 85cm

kackabrcka
19. dec 2010

ahojte kocky u nas je 40cm snehu 🙂

kackabrcka
19. dec 2010

@ronie111 mas original nuna fusak ?

kackabrcka
19. dec 2010

@eis4 ahoj kupujes teda novu nunu ?

eis4
19. dec 2010

@kackabrcka áno,viac sa mi to oplatí pri použitej by som ušetrila len 23 eur🙂

didiana333
26. dec 2010

No ja sa už teším na jar...tiež chcem nunu pre drobca...boli sme teraz v obchode a skušala som ho tam posadiť 😵 no nááádhera....a lahulinký je ten kočík...to bude radosť chodiť s ním.... 😵 😵 😵

ronie111
28. dec 2010

@kackabrcka ano ja mam originál fusak Nuna

ronie111
28. dec 2010

@eis4 ano na obrazku, ale naozaj je peknucky a jasne vidiet, ze je k Nuničke, ale nezufaj, ved aj Lodger je good.

eis4
29. dec 2010

Ahojte .odmeriate mi niektorá priemer rámu kde sa dáva slnečník?dakujem 🙂

susisus
30. dec 2010

Ahojte maminky, nejake nove postrehy? Akurat sa ju chystame kupit, velmi sa nam paci, potesi kazdy postreh a skusenost, dakujem 🙂

kackabrcka
30. dec 2010

@ronie111 vyzera to super 😉

eis4
31. dec 2010

nunička objednaná 🙂 svokrička zaplatila 😉 ,doktorka udobrila že malá v nom može sedieť od pol roka 😅 už len aby bola jar 🙂konečne nebudem musieť čakať na priatela kým príde z roboty ale v klude pojdem von aj na obed,chytím malu do jednej ruky ,kočík do druhej a ide sa dole zo 4 poschodia🙂už sa teším 😅 😅 😅 😅 😅 😅

kackabrcka
2. jan 2011

ak by mal niekto zaujem predam fialovy fusak na jar a jesen zn. kaiser PC 20€ teraz 12€ s postou, super stav 😉

baruskaaa
5. jan 2011

Ahojte, nebudete niekto na jar predavat NUNU? najlepsie fialovu 😉 🙂

cherryblossomgirl
5. jan 2011

Ahojte, aj ja som nuna positiv 😀 strasne sa mi paci. Momentalne hladam nejaky sportovy kocik pre malu, najprv som uvazovala o nejakom klasickom golfaci, ale teraz, ked vidim nunu, vaham.

myslite, ze Nuna je vhodnou alternativou golfacov? neviete mi poradit, kde v BA sa da vidiet nazivo? Ako je na tom nuna, co sa tyka polohovatelnosti? dakujem!!!

eis4
6. jan 2011

čaute.nuna je doma.aj sme vyskušali po byte 🙂 malej sa strašne páči aj v nej zaspala za tých 5 min čo sme sa vozili po byte. a to ona neznáša kočík ,ked ju dáme do kočíka tak kričí kým nezaspi,ale to len vonku.doma som ju skušala uspať v kočíku a strašne plakala.no a v nune bola tichučko . 🙂 ale ešte chvílu potrvá kým sa bude voziť vonku ☹

sasrnka
6. jan 2011

@baruskaaa , pravdepodobne ja budem predavat. Ozvi sa potom, ak budes chciet.

henrieta76
6. jan 2011

ahojte,aj ja by som nunu kupila aj hned.

susisus
7. jan 2011

Pridavam sa k Nuňáčkam 🙂

ellysa
7. jan 2011

baby aké najmladšie dieťatko sa tu momentálne vozí v nune, rozmýšľam nad ňou na jar, to bude mať moja tak 11m, myslíte, že je vhodný, samozrejme ako druhý kočík, do obchodu, na rýchle presuny...

susisus
7. jan 2011

@ellysa urcite v pohode 🙂

ellysa
7. jan 2011

@susisus ďakujeeeeeeeeeem a neviete náhodou, či sa poťah dá dať dole?

zuzu205
7. jan 2011

Mne sa tiež páči len som ju videla naživo a má len dve polohy...ja potrebujem niečo dať do skoro lehu golfac na dovolenku...a tu pochybujem maly by spal skoro v sede.....to sa mi zda na nune neprakticke co je strasnaaa skoda......ja zvazujem kupit bugaboo bee to ide do lehu........