Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
kočky, nemáte niektora novu Nunu Luxx? nemohli by ste hodit foto? 🙂
Daju sa zohnat 200-225€...ako kde. A uz su novsie luxx- zavazi aj to
Vsak to je Vasa vec... Ale moj nazor, predavat jazdeny kocik za take prachy... No nech sa Vam skoro preda
@ifkael mas zaujem kupit ? ak nie prosim nekomentuj 😉 pozi si akykolvek bazar a ked najdes jednu jedinu NUNU pouzivanu pol roka minimalne este v zaruke potom sa s mozme bavit o tom ze pytam vela a necham si od teba poradit 😉 Dovtedy ta poprosim aby si sa do toho co a za kolko predavam nestarala 🙂 .Nestaram sa o druhych a to iste si zelam aj ja 🙂 Dakujem za pochopenie 😉
Kto ma zaujem kupit nunu obycajnu bez polohovania noh...maju akciu na www.nuna.cz Stoji cca 139eur+5eur posta na SR...dosiel mi za 4dni. A je super😉
Baby tie čo máte Nunu, viete mi povedať, aký je rozdiel medzi tou normálnou a deluxe? Je vhodná aj pre také cca 9 mesačné dieťa? Len tak do obchodu. Ďakujem za IP
@adka12 moj syn ma 2,5 roka a este stale tam niekedy spava a to nie je ziaden drobcek, ja myslim, ze mu je pohodlne, vzdy sa zobudi vysmiaty 🙂. ked bol mensi davala som ho spinkat do lahu, teraz uz spi len v tej pololezatej polohe. ale zase nie je to siroky kocik, takze prevalovat sa tam bohvieako nemoze.
@adka12 nie, nikdy sme s tym nemali problem, jednou rukou to pridrzim aby to nekleslo hned, rozopnem a pomaly spustim. fuu, no do toho kosika sa dostanes, ale pohodlne to asi velmi nie je, tazko sa mi to posudzuje, ja tam nosim tak maximalne deku, a tu vytiahnem bez problemov. nanoznik existuje aj original, ale ja som ho nazivo nevidela, pouzivam nanoznik z x-lander xa, ten tam sedi perfektne a je aj dostatocne dlhy pre vacsie dieta.
Baby prosím vás, chcem sa ešte opýtať... jazdili ste niektorá s nunou aj v zime? Nebol problém?
A ešte jedna otázočka. Dnes som ju bola kukať v obchode a všimla som si, že má umelé kolieska. Nehrkocú vonku po chodníkoch? Pri prvej dcére som mala Quinny Zapp a ten tak hrkotal, že som ho po týždni predala, lebo som sa s ním hanbila chodiť po ulici 😖 Nie je na tom Nuna rovnako? Ďakujem pekne za rady 😉
@andrejecka ... mozem sa opytat ci to je ta vslka alebo stredna taska a ci je taska dost velka myslim tak ze plienky, vl. utierky, daka vyziva obocicko hracka ci mikinka ...? lebo sa mi tiez pacia vyrobky len neviem aku velkost a ani ziadne foto ako to vyzera z vnutra :( ... mas aj fusak ?
@cuncika97901 je velká, stane sa ti tam toho vela a vnútro, tak ako obyčajná taška, niesú tam ani priehradky ani nič a fusak mám lodger
babule chcem sa opýtať aky je rozdiel medzi nunou delux a nunou luxx dočitala som sa ze nejaký zvýšení podvozok viete mi to nejako lepšie vysvetliť? dakujem velmi pekne za odpoved..
ahojte nepredáva niekto nuna fusak, ruzovy alebo čierny???? dakujem 😀
Ahojte, mam problem s brzdou na Nune :( Ide mi velmi tazko dolu a to sa mi ju podarilo zatlacit iba ked som to rozsrobovala a prisla vlastne na cely ten system, su tam take zelezne tycky ktore sa posuvaju smerom ku koleckam a ta brzda pri stlaceni ich tam akoby zasunie...lenze ide to veeeelmi tazko a neviem ci je to tym, ze sa nepouzivala, alebo to treba premazat :( No kazdopadne pani co mi ju predala ju vraj vobec nepouzivala...Mate niektora ten isty problem, popripade ako ste ho riesili? Diky :D

@klobucik to pytas dost...