icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ifkael
23. sep 2013

@klobucik to pytas dost...

ifkael
23. sep 2013

@pipike88 a to iste pre Teba.. Ved nemozte pytat za jazdeny kocik tolko takmer co stoji novy

klobucik
23. sep 2013

@ifkael za pol roka obcas pouzivany kocik ? vsade kde som pozerala su ceny od 190 vyssie a dlhsie uzivany . Nemyslim si ze je to vela ked ja som za neho dala 250 € 😉

pipike88
23. sep 2013

@ifkael moja mila vobec to nieje vela povedala by som ze az pod cenu....ukaz mi kde vies kupit cisto novy nuna pepp deluxe za takuto cenu??!!stoja 225eur...a ked sa ti to zda vela tak si kup teda novy ked mas za tskuto cenu novy...

magic08
23. sep 2013

kočky, nemáte niektora novu Nunu Luxx? nemohli by ste hodit foto? 🙂

ifkael
23. sep 2013

Daju sa zohnat 200-225€...ako kde. A uz su novsie luxx- zavazi aj to

Vsak to je Vasa vec... Ale moj nazor, predavat jazdeny kocik za take prachy... No nech sa Vam skoro preda

ifkael
23. sep 2013

@pipike88 mala som za taku cenu novy ;))) dakujem za ponuku

klobucik
23. sep 2013

@ifkael mas zaujem kupit ? ak nie prosim nekomentuj 😉 pozi si akykolvek bazar a ked najdes jednu jedinu NUNU pouzivanu pol roka minimalne este v zaruke potom sa s mozme bavit o tom ze pytam vela a necham si od teba poradit 😉 Dovtedy ta poprosim aby si sa do toho co a za kolko predavam nestarala 🙂 .Nestaram sa o druhych a to iste si zelam aj ja 🙂 Dakujem za pochopenie 😉

ifkael
23. sep 2013

@klobucik nemas pisat do verejnej temy...na bazar by som Ti to nepisala. Takze verejne sa mozem vyjadrit

klobucik
23. sep 2013

@ifkae nech sa paci svoj nazor vyjadruj kolko chces to ti nikto neberie, len sa prosim pozri akym stylom si to napisala...nebudem sa tu teraz natahovat a riesit zabomysie vojny 🙂 cena je taka aka je a .

kejtty
3. okt 2013

Kto ma zaujem kupit nunu obycajnu bez polohovania noh...maju akciu na www.nuna.cz Stoji cca 139eur+5eur posta na SR...dosiel mi za 4dni. A je super😉

p247
17. okt 2013

@kejtty trosku viac ako 139, tusim az 155. len poopravujem lebo uz som sa zlostila,z e taka lacna:D:D:D my mame nunu a sme super extra spokojni

kejtty
17. okt 2013

@p247 hehe ja ked som ju vtedy objednavala tak stala 139eur presne 3590Kc...a teraz uz zvysili cenu :-P

adka12
19. okt 2013

Baby tie čo máte Nunu, viete mi povedať, aký je rozdiel medzi tou normálnou a deluxe? Je vhodná aj pre také cca 9 mesačné dieťa? Len tak do obchodu. Ďakujem za IP

mis_ka
19. okt 2013

@adka12 ja pouzivam nunu od tych 9 mesiacov, mam normalnu, rozdiel je len ze deluxe ma polohovanie noziciek, nam nikdy nechybalo.

adka12
19. okt 2013

@mis_ka ale to už majú aj tie novšie modely a nie sú deluxe

mis_ka
19. okt 2013

@adka12 aha, tak som asi mimo 🙂 kazdopadne aj ta starsia najobycajnejsia staci, ja odkedy mam nunu som druhy (vacsi) kocik pouzivala iba obcasne az som prestala uplne

adka12
19. okt 2013

@mis_ka a vyspí sa tam bábo pohodlne? Má tam dosť miesta?

mis_ka
19. okt 2013

@adka12 moj syn ma 2,5 roka a este stale tam niekedy spava a to nie je ziaden drobcek, ja myslim, ze mu je pohodlne, vzdy sa zobudi vysmiaty 🙂. ked bol mensi davala som ho spinkat do lahu, teraz uz spi len v tej pololezatej polohe. ale zase nie je to siroky kocik, takze prevalovat sa tam bohvieako nemoze.

adka12
19. okt 2013

@mis_ka a dá sa dať úplne do ľahu?

mis_ka
19. okt 2013

@adka12 ano, polohuje sa rozopinanim zipsov a ta najnizsia je lah.

adka12
19. okt 2013

@mis_ka a neruší to veľmi dieťa ked spí? A ešte jedna otázočka. Dá sa pohodlne dostať do košíka, ked je úplne v ľahu? Existuje aj nejaký nánožník na kočík?

mis_ka
19. okt 2013

@adka12 nie, nikdy sme s tym nemali problem, jednou rukou to pridrzim aby to nekleslo hned, rozopnem a pomaly spustim. fuu, no do toho kosika sa dostanes, ale pohodlne to asi velmi nie je, tazko sa mi to posudzuje, ja tam nosim tak maximalne deku, a tu vytiahnem bez problemov. nanoznik existuje aj original, ale ja som ho nazivo nevidela, pouzivam nanoznik z x-lander xa, ten tam sedi perfektne a je aj dostatocne dlhy pre vacsie dieta.

adka12
19. okt 2013

@mis_ka ok, dakujem veľmi pekne za rady 😉

adka12
20. okt 2013

Baby prosím vás, chcem sa ešte opýtať... jazdili ste niektorá s nunou aj v zime? Nebol problém?
A ešte jedna otázočka. Dnes som ju bola kukať v obchode a všimla som si, že má umelé kolieska. Nehrkocú vonku po chodníkoch? Pri prvej dcére som mala Quinny Zapp a ten tak hrkotal, že som ho po týždni predala, lebo som sa s ním hanbila chodiť po ulici 😖 Nie je na tom Nuna rovnako? Ďakujem pekne za rady 😉

cuncika97901
22. okt 2013

@andrejecka ... mozem sa opytat ci to je ta vslka alebo stredna taska a ci je taska dost velka myslim tak ze plienky, vl. utierky, daka vyziva obocicko hracka ci mikinka ...? lebo sa mi tiez pacia vyrobky len neviem aku velkost a ani ziadne foto ako to vyzera z vnutra :( ... mas aj fusak ?

andrejecka
22. okt 2013

@cuncika97901 je velká, stane sa ti tam toho vela a vnútro, tak ako obyčajná taška, niesú tam ani priehradky ani nič a fusak mám lodger

mona22
22. okt 2013

babule chcem sa opýtať aky je rozdiel medzi nunou delux a nunou luxx dočitala som sa ze nejaký zvýšení podvozok viete mi to nejako lepšie vysvetliť? dakujem velmi pekne za odpoved..

akis01
26. okt 2013

ahojte nepredáva niekto nuna fusak, ruzovy alebo čierny???? dakujem 😀

putulka
31. okt 2013

Ahojte, mam problem s brzdou na Nune :( Ide mi velmi tazko dolu a to sa mi ju podarilo zatlacit iba ked som to rozsrobovala a prisla vlastne na cely ten system, su tam take zelezne tycky ktore sa posuvaju smerom ku koleckam a ta brzda pri stlaceni ich tam akoby zasunie...lenze ide to veeeelmi tazko a neviem ci je to tym, ze sa nepouzivala, alebo to treba premazat :( No kazdopadne pani co mi ju predala ju vraj vobec nepouzivala...Mate niektora ten isty problem, popripade ako ste ho riesili? Diky :D