icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

eimiky
12. jan 2011

@ellysa no ja neviem, nedávno som mala aj zapp ale nie xtra, kolieska tiež hrkali viac ako na Sí a nemal polohovanie a to nám chýbalo ale zapp je celkom obĺúbený kočík, no nám nevyhovujúci, ale každému sa páči niečo iné.

eimiky
12. jan 2011

@ellysa senzz si neskúšala má spojenú rúčku, kolieska celkom ok , nemala som ho ale ževraj je fajn, len dosť drahý

ellysa
12. jan 2011

@eimiky takže pre teba je naj PP si? každý pochvaľuje bgb bee ale ja chcem niečo skladnejšie

ellysa
12. jan 2011

@eimiky skúšala otrasne sa s ním manipulovalo, a to v ňom nebolo dieťa

eimiky
12. jan 2011

@ellysa ja keby mám menšie dieťa tak by som veľmi rozmýšľala o bee+ ale my sa vozíme už len minimálne.Sí nám vyhovuje.Nehovorím, že je naj má aj mínusy,žiaden kočík nie je dokonalý.

eimiky
12. jan 2011

@ellysa tak neviem potom no skús si to ešte premylsieť

henrieta76
13. jan 2011

ahojte
prave mi dorazila nuna.je strasne super,ale mam 1 1/5 rocnu dcerku ktora je sice vacsia na svoj vek a trci jej hlavicka cez to operadlo.mate to aj ostatne?
a do leta je este daleko 😢 co bude vtedy ak mi este trocha narastie.
inac super sa s nou manevruje,dcerke sa paci a aj ten pololah ju uplne v pohode.

ellysa
13. jan 2011

@henrieta76 a koľko cm má dcérka? aj moja je taký dlháň, aby nám nebola za chvíľu malá, už teraz má 73 cm a ešte len necelých 8 mesiacov

henrieta76
13. jan 2011

@ellysa ona ma teraz 85 cm.

angie777
17. jan 2011

Mamulienky,to vážne nikto nepredáva Nunu??? 🙂

sue250
17. jan 2011

baby mam S4 a potrebujme este jeden kocik do auta rychlo zlozit a rozlozit, a neviem sa rozhodnut bud nuna, quinny zapp alebo mutsy spider.

jay_jay
17. jan 2011

@sue250 urcite nuna 🙂

zuzul1310
17. jan 2011

@sue250 My máme Nunu, malý ju zbožňuje, sám do nej vlezie aj doma, má 2 roky a 3 mesiace 18 kg a 95 cm a stále sa do nej zmestí aj v zimnej bunde a hrubých nohaviciach, je skladná, šikovná určite odporúčam.

sue250
17. jan 2011

dik baby este sa mi pacil aj ninbo ale ten svk nie je nasla som ho na www.allegro.pl

henrieta76
17. jan 2011

@zuzul1310 prosim ta nemas nejake foto?moja ma 85 cm a zda sa mi ze nam je trocha mala a do leta je este daleko.ale dala si mi iskricku nadeje ze bude OK

zuzul1310
17. jan 2011

@henrieta76 zajtra krpca vonku odfotím, ale bude fajn, strieška sa dá posunúť o niečo vyššie a kočík sa môže používať aj bez striešky, neviem ako vy, ale my ju máme stále zaklopenú dozadu, takže vlastne ako keby nebola. Nespáva mi v nej ani keď niekam ideme na celý deň, to radšej nespí vôbec, ale on mi vonku nespal už vyše roka, takže to nie je kočíkom ale zvyk. Neboj Nuna bude dobrá aj v lete, zajtra ho odfotím a hodím fotky.

sue250
18. jan 2011

baby no uz som sa rozhodla pre nunu ale dnes som videla bugaboo bee ake je, nema niekto skusenosti?

bigkahuna
18. jan 2011

Ahojte, aj my sme malému na leto kúpili 😀 NUNA, je v nej taký spokojný, že sa vozíme aj vnútri 😀 Podľa mňa super buggy, aj pospí keď treba. Zatiľ spokojnosť 🙂 🙂 🙂

henrieta76
18. jan 2011

@zuzul1310 tesim sa na fotky.pozeram ze aj ty mas okres komarno.si priamo alebo okolie komarna?

zuzul1310
18. jan 2011

@henrieta76 dnes som krpca nestihla odfotiť lebo sme neboli vonku, ale hodím ti sem fotky z novembra, nie je to vlastne ani veľký rozdiel.
Som priamo z KN

bobket
22. jan 2011

Ahojte! Precitala som si celu vasu diskusiu a som sa do nuny zamilovala hlavne do tej hnedo zelenej, ta je nadherna. Mam teraz jane slalom ale potrebovala by som aj nieco lahke spratne ked idem k lekarovi alebo len tak do mesta alebo so psom na malu prechadzku, no na kocik mam velke naroky ale nechcem vela investovat☹ )))Uz som sa na kociku vela krat oklamala ako nap. na Bumbleride flyer-katastrofa a pritom stal neskutocne vela lebo to bola novinka,ale celkom ste ma presvedcili, ze nuna je dobry kocik. NEPREDAVATE NIEKTORA NUNU? Maly ma teraz 15 mesiacov tak predpokladam ze na leto sa tam zmesti uplne v pohode a na dovcu mi pripada ako stvoreny🙂) Neviem ale ci niekde v Martine je k videniu mozno v Ziline?

zuzul1310
22. jan 2011

@bobket Vybrala si si dobre, Nuna je náš deviaty kočík a nedám na ňu dopustiť, musíš sa pripraviť ale na to že kolieska oproti slalomu hrkocú...tiež máme aj slalom a ťažko som si zvykala, ale je super kompaktná, malý sa v nej vozil aj vnútri, tatinko s behal po byte ako s formulou a malý sa vytešoval. Teraz má drobec 2 roky a 3 mesiace a von chodíme buď bez kočíka alebo len s nunou, Slalom máme už len ako rezervu. Malý chce sám od seba ísť Nunou, od novoti vie meno kočíka a sám sa doň pýta. My sme mali tiež strašne veľa kočíkov, aj drahé aj lacnejšie a nuna je správna voľba.

bobket
22. jan 2011

@zuzul1310 dakujem, nie som uplne pevne rozhodnuta, keby niekto predaval za dobru cenu tak beriem,ale sa bojim lebo som sa tolko oklamala na kocikoch, ze mam normalne"traumu" 😉 Jenda pani ma poriadne oklamala na quinny buzz ze som doma mala skoro rozvod! potom som kupila slalom a strasna spokojnost a v dome klud. Ja viem ze nemozem porovnavat nunu s jane, ako my Zanetku strasne mame radi ten kocik by som nedala za nic! ale ked potrebujem niekam len na skok a este aj autom nechce sa mi trepat"zanetku".Sa bojim ze budem nespokojna ako s buzzom tak flyerom, keby som ho mohla vyskusat. co z toho ze do obchodu ho mozem vratit do 7 dni, ked ho nemozem vyskusat vonku, ved prave tam sa ukaze ake ma kocik jazdne vlastnosti 🙂 Ale strasne som nune naklonena, ved dokial bude ponuka tak mam cas, zatial na bazaroch moc nejdu ☹ teda nie su v ponuka 😒 Inak prave sa mi paci v tej vasej farbe! Je skvely! aj zlty sa mi velmi paci,ale maly je taky smudlo a stale sa mota okolo kocika ze by vyzeral hned ako flakata krava milka🙂

zuzul1310
22. jan 2011

@bobket My sme mali tiež kočíkov veľa a tiež jediná spokojnosť so Slalomom, potom sme experimentovali s Graco Quatro Grand Tour (hrôza), Espiro Magic 4 (otras), TFK Buggster (nevládal malého, hrozné jazdné vlastnosti, inak priestranný a skladný) Slalomi sme mali dva 2004ku a teraz máme 2008ku a mali sme aj Jane Powertrack s pevným kolesom. V každom prípade priateľ ma tiež v kuse buzeroval kvôli kočíkom, že už nech s tým prestaneme, lebo nás to vyšlo na majland. Posledný spoločný kompromis bola Nuna a tam sme si povedali že ak nám na nej bude čokoľvek vadiť tak ju pošleme späť do e-shopu, vrátia nám peniaze a vystačí nám Slalom, resp. bude chodiť Danko pešo. Keď prišla Nuna tak som ju chcela vrátiť, lebo hrkotali kolesá aj na dlažbe v predsieni, tak som sa báa že vonku to bude neznesiteľné. Priateľ ma presvedčil, že jemu sa ten kočík páči, super sa s ním chodí, malý je v ňom spokojný aby sme si ho nechali a som veľmi rada. kolesá sa nerozčaptajú ako na iných kočíkoch, super jazdné vlastnosti, dosť miesta pre drobca. Použitý nekúpiš za veľmi výhodnú cenu. Nový ma stál 154 eur s pláštenkou a sieťkou proti hmyzu, takže celkom prijateľná cena.

brisilda
22. jan 2011

kocky ja som mala a mam uz dost kocikov no nuna ma natolko zaujala , ze ju zvazuijeme 😀 zlta sa mi nesmierne paci a teraz som ju nasla na nete za 150 € novu + plastenka a sietka ako darcek takze to je naozaj prijatelna cena kedze cena za kocik v bazare sa pohybuje okolo 170 € 😠 cize vazne sa oplati kupit novy 😀

zuzul1310
23. jan 2011

@brisilda áno tiež si myslím a máš naň v prípade potreby záruku, ktorú ti nedá nikto keď ho kúpiš spod ruky a cena použitého a nového sa veľmi líšiť nebude. Investícia do tohto kočíka sa oplatí.

brisilda
23. jan 2011

@zuzul1310 dik za odpoved tu ho jedna maminka na MK predava dokonca za 180 € a to je uz pouzity sice len 2tt ale predsa 😒 a na bazariku inde ho predavaju novy za vazne uzasnu cenu kedze k nemu ponukaju aj plastenku a prsiplast no chcem sa opytat nechybalo vam v predu madlo? 😕 teraz mame doma quinny ,Muru a vegu 😀 no vegu planujem predat kebyze sa rozhodneme pre nunu 😉
@bobket co je na buzze zle? 😕 ved je uzasny 😀

bobket
23. jan 2011

@brisilda tak zaprve ,mi povedala ta pani co mi ho predavala-ten buzz ze je v super stave, brala som ten starsi model, a ked mi kocik dosiel tak mi bolo do placu ☹ bol v zlom stave strasne zle sa ovladal to bolo neskutocne! nadrela som sa ako kon, proste nikdy viac buzz, sice neviem ake su tie nove s tou penou ale predpokladam ze vaha a ovladanie je rovnake, hovorim,ale o buzze3 neviem ako jazdi buzz 4. Myslim si ze tazko najdem taky mestsky kocik ktory by sa jazdnymi vlastnostami podobal slalomu 🙂 ale neda sa to porovnavat ja viem...Tiez som pozeral nejaky na bazaroch a zaial sa nepolati kupovat pouzity, co je cudne mam pocit ze sa predava drahsie ako nove, co je dost zaujimave 😵 takze sa uz iba rozohnut ci ho kupim alebo nie. Nie je nuna moc plastova a ake je to polstrovanie, ma tam dieta pohodlie, nie je to sedenie take tvrde, musim dat podlozku? 🙂 Ako som citala diskusiu tak same pozitiva, tak hadam nikto nezamlcal nieco, ved na co by to bolo dobre no nie? xixi Hlavne sa mi paci ze pisete ze sa lahko ovlada, to je pre mna dolezite lebo ked idem na prechadzku alebo tak idem aj so psom cize v jedej ruke kocik v druhej psa takze potrebujem kocik lahko a rychlo ovladat kednou rukou 😉

brisilda
23. jan 2011

@bobket no ja mam buzz 3 a zatial som spokojna jedine negativumma v tom ze je nestabilny 😖 teda co sa tyka zchadzania a vychadzania na obrubnik ☹
na nunu citam aj ja samu chvaliu no jedn akocka stranka dozadu pise o negativach tak teraz neviem 😖 kociarik je dost nizko pri zemi a ma male kolieska co ma odradza + to ze sa tam vraj neda dat taska a nak. kosik je mini 😖 no zvazujeme stale 🙂 len ma uz presla ta zlta farba lebo v lete by som na nom zrejme mala samu haved 😀

brisilda
23. jan 2011

@zuzul1310 ahoj prosim ta ako si s tym kocikom spokojna? tvoj maly na fotke je v nom akysi velky neni to nejak mini kociarik?myslis, ze aj ako 3 rocny sa donho vojdete? ja viem, ze deti v takom veku uz v kociku nesu ale tak na vylete potesi ked si dieta moze sadnut 😀