Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@blondina37 ani mne neukazalo nunu 😒
ani mne ☹
mne sa páči tá béžová
nemohli este tie nozky zdvihnut??? uz by som bola nalomena 😉
@ellysa ved mas skoro nove xtra, co vymyslas? 😉
no ja by som to take zlozie nevidela, stacilo by navarit na konstrukciu tie polohovace - je to napr u x landera dostat ako nahradny diel - a bolo by 😅 ale na to su tu ine hlavicky... my uz v kociku nespime, tak zase pre mna to az taka zavada uz nie je... len spekulujem, ale do leta daleko, uvidime... chcela som predat xtra, ale stale viac a viac sa mi paci, tak to s nim este skusim 🙂
kocky ja skladujem kociky na balkone 🤐 😀 teraz v zime aspon nesu mm na ociach ale tak on si uz oblubil muru no concord je na ceste 😀 😉 a sportak mam nunu a vegu 😀 a laka ma teraz aj quinny xtra ale neviem ci neni lepsie kupit pouzity quinny a dokupit iba novu xtra sedacku vyslo by ma to lacnejsie a mala by som v podstate ako keby 2 kociky v jednom 🙂 ta polohovatelna nuna je krasna a bezova je naj. no co uz ked mam za super cenu nepolohovatelnu 😉 ako rychlobezka mi to v pohode staci
@brisilda ja mám tiež tak xtra vyriešený, kúpila som nový zapp-vyšiel ma 120 EUR cez amazon.de a k tomu za 107 EUR sedanku na xtra, keď bude malá veľká-2roky a viac bude mať už len normálny zapp
a aký veľký máš prosím ťa balkón 😝 😝 😀 😀
ale aspoň viem, že nie som sama, čo má takú úchylku
baby ako tak pozeram tie nuny, niekto pisal ze zlta nova nebude, ale tam na jednom obrazku je vzadu, ze? 😉
my teraz nemame ziadne kocik, v sobotu sme predali zapp so vsitym polohovanim, a ja chcem novu nunuuuu 😀 😀 mne sa straaasne moc lubi, ale zase maly ma buduci tyzdne 3 roky, ale my chodime do prahy a tam na vylety na cely den a spi v kociku. a je super na cestovanie vo vlaku, aj vo vlaku v nej spal. no som zvedava aka bude ta strieska - ci je nazaj vyssia ako na starej a ked malemu enbude zavadzat ja ju kupim 😀 😀
@brisilda u nas presne tak isto, my sme mali 8 kocikov, ale mna mania chytila, az ked mal maly vyse 2 rokov, straaasne neskoro, ale sa tesim na druhe 😀 ale presne, ani ja som ani na jednom neprerobla, takze parada. moj muz - jemu to je uz jendo, povie ze ked si predas, kup si, ale eura nanho nepytaj, takze nepytam a hotovka 😉 😉 😉
ale moja mamina tiez povedala, ze ej to chore 😉
baby a kto vyraba nunu, ke duz korejci ju maju na vystave? a my az v marci 😕 😕
dievcata ja cakam od sikmookych , ze jedeho dna vynajdu kocik na ovladanie ktori sa sam posklada a vlozi do auta 😀
jaj kocky,vy ste teda maniacky na kociky 😀 my mame s nunou len druhy ale ten sme este vonku vyskusat neboli,a haha veru je vela kocikov co by som chcela ale mne by to asi ani manzel nedovolil 😀 😝 ale ta nova nuna fialova jaaaj ta sa mi teda viac paci ako tato 2010 😀
baby a ta nova ma mat vyssiu striesku? to by bolo fajn...
@brisilda a na ovladanie je uz kocik,videla som nejaky taky na youtube,mslim japonsky bol... 😀 ale do auta sam neskocil,to nieeeee 😅
tak ja este nemam moc rozvinutu uchylku,mala som len mutsy,quinny buzz,zopa fusion,chicco a concord 😅 a teraz silno uvazujem nad nunou....moj muz si len pomysli a mavne rukou,no co uz ma robit..moze byt rad ze tak casto nechcem menit auta,nie? 😀 😀
baby ale ja tam nove farby nevidim len tu bezovu)
@ellysa ja som mala dvoch zappov, nie zeby zle- zeby to slo tazko, ale nepohdlne, ale cely zly system je - 3 kroky, sak to je hruuza a dole ta tycka no des, ja som si tam x krat ruku, prsty zacvakla. nervy som s tym mala. buggster sa mi pacil, aj jane aj nuna skladanie. aj verve bol v podstate fajn 😉 😉
@sakura77 pisala to nejaka mamina na nejkaom ceskom fore, jej poslali novu nunu omylom
@sue250 na poslednom obrazku - je ich tam 5 a posledna je zlta
baby nepozerali ste na ceske stranky kde by sa dala nova nuna kupit, resp. niekde na ebay.
na kocikovo.sk pisu ze az v aprili ho bud mat

@blondina37 ja som tam nieč nenašla 😖