Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte nuňáčky....no oddnes som aj ja nuňáčka 😉 😀 bola som si pre kočík dnes...doniesla som ho domov...a malýýý sa mi asi zamiloval.... 😀 no hned na prvý pohlad....ani vystupiť nechcel,a hned aj zaspinkal v kočíku...no podarený bol.... 🙂
Objednala som licorice farbu a som velmi spokojná...je nádherná....tak doma behám po byte s kočíkom ako trafená,tak sa teším..... 😀 😀 😀
@didiana333 😀 😀 😀 super som rada ze si spokojna a hlavne,ze malemu sa paci 😉
@didiana333 My sme sa z neho vytešovali úplne rovnako 🙂 a malý ho tiež zbožňuje.
Ahojte, chcela by som malému kúpiť nejaký ľahký kočík. Má len 6 mesiacov, tak počkám ešte na tú novinku. Myslíte, že je vhodná pre tak malé dieťa? Vačšína z vás má aj quinny zapp, rozmýšľala som nad xtra. čo myslíte, ktorý by bol vhodnejší? Quinny zapp xtra alebo Nuna??? Doma máme Bertini X6 na dlhšie prechádzky. Díky...
@henrik1407 ja by som pre tak male babo volila skor quinny xtra 😉 ale nuna sa ovela lepsie sklada a rozklada 😉
@henrik1407 urcite xtra.
@zajo79 tak to neviem nakolmko quinnyho nemam no hladala som o nom info a mrkla video 😉 nuna ma tych vyhod viac ale kazdej maminke vyhovuje nieco ine 🙂 ale isto by som nunu nevolila pre 6 mes. babo 😖 ona je skor pre vacsie deti ktore uz behaju a kocik maju iba ako bokovku /prilezitostne /
@brisilda to teda nieze myslim, ale mam vyskusane. najskor som s nej bola nadsena, ale ked ma pocula cela ulica ako idem.. to nenene.
tak do obchodov na dlazbu..a ked maly nechcel akurat spat, nestahoval tu debilnu striesku. nemala som dat kam nakup... tak sup prec.
a este som mala zltu - to bolo STALE spinave. mali sme ju den vonku, prisli sme... umyt, oprat, vydrzhnut...
ja teda...mozno som narocna, ale ak mi ma nieco vadit na kociku tak sup prec. a kupim druhy 😅
mam na ceste bgb bee+.. ale mam veelke ocakavania z maclarenu, tak bee+ pojde buduci tyzden do inzeratov... a uvidime co maclaren.
v aprili pride hartan... v maji hlboky vyzdvihnem pre babo... a do jesene hadam nebudem vymyslat. 😀
no..to si musim napisat...
pp skate ten bol super tak do 9mesiacov co mal Matko
gesslein swift - neako ma neoslovil, kopala som stale do koleciek
bugaboo bee - moja laaaaaaaaaaaska, tu som mala tiez skoro 9 mesiacov
pp si - cakala som od nich viac
quinny zapp - predala som, lebo neboli polohovatelne a krpec sa v nich nevedel ulozit a zaspat. ked sme niekde boli
tak sme leteli domov...
nuna buggy - najskor par dni vyskerena som bola, pouzivanim nic moc som zistila...
silver cross pop vogue - tie boli super... par mesiacov boli u nas.
quinny buzz3 henrik vibskov - farba super, inak nic moc... mm len frflal, ze TAKE HEBEDO SOM DOTREPALA....
pp pliko switch - cakala som viac
pp aria - na chvilu docasne u nas...
teraz je na ceste bee+ - ten chcem hned predat predsalen .. i ked este predvcerom som tvrdila ZE SI HO NECHAM
a maclaren quest denim... ten uz cakam do dvoch dni. doma ani jeden kocik..ze kriiiza.
a to je asi vsetko... hadam som na nic nezabudla 😅
@zajo79 dobra si, niektore poznam aj ja 😀
mne sa paci ten novy pp skate 😀 , ten je vylepseny 🙂
ale ja asi budem musiet mat tretie 😀
ja som si nakoniec tiez teraz objednala bee plus, keby manzel vedel co stoji tak ma niekam posle 😀 tak dufam ze ma nesklame .....
@barboramarek to uz taky podobny kocik by som nekupila. nebol zly.. .ale uz eee.
@zajo79 chaaapem 😀 tiez mam k niektorym taky postoj 🙂
caute baby ja som to teraz nepochopila od marca bude nova kolekcia nuna? a ake farby budu okrem tej ztltej a modrej? a ta IVVI to je nieco ine ako nunna buggy ze bude koncom roka? ☹
@sue250 praveze zlta a modra vypadnu..
no to som pochopila ale ake ostanu a ake pribudnu okrem tej licore, a ciernej a bezovej, nebude nejaka pestra?
@sue250 o pestrej farbe nieje zatial ziadne info ☹ ja by som brala aj zelenu 😀
@zajo79 fiiiha ja mam zatial len 6-7 kocikov 😀 no ktoho vie kolko budem mat ked maly bude mat 2 r. 😝
najskor som mala
bebeconfort lolu uzasny kocik ! no sportak o nicom 😔 a zaroven som mala aj
ABC desing 3 tec dizajn krasny ale kocik neprakticky a nestabilny 😒 nak. kosik v podstate ziaden 😠 ako dalsi prisiel na rad quinny buzz bola som s neho uchvatena krasny perfektny kocik no taktiez nestabilny 😠 moj starsi syn mi prekotil na prechadzke toho mladsieho 😠 takze kociarik bol u nas maximalne mesiac 😀
sportak vegu som si kupila este min. r. a stale ju mam kedze je u svokrovcov 😉 je lacny a perfektny v lete pre mojho neustale potiaceho sa drobca ako stvoreny 😀 no nepaci sa mi , ze chrbtovu cast nema poriadne vystuzenu 😔 ale pri poziti fantazie sme to vyriesili 😀
Terza mam doma velku MUru 4 naivne som naletele, ze je to kocik pre deti do 4 r. 😠 ale je super nepredam ho ! teda este nie 😅 budem ho drzat pokial s neho nezacne malemu vytrcat hlavicka 😉
Nuna je super sportak idel pre mna no skoda, ze sa sam nevyberie s kufra a neposklada 😀 ale taky kocik este neexistuje mozno sa ho dockaju moje vnucata 😀 takze nunu odporucam maminkam ktore radi behaju po nak. centrach 😉 na detske ihricko,vylety ci do parku 😉 pre chodiace deti plne energie je skvely 🙂
teraz sa stale rozhodujem medzi cocfordom a gracom ☹ quiny xtra je uz vydŕadena zo zoznamu lebo sa mi nepacilo to jej skladanie ☹
ale najlepsie na tom e to, ze som si kazdy jeden kocik chvalila aky je uzasny a perfektny 😀 😝
@zajo79 a kde si kupovala maclaren?
@cherryblossomgirl cez ebay.
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. 🙂

@brisilda dobre to mas vymyslene 😉 naco ich zatazovat pre nich nepodstatnymi blbostami 😀 a pre nas tak dolezitymi 😉