icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ellysa
23. feb 2011

@blondina37 ja som tam nieč nenašla 😖

brisilda
23. feb 2011

@blondina37 ani mne neukazalo nunu 😒

sue250
23. feb 2011

ani mne ☹

ellysa
23. feb 2011

mne sa páči tá béžová

dosa
23. feb 2011

nemohli este tie nozky zdvihnut??? uz by som bola nalomena 😉

ellysa
23. feb 2011

@dosa no presne to ma napadlo, ale to by museli meniť celú konštrukciu, mne sa zas na niektorých fotkách zdá, že tá strieška tam nejak plandá, keď je v tej ležiacej polohe, ale potom na poslednej na tom fialovom je pekne, tak neviem...
ale teraz zas poškuľujem po bgb bee plus 😅

dosa
23. feb 2011

@ellysa ved mas skoro nove xtra, co vymyslas? 😉

no ja by som to take zlozie nevidela, stacilo by navarit na konstrukciu tie polohovace - je to napr u x landera dostat ako nahradny diel - a bolo by 😅 ale na to su tu ine hlavicky... my uz v kociku nespime, tak zase pre mna to az taka zavada uz nie je... len spekulujem, ale do leta daleko, uvidime... chcela som predat xtra, ale stale viac a viac sa mi paci, tak to s nim este skusim 🙂

ellysa
23. feb 2011

@dosa ja by som si zapp nechala, asi by musel preč cameleon, ale keď toho mám tiež rada, muž by ale tri neprežil

dosa
23. feb 2011

@ellysa - mi hovor, moj muz zistil, ze tri kociky v kocikarni su nase - doteraz som ho nechavala v tom, ze susedine 😀 😀 😀 , tak to tazko predychaval a to este nevie, ze xtra je v skrini 😅

ellysa
23. feb 2011

@dosa 😀 😀 😀 ja som mu včera ešte blbá predostrela, že chcem bee, tak sa na mňa pozrel a hovorí, že toto sa dá isto liečieť, ale potom bol v pohode, už sme sa o kočíkoch nebavili, ale nebol naštvaný, tak si myslím, že si myslí svoje, ale asi by ma úplne nezabil

dosa
23. feb 2011

@ellysa tak to urcite nie, aspon u nas je to tak, ze kto by sa postaral o deti???? moj si trocha pohundre, ale koniec koncov je rad, ze som spokojna, tym padom ma od nas pokoj 😀 😀 😀

brisilda
23. feb 2011

kocky ja skladujem kociky na balkone 🤐 😀 teraz v zime aspon nesu mm na ociach ale tak on si uz oblubil muru no concord je na ceste 😀 😉 a sportak mam nunu a vegu 😀 a laka ma teraz aj quinny xtra ale neviem ci neni lepsie kupit pouzity quinny a dokupit iba novu xtra sedacku vyslo by ma to lacnejsie a mala by som v podstate ako keby 2 kociky v jednom 🙂 ta polohovatelna nuna je krasna a bezova je naj. no co uz ked mam za super cenu nepolohovatelnu 😉 ako rychlobezka mi to v pohode staci

ellysa
23. feb 2011

@brisilda ja mám tiež tak xtra vyriešený, kúpila som nový zapp-vyšiel ma 120 EUR cez amazon.de a k tomu za 107 EUR sedanku na xtra, keď bude malá veľká-2roky a viac bude mať už len normálny zapp

a aký veľký máš prosím ťa balkón 😝 😝 😀 😀

ale aspoň viem, že nie som sama, čo má takú úchylku

brisilda
23. feb 2011

@ellysa balkon je maly ale zmesti sa tam toho dost 😀 😉 namna sa kazyd diva ze som blazon 😠 ale kaslat na to zatial som ani na jednom kociku neprerobila 😉 cize ked jeden predam dalsi kupim 😉

anezena
23. feb 2011

baby ako tak pozeram tie nuny, niekto pisal ze zlta nova nebude, ale tam na jednom obrazku je vzadu, ze? 😉
my teraz nemame ziadne kocik, v sobotu sme predali zapp so vsitym polohovanim, a ja chcem novu nunuuuu 😀 😀 mne sa straaasne moc lubi, ale zase maly ma buduci tyzdne 3 roky, ale my chodime do prahy a tam na vylety na cely den a spi v kociku. a je super na cestovanie vo vlaku, aj vo vlaku v nej spal. no som zvedava aka bude ta strieska - ci je nazaj vyssia ako na starej a ked malemu enbude zavadzat ja ju kupim 😀 😀

anezena
23. feb 2011

@brisilda u nas presne tak isto, my sme mali 8 kocikov, ale mna mania chytila, az ked mal maly vyse 2 rokov, straaasne neskoro, ale sa tesim na druhe 😀 ale presne, ani ja som ani na jednom neprerobla, takze parada. moj muz - jemu to je uz jendo, povie ze ked si predas, kup si, ale eura nanho nepytaj, takze nepytam a hotovka 😉 😉 😉
ale moja mamina tiez povedala, ze ej to chore 😉

anezena
23. feb 2011

baby a kto vyraba nunu, ke duz korejci ju maju na vystave? a my az v marci 😕 😕

ellysa
23. feb 2011

@anezena tak ale šikmookí sú vždy prvý, čo sa týka noviniek, nuna by mala byť holandská, nie?

brisilda
23. feb 2011

dievcata ja cakam od sikmookych , ze jedeho dna vynajdu kocik na ovladanie ktori sa sam posklada a vlozi do auta 😀

anezena
23. feb 2011

@brisilda mne to rozkladanie a skladanie nevadi, teda aspon na nune nie, zato na zappovi - to som mala nervyyy 😠 😠 😠

brisilda
23. feb 2011

@anezena je pravda, ze nuna sa sklada hadam nalepsie ako sa len moze 😀 asi aj preto som si ju velmi oblubila 🙂 a ked sa otoci v kufri auta koleckami hore nezaberie tam v podstate ziedne miesto 🙂 ja ju pouzivam teraz prevazne po OC

weiya
23. feb 2011

jaj kocky,vy ste teda maniacky na kociky 😀 my mame s nunou len druhy ale ten sme este vonku vyskusat neboli,a haha veru je vela kocikov co by som chcela ale mne by to asi ani manzel nedovolil 😀 😝 ale ta nova nuna fialova jaaaj ta sa mi teda viac paci ako tato 2010 😀

ellysa
23. feb 2011

@anezena zle sa ti skladal zapp? ja som s tým tiež mala chvíľu problém, ale teraz už pohoda

sakura77
23. feb 2011

baby a ta nova ma mat vyssiu striesku? to by bolo fajn...
@brisilda a na ovladanie je uz kocik,videla som nejaky taky na youtube,mslim japonsky bol... 😀 ale do auta sam neskocil,to nieeeee 😅
tak ja este nemam moc rozvinutu uchylku,mala som len mutsy,quinny buzz,zopa fusion,chicco a concord 😅 a teraz silno uvazujem nad nunou....moj muz si len pomysli a mavne rukou,no co uz ma robit..moze byt rad ze tak casto nechcem menit auta,nie? 😀 😀

sue250
23. feb 2011

baby ale ja tam nove farby nevidim len tu bezovu)

anezena
23. feb 2011

@ellysa ja som mala dvoch zappov, nie zeby zle- zeby to slo tazko, ale nepohdlne, ale cely zly system je - 3 kroky, sak to je hruuza a dole ta tycka no des, ja som si tam x krat ruku, prsty zacvakla. nervy som s tym mala. buggster sa mi pacil, aj jane aj nuna skladanie. aj verve bol v podstate fajn 😉 😉

@sakura77 pisala to nejaka mamina na nejkaom ceskom fore, jej poslali novu nunu omylom

@sue250 na poslednom obrazku - je ich tam 5 a posledna je zlta

sue250
23. feb 2011

baby nepozerali ste na ceske stranky kde by sa dala nova nuna kupit, resp. niekde na ebay.

anezena
23. feb 2011

@sue250 vsetko mame pobehane, este nie su, pisali sme aj na SK, aj do CR, ze v marci, koncom marca. urcite az po vystave v brne. nevedia este ani cenu

anezena
23. feb 2011

na kocikovo.sk pisu ze az v aprili ho bud mat