icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

marafka
25. feb 2011

@susisus dakujem ale teraz uz vobec neviem co mam robit.... 🙂

brisilda
25. feb 2011

@marafka myslis pouzit plastenku napiesto nanoznika ? nebufde vyzerat blbo? 😕 to by ma nenapadlo 😀 ja tam davam fusak 😉 neskor deku

brisilda
25. feb 2011

@marafka ale plastenku jednoznacne s or. nuny 😉 posklada sa na placku a tasa vojde v pohode pod kosik nie do kosika 😉 darbu by som teraz uz volila tu sedo-zelenu 🙂 alebo pockala a mrkla tu kremovu polohovatelnu 😉

didiana333
25. feb 2011

Inak,baby,mna tá polohovatelná nová nuna nejak neoslovila...akože nič moc...tento starší model sa mi nejak viac páči... 😉

@marafka ja dávam do nuny lodger fusak. ten origoš sa mi vidí hrozne malý...

brisilda
25. feb 2011

kocky zuzu predava kocik 😕 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/q4c7/nun... takze ktora s vas ma v plane kupit nunu tak sup sup dlho v inzercii isto nebude 😀

sasenak
25. feb 2011

@didiana333 ani mňa moc neoslovila, preto som radšej rýchlo objednala ten starý model aby mi ho nevypredali.
Dnes mi došla Nuna tak sa tu vytešujem napchala som do nej fusak Eisbarchen a vyzerá to perfektne nechystám sa síce pobehovať teraz s ňou po vonku no nedalo mi to.

luciferova
25. feb 2011

a preco vas neoslovila? v com je ina?

luciferova
25. feb 2011

kocky kto mate dieta odfotene v tej druhej polohe, nemohli by ste hodit fotku, nech víem, ci nam to bude stacit alebo nie... dakujem 🙂

sue250
25. feb 2011

baby ta zlta je taka otrasna zlto - siva ako je hore link co dala brisilda, to asi prejdem na fialovu lebo na obrazkach vyzerala pekne. ☹

brisilda
25. feb 2011

@luciferova idem kuk zda sa mi ze taj´ku foto mam 😉

brisilda
25. feb 2011

tak tu sa mi zda, ze mame lezmo polohu 😉 nam to bohate staci kedze kociarik pouzivam ako rychlobezku a teraz ked ju do auta netreba ani skladat tak ju budem pouzivat stale ked pojdem niekam autom

luciferova
25. feb 2011

@brisilda dakujem. to mas aku farbu? a zboku foto nemas nahodou? alebo niekto iny? 😵

nice202
26. feb 2011

to ako vyzera to polohovanie na tej zltej? sa mi to nepaci, a 160 eur za taku pracu ... no neviem... ved to zohavilo cely krasny kocik

didiana333
26. feb 2011

@luciferova tá tmavá je farba LICORICE...aj ja ju mám...je taká čierno-hnedá...krásna... 😉

didiana333
26. feb 2011

@luciferova mne sa tá nová nuna nepáči hlavne kvôli tomu polohovaniu... 😅 (divné,že?)
Ked je na ležanie,tak sa mi zdá takáááá...škaredá.... 😅 na tejto starej mi stačí ten "poloľah"...ked je celkom na ležanie urobená,tak vyzerá uplne inak...

luciferova
26. feb 2011

a ako ma vyzerat polohovanie na tej novej?

brisilda
26. feb 2011

@luciferova odfotim a vecer ti to tu hodim 😉 lebo pohlad z boku lezmo polohu nemam a ani tym co som tu dala si nesom celkom ista 😀

luciferova
26. feb 2011

dakujem, si zlata
@brisilda

marafka
26. feb 2011

@brisilda nie nie ja som myslela ze ten original fusak by som pouzila namiesto nanoznika teraz na jar ked bude este chladno lebo sa mi zda ten ich fusak tenky ze v zime asi velmi nezahreje tak ci tak nechavam na zimu este S4 pre istotu toto chcem len teraz na jar a leto tak neviem ci mam brat ten fusak alebo nie....

marafka
26. feb 2011

@brisilda no cakat uz nevydrzim a ta bezova ma nejak neoslovila to potom skor tu sedu, ale co mam teraz casual S4 tak je cierny tak som chcela nieco vesele na leto nie zase tmavy kocik tak neviem, budem dovtedy vymyslat kym ich nevypredaju 🙂

didiana333
26. feb 2011

Dufam,že pojde ten link: nová nuna....

http://kr.aving.net/news/view.php?articleId=187753

brisilda
26. feb 2011

@marafka podla mna fusak ti netreba 😉 ja ked idem teraz v zime na nakup autom tak maleho iba nalozim do kocika a tolko cestu s parkoviska vydrzi 🙂 obcas mu tam dam fusak ale nie origos na nunu 😉 a na jar , leto a jesen v pohode staci len deka 😉 tvoj drobcek uz je velky cize do dalsej zimi vam bude aj tak maly 😒

brisilda
26. feb 2011

@didiana333 skoda, ze neni aj tyrkysova a hraskovo zelena 😀 nova nuna je krasna 😉 no mne to polohovanie chybat nebude kedze mam k doma aj ine kociky 🙂

susisus
26. feb 2011

@marafka ten fusak mu bude maly, daj si povedat a je tak tenky ze ho hravo nahradi deka 😉

sue250
26. feb 2011

baby a ta hore fotka to je nova nuna ci stara. (myslim tu zlto-sivu)

luciferova
26. feb 2011

@sue250 stara prerobena. nova sa este nepredava

marafka
26. feb 2011

@susisus ok presvedcila si ma 🙂

marafka
26. feb 2011

baby nekupovali ste teraz dakedy nunu cez net? ci je niekde v akcii aj s plastenkou? lebo co pozeram tak je bud ten zimny set alebo len samotny kocik za 150

didiana333
26. feb 2011

@marafka ja som kupovala v kamennom obchode a bola k tomu v cene aj sieťka proti hmyzu aj pláštenka do dažda... za 156eur.

marafka
26. feb 2011

@didiana333 vies mi dat aj presny link?