icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

luly13
4. mar 2011

@brisilda super, dakujem.

cherryblossomgirl
4. mar 2011

@brisilda a nevadi ten nizky podvozok? zatial sa mi to vidi uz ako jedina 'nevyhoda'

@luly13 Luci, ja som ju videla v obchode aj zlozenu a fakt je skladna

luciferova
4. mar 2011

@brisilda kde si hodila foto? 😕

sue250
4. mar 2011

caute baby tak som si pozrela nunu no mojej malej sa vobec nepaci velky problem je ze nema madlo, nechce byt priputana ten krik v predajni stal za to(((( ani quinny ani jeden nam nevyhovoval, cele doobedie som hladala idealny kocik ak som nieco nasla mal zle recenzie ☹ ☹ potom som objavila jeden super na amazon.com neviem ci je super neviem perfketne po anglicky tak prosim niekoho aby mi to skusil prelozit, vyhodu ma ze je pekny a ma madlo))) a dokonca rucka sa da pretacat.
tu je link:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vEKgQeX...
http://www.amazon.com/Dream-Me-Lightweight-Adju...

brisilda
4. mar 2011

@luciferova este len hodim mam vybitu bateriu vo fotaku 😔
@sue250 ja ten kocik neodporucam je nestabilny ja som qiunnyho uz predala lebo strasi syn mi jedneho krasneho dna skoro vyvratil maleho s kocika 😔 🙄

weiya
4. mar 2011
sue250
4. mar 2011

baby lenze da sa kupit aj so 4kolieskami mna by len zaujimala sirka a vyska sedadla a to nejako neviem najst(

sue250
4. mar 2011

lebo vsetko sa udava bud v palcoch alebo v pounds a ja mam z toho chaos lebo max. vaha 40 pounds, a 1 ponds je 0,45 kg cize spravne ratam ze to je do 18kg?

ellysa
4. mar 2011

@sue250 a peg perego si sa ti nepáči? alebo chceš len spojené rúčky?tak pozri iglesinu avio.
ja mám odvčera bee plus a super a aj quinnyho mám doma a to je tiež láska

sue250
4. mar 2011

ellysa peg perego bol ten co sa mi pacil aj brevi
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10543777&tab=4
ale mali zle hodnotenie. pozerala som aj inglesinu celkom ok. quinny senz je pekny ale nema madlo ako nuna a nie je mozne dokupit madlo? nahodou nikto sa s tym nestretol.
uz som naspat pozerala bugaboo aj to nema madlo len je hlbsi ja sa neviem rozhodnut som mimo aky kocik kupit pre mna asi nevyrobili. ja sportovy velky mam S4 ale chcem rychlo skladatelny, dizajnovo zaujimavy a s madlom lebo mala nechce byt priputana a sa bojim ze vypadne.

ellysa
4. mar 2011

@sue250 kamoška má pp sí a je veľmi spokojná, ja by som sa bála nepripútať moju aj s madlom

cherryblossomgirl
4. mar 2011

nasla som nejake univerzalne madlo, myslite, ze by mohlo pasovat? 😕

http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

cherryblossomgirl
4. mar 2011

@cherryblossomgirl asi nie, ked tak pozeram na tu konstrukciu 😅

luly13
4. mar 2011

@cherryblossomgirl dnes, ked sme boli v avione, tak som pokukavala po vsetkych golfacoch. no a mali madlo a dieta hoci priputane sa ho drzalo oboma rukami a pozeralo co a ako... fakt ma to na tej nune dost odraza. i ked je taka peknaaaa 😢 ... to univerzalne madlo by to chcelo vyskusat...i ked neviem, ci by to nepokazilo dazajn.

brisilda
4. mar 2011

@luly13 slubene foto 😉 ja ju schovavam pod postelou 😀 do auta ju skladat ani nemusimtakze ako rychlobezka je uzasna a kedze mam male babo madlo nam nechyba 😉

sue250
4. mar 2011

skusim napisat do obchodu pre deti ci sa da to madlo pripevnit na nunu. 🙂

sue250
4. mar 2011

baby to madlo je nasirku konstrukcie 37 cm aku sirku ma nuna?

sue250
4. mar 2011

a druhe univrzalne na 50cm ale ked citam tak vsade je napisane 55cm ☹

merikac
4. mar 2011

ahojte baby, citam vas uz druhy tyzden,,,, mam qinny buzz a tiez zhanam nieco do auta,na presunu do obdhodov a na dovolenku @brisilda mame podobne stare deti,,ako to je s ne-polohovanim noziciek, neprekaza, ked ti dieta zaspi???

brisilda
4. mar 2011

@merikac nam osobne to nevadi

merikac
4. mar 2011

@brisilda mas uz tu novu verziu, ci este starsiu?

brisilda
5. mar 2011

@merikac starsiu

marafka
5. mar 2011

@adka12 uz ano uz len cakam :o)

merikac
5. mar 2011

@brisilda lebo mne sa viac paci ta,,co sa toho plohovanie tyka,,vyzera lepsie,,,,,takzvazujem, ze hadam ani nam by to spinkanie v kociku az tak nevadilo,,,

luciferova
5. mar 2011

@merikac polohovat nozicky nejde ani v novej a ani v starej verzii 😉 ak som spravne pochopila 🙂

merikac
5. mar 2011

@luciferova 😉 - to viem, ale da sa plohovat lah v novel, co v starej bolo len do plolahu,,,,a to sa mi viac paci,,,,aj ked musim zvazit, co bude prospesnejsie pre mojho drobca...zatial som pre nunu rozhonuta,,uz len vyskusat....a uvidim ci sa nieco najde co by ma odradilo

brisilda
5. mar 2011

@merikac ja by som teraz volila skor nunu 2011 😉