icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

merikac
5. mar 2011

@brisilda koli tomu polohovaniu?

brisilda
5. mar 2011

@merikac nie skor by v tom bola ina farba 😀 to polohivanie by nam ani tak nevadilo

merikac
5. mar 2011

@brisilda jaaj tak.............no veru netusim pre ktoru sa rozhodnut...... 😕

luly13
5. mar 2011

@brisilda super, dakujem. este musim zavolat mame, aby pomerala svoj mini kufor, ci sa aj jej vmesti 🙂 . dufam, ze co najskor dorazi do obchodov, aby som si ju mohla pozriet nazivo. v kocikove by ju mali mat na konci marca.

brisilda
5. mar 2011

@luly13 mne sa cely kocik vojde do kufra bez toho aby som ho musela zlozut a ked ho mam zlozeny tak ho v pohode dam aj dopredu pred sedaslo spolujazdca 😉

luly13
5. mar 2011

@brisilda a ake mas auto, ak sa smiem spytat?

brisilda
5. mar 2011

@luly13 hyundai Matrix

sue250
6. mar 2011

baby odpisali mi z roznych obchodov na nunu nepasuje ziadne madlo je velmi sirkoky ☹

brisilda
6. mar 2011

@sue250 no ani sa necudujem nakolko nuna ma konstrukciu kocika plochu nie okruhlu 😉 no nam to nechyba maly sami tiez v inych drzi madla ale v nune mu to nevadi

olisfera
7. mar 2011

tiez zvazujem o spratnom kociku, kvoli vyjazdom do mesta a kedze mam jane slalom a kufor na aute ako na anglicaku, dost mi to suri .... po starsom synovi mam quinny zapp - nie je polohovatelny, co je velka nevyhoda, vtedy mi to stacilo, lebo kocik som pouzivala, ked mal synator 3 roky. Mladsi ma 11 mesiacov a to si neviem predstavit. Zaujal ma kocik nuna 2010 aj 2011 .... a taktiez quinny zapp 2011 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9564473&tab=0 a dokonca som zistila, ze na ten moj starsi model sa da dokupit http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9890232&tab=0 ....... tak a teraz neviem, ako sa rozhodnut :o( ...... ak moze niekto poradit, prosim, ja som nunu v skutocnosti nevidela

brisilda
8. mar 2011

@olisfera na tvojom mieste by sombrala len tu polohovatelnu cast na quinny 😉 tiez si na nu brusim zuby ale tak uz mam nunu, concord a muru ☹ mm by teraz porazilo 😀 mam zajednany quinny sportak pouzity za 70 € a sedacku by som kupila novu no pockam si este na referencie 😀 kazdemu vyhovuje nieco ine 😉

dosa
8. mar 2011

@olisfera - polohovacia sedacka na zapp by bola lepsia pre take male dietko, daju sa tam polohovat aj nozicky... akurat neviem ci by si to vyhrala so skladanim, kedze sedacka je v kuse a treba ju dat dolu a konstrukciu zlozit zvlast... ale zase sedanu das kludne aj malemu pod nohy 😉

weirdo
8. mar 2011

Ahojte baby,
tento tyzden pojdem mrk Nunu na predajnu. Pisete, ze je vhodna pre vacsie deti. To su ake stare? Pretoze mame Jane Slalom Pro, nemame auto, takze nepotrebujem nieco super skladne, ale Nuna sa mi paci. Mala nema rada moc kocik, sem tam posedi kam treba, ale vacsinou sa tam buri 🙄 . Preto to robime tak, ze Manduca v kosiku a velakrat pol cesty kocik, zbytok Manduca. Tak predsalen, Nuna je lahsia na tlacenie ako Jane 😀. Skusime teda, ci Nunu neprilubi 😉 (ak teda sa pre nu rozhodneme).

weirdo
8. mar 2011

@julinka2787 - Ty mas zaujem o Nunu? Ci to uz neni aktualne? Lebo ak by si ju chcela vyskusat a nahodou sa pre nu rozhodneme, tak ju mozes prist vyskusat k nam 😉

julinka2787
9. mar 2011

@weirdo ja som nunu chcela, ale nakoniec som kúpila iný kočík. dosť som sa bála toho nízkeho podvozku a na tie naše žiarske vysoké obrubníky, no neviem, neviem... 😖 ale stále sa mi páči veľmi veľmi ☹

weirdo
9. mar 2011

@julinka2787 - ved to viem, ze mas iny, ale zdalo sa mi, ze uz si ho mala, ked si sem pisala. Asi sa mi zdalo ... ale ten Tvoj je krasny a ked je Tatianka spokojna, neni o com 😵

julinka2787
9. mar 2011

@weirdo no akože záujem o nunu by bol stále, ale už nemôžem vymýšľať. 😀 😅 🙄 ☹ bolo by to už moc a nemám to kde všetko parkovať. 😀 😝

weirdo
9. mar 2011

@julinka2787 - 😅

julinka2787
9. mar 2011

@weirdo 😉

kackabrcka
9. mar 2011

@olisfera mam odsukane oboje aj zapp aj nuna - kazdopadne nuna pasuje aj do seicenta som nadmieru spokojna .. moj nazor zapp zaberie viacej miesta, nuna sa lahsie sklada 😉

kackabrcka
9. mar 2011

@weirdo ja mam skoro 2r. dceru ma 86cm sama do nej nasadne.. vyskusali sme vela kocikov tento je favorit 😀

kackabrcka
9. mar 2011

@luly13 ake ma mama auto ja mam seicento a este tam mas 1/4kufra volnu a pasuje to aj do peugot106

luly13
9. mar 2011

@kackabrcka mama ma mestku pandu. cize fakt mini kufrik. v sobotu ideme pozriet nunu na zivo. a ako zvlada vysoke obrubnikmi na chodnikoch? pripadne, mala si ju uz aj cez leto, ci ta strieska je dostatocna na clonenie slnka.dik 😉

kackabrcka
9. mar 2011

@luly13 tak to tam vojde v pohode zlozena 😉 obrubniky nemame problem a ale vyskusaj aspon v obchode.. my ju setrime 😀

anezena
9. mar 2011

@luly13 my sme mali nunu aj v lete a museli sme si kupit clonu na kocik, ta streska je mala - teda na 2010 - ale na 2011 je vacsia. a obrubniky zvlada zle, treba s tym ratat, my sme mali cely spodok doskrkany, doskriabany. ale aj tak ideme kupovat nunu 2011 - my sme obaja do nej zamilovani 😵 😵 😵 😵

cherryblossomgirl
9. mar 2011

@anezena na 2011 je aj taka zapracovana miniclona na strieske, nie? myslis, ze to pomoze?

weirdo
9. mar 2011

@kackabrcka - dakujem 🙂

anezena
9. mar 2011

@cherryblossomgirl ta miniclona je aj na 2010 - ale na novej je vacsia - teda dlhsia o kustik, ale ja dufam, ze aj ta strieska je vyssia. no ved uvidime co a ako - zajtra bude vystavena v Brne takze ju asi vsetci 1 x uvidia aj nazivo 😉

luly13
9. mar 2011

@anezena v brne je nejaky veltrh, ci co? 😕 zeby sme si spravili vyletik cez vikend,
@cherryblossomgirl 😀

anezena
9. mar 2011

@luly13 anoo, 8. rocnik pro dite 😵 😵 http://www.bvv.cz/prodite