icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

cherryblossomgirl
9. mar 2011

@luly13 😀

brisilda
9. mar 2011

@luly13 nuna vysoke obrubniky nedokaze zvladnut !oskrabes si cely spodok ☹ mna to nemilo prekvapilo 😔 ale inak je super 😀 lahka mala a sikovna 🙂 ja som uponahlana cize ked idem niekde autom nemam cas skladat kocik a babrat sa s velkou konstrukciou 😝 nuna je moj favorit 😉

anezena
9. mar 2011

@brisilda tak tak suhlas mas 😉 😉 a nase Trnavske chodniky su hruuza, aj obrubniky, ale nak presnee je supeer aj vo vlaku sme s nou isli do prahy aj po slovensku, ja ju uuplne milujem 😉 😉

cherryblossomgirl
9. mar 2011

@brisilda
@anezena a ako potom riesite vysoke obrubniky? 😅

luly13
10. mar 2011

@brisilda
@anezena fuha, ja som si myslela, ze nase bertiny pojde (ked sa otepli) na dovolenku do pivnice a budeme pouzivat len nuna. ale zase kocikujeme prevazne po ba a uz sa snazia robit aspon ako take najazdy na chodniky. a kde nebudu, budeme dvihat rucne? 😅

exupery
10. mar 2011

@brisilda no ja neviem,ja som zatiel problem nemala s obrubnikom,a to ich mame tiez vysoke....a ze poskriabes podvozok,no ved ked pouzivas,tak nic predsa nebude ako nove vyzerat vecne....

exupery
10. mar 2011

Ja mam teda Nunu kratko,ale uz parkrat som ju vytiahla aj teraz v zime,dala fusak a ideme,ked do mesta,alebo tak....hrka len cisto na malej zamockej dlazbe,inak na velkych kockach ide potichu,vysla aj zisla som zatial vsade,manipulacia super,malej sa paci,ja som spokojna....za tie prachy,...a polohovanie nam nechyba,mala nespi v kociku uz poriadne dlho,takze super.Som zvedava kolko vydrzia kolieska,a daju sa vobec vymenit?Asi nie,ze?Zatial velke plus.Dokonca sa mi tam zmesti emitexovy hruby fusak aj s malou.....

anezena
10. mar 2011

@cherryblossomgirl @luly13 vyliezla som na ne tie obrubniky, ale ten kocik zospdu vyzeral hrozne, ale mna to netrapilo nejako, ved vidiet to nebolo, len ked sa kocik poskladal. ale oproti inym kocikom je naozaj nuna nizka - teda ten podvozok ma nizky a citila som ze som zavadila o obrubnik

weiya
10. mar 2011

@exupery vojde ti tam emitex fusak,a nemas nejake foto?my mame tiez emitex ale nejako ho tam neviem napasovat...

exupery
10. mar 2011

@weiya no napasujem,pofotim,a dam sem-len sa mi teraz nabijaju baterky...

weiya
10. mar 2011

@exupery diki

exupery
11. mar 2011

@weiya tak tu su tie fotky....chvilu mi to trvalo,co? 😉

weiya
11. mar 2011

@exupery v pohode,super diki,este aj farbu fusaku mame rovnaku 😀 ja to do sportaku upevnujem aj s tym vrchom,ze aj to okolo operadla stiahnem,a preto ked som ho do nuny skusala,mi ho tam neislo narvat 😀 nahodim fusak a berem zajtra, ze ma byt pekne,dnes mi to este na prsanie vyzera, vybehnem konecne aj ja nunu prevetrat 😀

anezena
11. mar 2011

baby tak nunu mam objednanu a do 20. marca ju mam doma. tesim 😵 😵 😵 😵

didiana333
11. mar 2011

Ja mám v nune Lodger fusak...a parááááda..... 😉 malý sa rád vozí v nej a madlo nám veru vobec nechýba...

merikac
11. mar 2011

@anezena jeeej, a kde a aku si si objednala?
ja som pisala do aladina a pan odpisala, ze este ich nema ani dodavatel na skalde,,takze predpokladanu dodavku novej nuni vidi niekedy na koniec marca do svojich predajni

janika84
11. mar 2011

@anezena prosim ta kde si objednavala.aj ja na nu striehnem uz jak som sa dozvedela ze bude polohovatelna 🙂 a teraz neviem kde je najlepsie objednat. dakujem za radu 😉

merikac
11. mar 2011

mne sa paci, ze nuna nizka,,ja si myslim, ze je to pozitivum a opravte ma prosim ak sa mylim,,predpokladam, ze ked mala bude uz sama behat, nebude mat problem nasadnut sama do kocika, co sa mi u ostatnych golfacoch zda, ze to az tak jednoducho deti nedokazu...ci?- co vy na to skusene "nunacky" 🙂 😀

anezena
11. mar 2011

@merikac ja som objednavala www.bambini.sk v Trnave.a ano ieta samo o nej vlezie, vylezie, v tom je super, madlo nepotrebujeme, ale dany ma uz 3 roky to je uz ine. my sme mali o juna o nov. nunu 2010, potom predali a teraz kupujeme 2011, a uz s aneviem dockaaat 😵 😵 😵

merikac
11. mar 2011

@anezena jeej, to vazne sa maly vozi este v kociku?? svagrina ma malu a ma3 roky a mam pocit, ze kocik nepouzvaju uz od 2 rokov🙂)))..............a v pohode sa do nej zmesti?

anezena
11. mar 2011

@merikac my nepouzivame kocik o dec. ale deme do prahy koncom marca a maly spava cez bed aj 2 - 3 hodky a budeme chodit na celodenne vylety, tak ja hlavne kvoli spanku a tak, a pretoze ho chcem 😀 😀

merikac
11. mar 2011

@anezena jaaj, tak,,,no hlavne, ze maminka chce,,,,,,, 😉 😀 ---aj ja chcem,,len ja som ho nevidela na zivo,,tak dufam, ze ma nic neodradi od kupy,,,,,,inac by som si objednala aj cez net,,,,

luly13
12. mar 2011

tak som dnes bola pozriet tie rychlobezky. mam pocit, ze taky, aky chcem, este nevyrobili ☹ . nuna 2010 by sme urcite nezobrali. este si pockame ako bude vyzerat 2011. jej naj vyhoda je jej skladanie. fakt zaberie mini priestor. manzelovi sa velmi pacil cybex calisto. len zas to skladanie. v zlozenom stave je vacsi nez jane, co mame teraz. a krpcovi sa velmi pacilo v rychlobezkach s madlom. cize dalsi pre nas podstatny minus pre nuna 😖 .
a este trojkolka golfac urcite nie. uz pri pechadzke obchodom sa to knisalo kde tade...

weiya
12. mar 2011

baby,dnes sme boli s nunu vonku,a super sa ovlada,dobre sa s nou ide,ale to hrkotanie 😕 som myslela,ze hrkoce len na tej zamockej ale hrkotala mi celu cestu,aj na "rovnych" chodnikoch

dadinka
12. mar 2011

kocky naozaj je pravda, ze tak strasne hrkoce? lebo zvazovala som nunu a mutsy spider, tak teraz neviem :((((

anezena
12. mar 2011

@dadinka ano hrkoce, aj u nas po trnave 😒 😒 ale mne to nevadi, zapp podla mna hrkoce viac 😉 😉

didiana333
13. mar 2011

No neviem,mne nehrkoce.... 😕

exupery
13. mar 2011

@weiya mne hrkoce lem na malej zamockej,ale inak ide celkom potichu....samo,ze ked nabehnem na hrbol alebo tak zahrkoce,ale nemozem povedat,ze by hrkotala vsade....

brisilda
13. mar 2011

@didiana333 asi si si zvykla ale nuna mierne hrkoce no to bude tym ze teraz su chodniky posypane kamienkami 😉 mne v nak. centre ide tichucko resp. si to nejako uz nevsimam 🙂 tak ci tak malemu to nevadi je to uspavacka 😀

didiana333
13. mar 2011

@brisilda to aj moj dokáže zaspať posediačky... 😀