Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
podla mna ta fialova je krajsia 2010 ako 2011 😉 😉
kocky kazdemu sa paci nieco ine 😉 ja lutujem, ze som nekupila tu sv. modru nunu 😀 ale tak kto by ju asi tak cistil 😀 licorice je vazne prakticka lebo spinu na nej nevidno 😉 a uz ked tak staci prejst vlhcenou utierkou a je po spinke
baby nove infosky kedy djde nuna 2011. prave mi odpisali z bambini
"tovar nam budu posielat v utorok - v pondelok by mal prist na sklad...."
tak sa este nacakame....
a aky je ten fusak?
dievcata myslite ze by posielali aj na slovensko? 😕 http://www.slunatko.cz/detail.php?zbozi=2947499 ja asi predam svoju nunu a kupim tuto ale len pre inu farbu 😀
a na tom slunatku maju dst drahe tie kociky, na nase to vychadza okolo 175 € a napr. na babypark 163 a na SK 159€ takze ja by som z CR neobjednavala, + postovne, sa to vobec neoplati
baby na FB na Babypark pise jedna mamina o tych plastenkach, tak som z toho jelen 😲 😲
Tak jsem se dozvěděla, že set pláštěnky a moskytiéry 2010 na 2011 pasovat nebude ...

@xen21 napr. to ze hrkoce, ze je kratka opierka chrbta, ze ta strieska tam vzadu blbo drzi len na gulicke sucheho zipsu, ze ta strieska je nizka, mala, kratka, ze madlo, pomocou kt. ty tlacis kocik je nizko, mne by sa zislo keby bolo kusok vyssie.... - ale to hovorim o 2010.
my sme mali tu grey - so zelenym siltom, ale mne pripadala ako hneda, nie seda. a teraz sme objednali tu licorice - podla mna je hneda a nie cierna. ved aj licorice znamena tusim nejake drevo, nie? 😉 😉 takze to bude taka drevova farba 😀
@luly13 pisala som do bambini, isla prezistit od dodavatela kedy ta nuna presne dojde, este nedosla, ale nevie o tom, ze by ten tovar mal meskat. napisem, co mi potom odpisala
a baby neviete nic o tej plastenke 2011? bude taka ista ako minulorocna?
inak ja by som brala hned zltu nunu, ja som ju videla nazivo mne s amooooc lubi, ale dojde az v aprili, co je pre nas neskoro