Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
dievcata ta polohovatelna nuna ma len 2 polohy vsak? bud babo lezi alebo sedi alebo sa da polohovat aj do pololahu? 😕 nenasli ste niekde foto ciernej nuny v reale? 😕
ahojte,
prosim vas daju sa na tej novej nune polohovat nozicky? je vhodna aj pre babo, ktore bude chciet v kociku spat, ci nozicky by viseli? a madlo sa da dokupit? dakujem.
@brisilda no ja sa s nou neviem nejako rozlucit to je najhorsi problem.. mi chodime velmi malo na kociku ale aj tak ho potrebujem hlavne ked chodim letecky sama s dcerkou...
baby mate niektora uz aj novu nunu?2011?tu polohovaciu? aka je? nevadi tam,ze sa nedaju polohovat nozicky? a nechyba madlo?
@xen21 my sme ho mali od juna do novembra, a predali sme ho, lebo ta strieska bola straasne malinkata a na zimu mi to vadilo a tak sme kupili zappa, ale sak aj tak v nom bol len raz od dec. do marca. zappa sme predali asi 3 tt dozadu a kupujeme novu nunu, cakam kazdu chvilu ze zavolaju ze dosla do TT 😉 😉 😉
baby a aku farbu preferujete?
dievcata teraz nad tym tak rozmyslam 😒 to ako sa tomu babatku v kociku bude spinkat ked nozicky bude mat dole? 😕 neni uz lepsie ked dieta spi v polosede? je to take prijatelnejsie ved si predstavte ze lezite na posteli s nohami spustenymi na zem 😠
@xen21 ja mam licorice no teraz ma laka ta cierna lebo hneda neni hneda 😠
@brisilda nerozumiem, že hnedá nie je hnedá 😉 Som čítala, že práve tá je najkrajšia, vraj na slniečku "hádže" zlaté odlesky 😀 Či nie? Ja som objednala fialovú a potom som sa s hrôzou dočítala na českej diskusii, že práve tá je najškaredšia, vraj taká "ošumtelá" ☹ 😢
@anezena ešte sa neozvali, že? Ani mne 😖 Čakám každý deň 😀 😉
ja som videla zltu a fialovu a mne sa pacili obe...ale asi skor zlta,len asi sa moc spini

dievcata vcera som sa zamerala na to hrkanie a ono to hrkaju len predne kolecka 😉 zadne idu uplne tichucko 🙂 je lahka ako pierko naozaj idealna na nakupovanie a kedze u nas v obchode su strasne uzke ulicky a same schody tak vdaka nune sa dostanem vsade 😉 a ako spomina exupery babo si sadne a vysadne kedy chce cize sa neciti obmedzovane v pohybe 😉 u nas to este neni odskusane kedze nevieme chodit 😀