Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@anezena ani ja to netvrdim na 100% 😒 kuk v nové kolekci jsou následující rozdíly, které na videu zatím neuvidíte:
- polohování zádové opěrky až do úplného lehu
- větší kolečka
- větší nákupní košík
- větší stříška a sluneční clona
- hlubší a prostornější sedátko
- kvalitnější textilie
Inak, na tie textílie som sa chcela opýtať...nevyblednú farby na slniečku? 😕 Neviete? 😕
@sasajka vooobec, minulorocne voobec a to sme mali tu grey, podla mna hnedu 😉 😉 a mali sme ju celee leto, ako nova, v tomto je supeer, aj s vlhcenym obruskom v pohode pretres a je ako nova
@brisilda furt mi mata v hlave ze ci nemyslia ze vacsia strieska - to ze ten silt je dlhsi, a strieska voobec nebude ani vacsia a hlavne nee vyssia 😕 😕
@anezena neviem lebo mne nepride ani vacsia ani vyssia 😀 a kolieska sa mi zdaju byt na foto rovnako velke 😀 taktiez material je asi ten isty ...hm....jedine kosik je viditelne iny 😀 asi nam ostava iba pockat ako bude nova nuna vazne vyzerat v reale lebo foto z netu je klamlive ☹ mne strieska neprekaza lebo ja musim na maleho vidiet a tym padom ju nezatahujem 😀 no ked je stireska ineho rozmeru ako na starej kolekcii tak plastenka sediet nebude :( mne plastenka nesedi poriadne ani ked dam pololezmo opierku
ahojte, uz som aj ja nunistka 🙂 ale mozete mi napisat, z kolkych dielov sa sklada plastenka? dako mi to nepasuje.... mam asi original nuna 🙂
no uz som na to prisla podla obrazka... ale teda, zakedy to nasadim, aj prsat prestane... aku s tym mate vy skusenost?
@lul ano trva to dlhsie kym ju nasadis ale tak treba si to len natrenovat a pojde to rychlo 😉 ja uz viem ako na to takze mi to nerobi problem 🙂
@anezena ja som s nuny 2010 a 2011 uz schaosena 🙄 takze inzerat som stiahla kedze mne sa praveze ta plastenka a sietka na nune 2010 velmi paci 😉 je ina ako ostatne 🙂 pockam s cim pride 2011
baby tak dnes som tam bola osobne a nuna ze dojde v stredu al. vo stvrtok, mna uz slahneeeeee 😝 😝 😝 a ze ten WEP set 2010 patri aj na 2011, ze zatial endosol ziadny set 2011, no tak som zvedava a uvidim a uverim, az ked uvidim osobne, tez som z toho jelen
tak to este mame daku rezervu 🙂 zatial meria nejakych 85cm 🙂
Ahojte,
dnes som sa informovala v PD a Nunu vraj budu k nim posielat v pondelok, takze streda/stvrtok je tu snad 🙂
presne to iste mi povedala aj v bambini. al. v utorok posielat - a v CR aj SR je vyhradny dovozca nejaka ceska firma - nepamatam nazov tusim nejake babyčic, al. co....
uz som to nasla http://www.baby-ch.cz/nuna/detail/nuna_pepp-13/
noo dufam, lebo sak to malo byt do 20. marca uz v obchodoch 🙄 🙄
dievcata ja som dnes bola v trencine predeti.sk a mali tam staru kolekciu cize som v reale bvidela uz fialovu a sivo zelenu 😀 nova nuna bude u nich bud. tyzden 😉 no o plastenke nic nevedia vraj by to malo sediet ale na 100% to nevedia povedat 😒 ja mam zalusk uz aj na quinny no mm ma asi dorazi 😀 nuna sa mi velmi paci pre tu sietku 😉 v lete isto vyuzijeme 🙂
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci nema Nuna velmi nizko "podvozok" 🙂 Ci to napriklad nevadi pri jazde na snehu, alebo tak. Inac som sa asi zamilovala 😀

@anezena no nevies tak ja som na to uz prisla 😀 veru-ze nebude pasovat lebo nova nuna ma striesku vyssie takze to vazne nebude sediet 😝 kuk foto takze svoju nunusku mozem predat aj s prislusenstvom :( asi sa na to vybodnem a kaslem a na ciernu alebo hnedu nunu 2011