icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

brisilda
17. mar 2011

@anezena no nevies tak ja som na to uz prisla 😀 veru-ze nebude pasovat lebo nova nuna ma striesku vyssie takze to vazne nebude sediet 😝 kuk foto takze svoju nunusku mozem predat aj s prislusenstvom :( asi sa na to vybodnem a kaslem a na ciernu alebo hnedu nunu 2011

anezena
17. mar 2011

@brisilda no paradaa, lebo nik mi nevedel na 100% povedat ci ta strieska je naozaj vyssia, lebo ja som nunu 2010 predala prave kvoli tomu, ze bola nizka ta strieska - a zavadzalo to, mal to uz na hlave. takze normal si ma potesila 😵 😵 😵 😵

brisilda
17. mar 2011

@anezena ani ja to netvrdim na 100% 😒 kuk v nové kolekci jsou následující rozdíly, které na videu zatím neuvidíte:
- polohování zádové opěrky až do úplného lehu
- větší kolečka
- větší nákupní košík
- větší stříška a sluneční clona
- hlubší a prostornější sedátko
- kvalitnější textilie

sasajka
17. mar 2011

Inak, na tie textílie som sa chcela opýtať...nevyblednú farby na slniečku? 😕 Neviete? 😕

anezena
17. mar 2011

@sasajka vooobec, minulorocne voobec a to sme mali tu grey, podla mna hnedu 😉 😉 a mali sme ju celee leto, ako nova, v tomto je supeer, aj s vlhcenym obruskom v pohode pretres a je ako nova

@brisilda furt mi mata v hlave ze ci nemyslia ze vacsia strieska - to ze ten silt je dlhsi, a strieska voobec nebude ani vacsia a hlavne nee vyssia 😕 😕

sasajka
17. mar 2011

@anezena Tak to je super, trochu som sa bála, či nevyblednú 😀 Inak, ja si tiež myslím, že strieška bude väčšia (šilt či clona, či ako sa to volá), ale nie vyššia, do výšky... 😖 A moja malá je tiež dlhá, tak neviem neviem ☹

anezena
17. mar 2011

@sasajka do prkinka 😠 😠 😠 no dockam do utorka a uvidim nazivo a dufam, ze predlzili aj tu chrbtovu opierku, lebo ska mu inak hlava vypadne von 😒 😒 no tak sa na nu tesim, ze duuufam, ze som si ju nezidealizovala 😉 😉

brisilda
17. mar 2011

@anezena neviem lebo mne nepride ani vacsia ani vyssia 😀 a kolieska sa mi zdaju byt na foto rovnako velke 😀 taktiez material je asi ten isty ...hm....jedine kosik je viditelne iny 😀 asi nam ostava iba pockat ako bude nova nuna vazne vyzerat v reale lebo foto z netu je klamlive ☹ mne strieska neprekaza lebo ja musim na maleho vidiet a tym padom ju nezatahujem 😀 no ked je stireska ineho rozmeru ako na starej kolekcii tak plastenka sediet nebude :( mne plastenka nesedi poriadne ani ked dam pololezmo opierku

xen21
18. mar 2011

@anezena ja si myslim,ze ked pisu,ze je hlbsi ten kocik,tak ze bude aj strieska vyssia...ale uz som ozaj zvedava... 😅

lul
18. mar 2011

ahojte, uz som aj ja nunistka 🙂 ale mozete mi napisat, z kolkych dielov sa sklada plastenka? dako mi to nepasuje.... mam asi original nuna 🙂

lul
18. mar 2011

no uz som na to prisla podla obrazka... ale teda, zakedy to nasadim, aj prsat prestane... aku s tym mate vy skusenost?

brisilda
18. mar 2011

@lul ano trva to dlhsie kym ju nasadis ale tak treba si to len natrenovat a pojde to rychlo 😉 ja uz viem ako na to takze mi to nerobi problem 🙂
@anezena ja som s nuny 2010 a 2011 uz schaosena 🙄 takze inzerat som stiahla kedze mne sa praveze ta plastenka a sietka na nune 2010 velmi paci 😉 je ina ako ostatne 🙂 pockam s cim pride 2011

anezena
18. mar 2011

baby tak dnes som tam bola osobne a nuna ze dojde v stredu al. vo stvrtok, mna uz slahneeeeee 😝 😝 😝 a ze ten WEP set 2010 patri aj na 2011, ze zatial endosol ziadny set 2011, no tak som zvedava a uvidim a uverim, az ked uvidim osobne, tez som z toho jelen

marafka
18. mar 2011

@anezena no baby tak to vám závidím že ju už budete mať budúci týžden, ja som objednala žltú tak si počkám ale ma to nesúri a strašne som chcela žltú tak čakám a čakám a čakám ale už by som bola najradšej keby bola doma 🙂

marafka
18. mar 2011

@brisilda ano ano toto píšu aj na maderne, že sú tam tieto rozdiely 🙂

marafka
18. mar 2011

@anezena a kolko meria tvoje dietatko??? lebo ja mam rocneho krpca ale velky je tak ako 1,5 - 2 tak snad sa mi tam este vojde

anezena
18. mar 2011

@marafka danuso mal v januari rovnych 100cm, on je dost vysoky a ma 17 kg

marafka
18. mar 2011

tak to este mame daku rezervu 🙂 zatial meria nejakych 85cm 🙂

sasajka
18. mar 2011

@anezena Kedy? Vo štvrtok? Jeeežkoveoči 😒 A ktorý štvrtok? 😀 Dúfam, že ten najbližší 😕 😀 To čakanie je nekonečnééé...

anezena
18. mar 2011

@sasajka no dufam, ze teraz tento stvrtok, lebo ten dalsi tt ideme do prahy a tam ju potrebujem 😕 😕 aa fakt to cakanie hruuuuzaaaa

weirdo
19. mar 2011

Ahojte,
dnes som sa informovala v PD a Nunu vraj budu k nim posielat v pondelok, takze streda/stvrtok je tu snad 🙂

anezena
19. mar 2011

presne to iste mi povedala aj v bambini. al. v utorok posielat - a v CR aj SR je vyhradny dovozca nejaka ceska firma - nepamatam nazov tusim nejake babyčic, al. co....

weirdo
19. mar 2011

@anezena - tak tak, nejaka Ceska vraj posiela 🙂. Tak snad sa v pondelok teta zmobilizuje a posle 😕 🙂

anezena
19. mar 2011

noo dufam, lebo sak to malo byt do 20. marca uz v obchodoch 🙄 🙄

weirdo
19. mar 2011

@anezena - jj, obchodnici toho nahovoria 😉

brisilda
19. mar 2011

dievcata ja som dnes bola v trencine predeti.sk a mali tam staru kolekciu cize som v reale bvidela uz fialovu a sivo zelenu 😀 nova nuna bude u nich bud. tyzden 😉 no o plastenke nic nevedia vraj by to malo sediet ale na 100% to nevedia povedat 😒 ja mam zalusk uz aj na quinny no mm ma asi dorazi 😀 nuna sa mi velmi paci pre tu sietku 😉 v lete isto vyuzijeme 🙂

ica9
20. mar 2011

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci nema Nuna velmi nizko "podvozok" 🙂 Ci to napriklad nevadi pri jazde na snehu, alebo tak. Inac som sa asi zamilovala 😀

brisilda
20. mar 2011

@ica9 ahoj nuna nieje kocik na zimu 😉

anezena
20. mar 2011

@ica9 a podvozok ma nizko