icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

tinnka9
20. mar 2011

@brisilda to je zaujimave, ja ked som sa bola v tej predajni pytat na nunu niekedy v januari, tak na mna predavacka pozerala, ze co to chcem, ze oni taky kocik este nemali 😀

brisilda
20. mar 2011

@tinnka9 tak teraz tam maju ten sedo zeleny 😉

tinnka9
20. mar 2011

@brisilda no asi ho pojdem poobzerat. sice golface som uz kupila ine, ale neda mi to, nazivo som nunu este nevidela 😉

brisilda
20. mar 2011

@tinnka9 nuna je mala 😉 a hlavne sikovna 😀 uzasna manipulacia aj jednou rukou

sasajka
20. mar 2011

@brisilda prosím ťa, a veľmi vidieť používanie na kolieskach? Vieš, či sa rýchlo opotrebujú...? 😕

weiya
20. mar 2011

@sasajka mne sa zada,ze najviac vidis opotrebovanie koliesok po prvom raze ked si s tym kocikom vonku,potom uz ani nie...ale neviem na sto percent posudit,lebo s nunu sme boli vonku cca pat krat

exupery
20. mar 2011

@sasajka tak ako vravi @weiya ,opotrebenie vidno po prvom raze,ked uz su neni take naglancovane,ale teda mi sme boli uz vela krat,a nezda sa mi,ze by sa drali alebo tak,....je to tvrdena guma,takze by mali vydrzat dost,...nebudu urcite nekonecne,ale myslim,ze km s nimi spravime este dost.... 😉

brisilda
20. mar 2011

@sasajka kocky maju pravdu ja som myslela, ze kolieska su po prvom raze vonku totalne znicene ale ked to mozem teraz posudit tak su stale v takom stave ako po prvom pouziti vonku 😀 uz nesu ako nove ale nesu o nic horsie znicene ako ked sme boli s nunou raz na prechadzke 😉 hrkat mierne hrkaju iba predne kolieska je stabilny,lahky, a asi aj pohodlny 😀

sasajka
20. mar 2011

Kočky, díky, trochu som s tým počítala, predsa len, sú "pogumované" 😒 Najviac sa bojím tých posypových ostrých kamienkov, čo zostali na chodníkoch po zime ☹ Neva, aj tak je kočík krásny 😀

ica9
20. mar 2011

@anezena
@brisilda Dakujem za odpovede-ale asi som aj tak uz rozhodnuta 😅 Zatial som nic lepsie nenasla 😖 Nemate nahodou este nejaky typ na golfac-lahky, skladny, spojena rucka, polohovanie az do lahu?

anezena
20. mar 2011

@ica9 a ako mas stare dietatko?

ica9
20. mar 2011

@anezena 10 mesiacov

brisilda
20. mar 2011

@ica9 ja nic lepsie ako nuna nepoznam 😀 ale zvazujem quinnyho no odradza ma , ze nema spojenu rucku 😔

ica9
20. mar 2011

@anezena este uvazujem nad Hauck Malibu, alebo Capri.

anezena
20. mar 2011

@ica9 hod linky co su to jake

baruskaaa
21. mar 2011

no, dievcence, poradte 🙂 vymenit casualplay S6 za nunu? Dcerka ma 14mes., na leto by to bolo super, len neviem, co potom v zime 😒 ...ked mne sa ta nuna taaaak paci 🙂

sasajka
21. mar 2011

@baruskaaa ja by som ešte nemenila 😉 Myslím, že je ešte malá, v zime by vám športiak chýbal ☹ Ale to je len môj názor 😉 Ja som tiež predala športiak a na leto Nuničku, ale malá v zime bude mať dva a pol roka...možno budem tiež ľutovať 😀 Ale dúfam, že nie 😀

baruskaaa
21. mar 2011

@sasajka dik 🙂 , presne toto si myslim aj ja- ze v zime by sa ten CP este zisiel, idealne by bolo mat obidva, ale to by ma stary asi z domu vyhodil 😀 😀 ...no, mam chrobaka v hlave, asi nad tym este poriadne porozmyslam...

sasajka
21. mar 2011

@baruskaaa Tak to máš presne ako ja 😀 😀 😀 Chlapi nepochopia, že kočíkov nie je nikdy dosť 😀 😉

anezena
21. mar 2011

@baruskaaa a aka je tvoja mala? my sme mali S6 na 2 tt ked sme mali slaloma na prehliadke 😉 😉 a hruuuza, dany mal vtedy rok a 10 mesiacov a kukaj, jak v tom kociku vyzeral - nemohla som mu poriadne ani len striesku dat nad hlavu a madlo zavadzalo, nozicky si nemohol vylozit. no strasne mu bol maly, a nepohodlny ten kocik, takze ked mas malu - taku vacsiu, tak mozno jej bude na zimu S6 aj mala
my sme mali nas slalom do 2 rokov a cez zimu sme mali aj golfac - buggster, ale pouzivali sme len slalom, buggsa len ked sme sli niekam do nakupneho centra na cely den - BA a tak.

didiana333
21. mar 2011

@anezena 😀 😀 😀 drobec je tam jak harmonika poskladanýýýý.... 😀

didiana333
21. mar 2011

@ica9 aj ja som najskor rozmyšlala na hauck,ale nakoniec vyhrala nuna,lebo sa jednoducho skladá a je malinká do kufra auta...a vidím,že som dobre urobila,lebo aj malému sa v nune hrozne páči.

ninka09
21. mar 2011

Kočky nebudete predávať nunu 2010, žltú? Ďakujem

baruskaaa
21. mar 2011

@anezena no, moja je skor krpec, tak zmestit sa mi tam zmesti asi este dost dlho 🙂 , ale ten tvoj fesak je v tom kociku teda riadne napchaty 😀 , mne sa praveze CP vzdy zdal velky-asi to teda bude tym, ze mam drobnejsie deti 🙂

didiana333
22. mar 2011

baby,Aladin ich už posiela kurierom,tie nové polohovatelné....
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10805175&tab=0

sasajka
22. mar 2011

@didiana333 to ti napísali? Že už posielajú? 😕 Faakt? Lebo mne ešte nič 😢

didiana333
22. mar 2011

@sasajka no ved maju inzerát na mimibazáre,tak už asi posielaju.... 😀 ja mám staruuuu...novu nechcem.... 😉

sasajka
22. mar 2011

@didiana333 Jaaaj to tam majú od začiatku 😀 Na predajni ich ale nemajú 😉 Nevadí, tento týždeň už majú prísť 😀

marafka
22. mar 2011

@baruskaaa ja mam tiez casual ale S4 a maly ma 14 mesiacov a na leto som objednala nunu a na zimu som este nechala S4 🙂 aj ked mozno ho uz v zime nebudeme potrebovat ale pre istotu ho nechavam v zalohe 🙂