Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@sasajka kocky maju pravdu ja som myslela, ze kolieska su po prvom raze vonku totalne znicene ale ked to mozem teraz posudit tak su stale v takom stave ako po prvom pouziti vonku 😀 uz nesu ako nove ale nesu o nic horsie znicene ako ked sme boli s nunou raz na prechadzke 😉 hrkat mierne hrkaju iba predne kolieska je stabilny,lahky, a asi aj pohodlny 😀
Kočky, díky, trochu som s tým počítala, predsa len, sú "pogumované" 😒 Najviac sa bojím tých posypových ostrých kamienkov, čo zostali na chodníkoch po zime ☹ Neva, aj tak je kočík krásny 😀
@anezena este uvazujem nad Hauck Malibu, alebo Capri.
no, dievcence, poradte 🙂 vymenit casualplay S6 za nunu? Dcerka ma 14mes., na leto by to bolo super, len neviem, co potom v zime 😒 ...ked mne sa ta nuna taaaak paci 🙂
@baruskaaa a aka je tvoja mala? my sme mali S6 na 2 tt ked sme mali slaloma na prehliadke 😉 😉 a hruuuza, dany mal vtedy rok a 10 mesiacov a kukaj, jak v tom kociku vyzeral - nemohla som mu poriadne ani len striesku dat nad hlavu a madlo zavadzalo, nozicky si nemohol vylozit. no strasne mu bol maly, a nepohodlny ten kocik, takze ked mas malu - taku vacsiu, tak mozno jej bude na zimu S6 aj mala
my sme mali nas slalom do 2 rokov a cez zimu sme mali aj golfac - buggster, ale pouzivali sme len slalom, buggsa len ked sme sli niekam do nakupneho centra na cely den - BA a tak.
@anezena 😀 😀 😀 drobec je tam jak harmonika poskladanýýýý.... 😀
@ica9 aj ja som najskor rozmyšlala na hauck,ale nakoniec vyhrala nuna,lebo sa jednoducho skladá a je malinká do kufra auta...a vidím,že som dobre urobila,lebo aj malému sa v nune hrozne páči.
Kočky nebudete predávať nunu 2010, žltú? Ďakujem
baby,Aladin ich už posiela kurierom,tie nové polohovatelné....
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10805175&tab=0
@didiana333 to ti napísali? Že už posielajú? 😕 Faakt? Lebo mne ešte nič 😢
@sasajka no ved maju inzerát na mimibazáre,tak už asi posielaju.... 😀 ja mám staruuuu...novu nechcem.... 😉
@didiana333 Jaaaj to tam majú od začiatku 😀 Na predajni ich ale nemajú 😉 Nevadí, tento týždeň už majú prísť 😀

@brisilda to je zaujimave, ja ked som sa bola v tej predajni pytat na nunu niekedy v januari, tak na mna predavacka pozerala, ze co to chcem, ze oni taky kocik este nemali 😀