Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
čaute, diskusia prečítaná 🙂 Nuna by nám mala prísť na predajňu na otestovanie začiatkom budúceho týždňa. Chcem sa opýtať, ktorú farbu mi odporúčate - pre chlapca 😉 Zvažujem hnedú a žltú. Skôr tú hnedú, len neviem aká je v reále... čoko by sa mi páčila 😉
@brisilda Kaiser máme a sme spokojní - super je, že sa dá spodná časť úplne oddeliť (ak máš väčšie dieťa ktoré behá a vozí sa) a rozopínanie vpredu je tiež perfektné 😉
@brisilda nespini, lebo ma teflonovy povrch, ked sa aj niec na nom vyleje, tak nie je mokry, utrem a ok - ako tie obrusy, super je spraveny. my sme velmi spokojny. mame ho vyse 2 rokov 😉 inak super na nom je, ze ked je vacsie dieta a beha po vonku a ma spinave topane, tak vlastne ty nedavas cele nohy do fusaku - tak ako je na tych fotkach, ale bopnes fusak okolo noziciek a topanky su vonku, co je super 😉 😉 😉
@mau a kam pride az buduci tyzden, lebo viacere ju mame objednanu a ma prist dnes al. zajtra, v pondelok al. vcera ju posielali z CR, zevraj 😕 😕 😕 no ja uz dlhsie cakat nemozem, my ideme v pondelok do prahy, a ja ju kupujem hlavne kvoli prahe, ma slahne, ked dojde az buduci tyzden. zlte a cierne nuny pridu az v aprili, teraz pride hneda, fialova a ta sand. my sme chceli tiez zltu, ale dovtedy cakat nemzeme, tak sme objednali hnedu - tu licorice. minuly rok sme mali sedozelenu, ale tu uz nevyrabaju
@anezena Do KE. Ja ju objednanú zatiaľ nemám, pretože zvažujem aj tú žltú. Len som sa informovala, či tu bude, aby sme si ju mohli vyskúšať. Pokiaľ sa mi bude live páčiť hnedá, tak rovno zoberiem tú. Viem že ty si ju objednávala kvôli Prahe 😉
Tú hnedú si videla naživo (mám teraz namysli minuloročnú kolekciu)? Mne sa veľmi páči farebne tá ktorú ste mali. Tiež sa ľahko udržiava materiál?
@anezena tak sa pripájam k diskusii aj ja...ja mám objednanú tiež Nuničku - fialovú, hoci pre chlapca 🙂 A objednávala som cez MMB Kočíky Barbora a pred chvíľou mi napísali, že ich už majú na predajni, takže pohodka...zrejme to do pondelka stihnú doručiť 🙂 Tešííím sa...počujte kočky, bude fialová pre chlapca zlá? Lebo som sa tak zamilovala do tej farby, že som si povedala, že to risknem...veď dám do kočíka modrú alebo nejakú chlapčenskú podložku 🙂))...
@mau my sme mali tu sedu - grey - ale ona podla mna v reali je hneda 😀 z minulorocnych farieb som videla vsetky nazivo, a napr ta co mala byt minuly rok licorice mne prisla taka vyprasivela hneda, ale ta tohtorcna licorice - mi pride skutocne hneda - ale tohtorocne kolekcie som nazivo nevidela, snaad zajtra 😵 😵 😵
joooj a material parada - s vlhcenou uterkou som prebehla hocikedy a bol ako novucicky 😉 😉
@mau asi ano, ty mas maleho este maleh, takze ten mesiac, mzno ani necely mesiac by som na zltu pockala. ale moj ma uz 3 roky 😀 103 cm a 16 kg ja ju ptrebujem fakt len do tej prahy a potoom obcas ked pojdeme na nejake vylety, on mi cez den este spava aj dve hodky, nekedy aj 3 🙂 🙂 🙂 a nechcem s nim chodit po kazde chodit domov - v prahe budeme u segry spat,takto mozem ist na cely den na vylet a kedy zaspi, vtedy zaspi 😉 😉 😉
Kočky,nová info...práve mi písali mail z predajne, že všetky Nuničky sú bez pláštenky...Vraj dovozcovi na SR bolo sľúbené, že pláštenky budú, ale vraj nedošli a ani nedôjdu. A vraj je to tak u všetkých predajcov, keďže dovozca na SK je len jeden. A pláštenky ešte nie sú a cena ešte nie je známa. Budú sa dokupovať zvlášť v zvýhodnených setoch so sieťkou proti hmyzu. A vraj je to tak preto, lebo pôvodná cena NUNY bola 199 € a hoci sú už v predaji polohovateľné, cena sa nezvýšila...Teda si to aspoň takto vykompenzovali...Dobré, však?
ahojte, tiež mám objednanú nunu vo fialovej farbe. Dnes mi volali z aladina, vraj zajtra mám nunu doma 🙂 .
ahojte, vsimla som si este jeden detail - na rucke nie je nic, kde by sa dala zavesit prebalovacia alebo ina taska.. ako ste to riesili vy?
@cherryblossomgirl my sme to riesili tak, ze som mala urbenu taku tasticku na plastenku, plienky a vlhcene obrusky od jednej pani z CR - tu som mala pripevnenu takto a na tom som mala este tasku obyc z oriflame
Tak kocky,bolaa som prave okuknut novu nunu v Aladdinovi,mali vystavenu fialovu-krasna.Vcera,ze im prislo vysse 20 ks a ostali im 4. 🙂 Fakt je o cosi vbyssia,ma vacsie sedenie,pasy su trosku ine,a aj strieska.A zadne kolieska su o cosi vacsie...vraj im dodavatel ako jedinym vyskladnil pretoze mali najvacsie objednavku a sklad ostal prazdny,tym co mali po jednom,dvoch kusoch,sa yni neuslo.... 😉
A pantiky na strieske su uz zvonku....
ahojte 🙂
ja som sa dnes rozhodla kupit buggy nuna zltu farbu 🙂 videla som ho v televizii, porovnavali kociky a tento tam najviac vychvalili 🙂 my sme skoro celu vybavu kupovali v aladinovi v hlohovci, tak asi aj nunu objednam tam, asi si vypytam aj nejaku zlavu, ked uz sme tam tolko penazi nechali 😅 😀
@mau no ja na nu cakam a cakam, akurat mi vcera volal z aladdina tam ju mam objednanu ze prisli vsetky okrem zltej ci este pockam ze az o tri tyzdne bude, ale mna to nesuri tak si na zltu pockam a tiez mam chlapceka a rozmyslala som aj nad fialovou lebo sa mi strasne paci ale zlta vyhrala a na leto bude pekna...

@ninka09 podla mna fialova je krajsia 😉