icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

anezena
24. mar 2011

inak my mame bjednanu licorice, ale teraz ked som videla tu sand - no uvidime, aku nakonec zobereme. ked budem v CR dam si usit asi nejaku orgos vlozku, nech ju aspon trosku odlisim od inych 😉 😉

brisilda
24. mar 2011

@anezena este nic neposielaj 😉 najskor sa trosku ukludni a ked ta prejdu nervy tak si ten mail este raz precitaj a az tak posli 🙂 chce to chladnu hlavu 😉

mau
24. mar 2011

@anezena to mi je ľúto 😔
To už môžeš aj na tú žltú počkať 😉 Mám pocit, že ich bude naozaj všade veľa. 😠
Uff nechcela by som byť na mieste osoby s ktorou sa budeš konfrontovať 😀 😀 😀

anezena
24. mar 2011

@brisilda uz som ho prepisala aj 3x, uz viem o tom dobru hodku, takze uz som ukludnena 😵 😵 😵

anezena
24. mar 2011

@mau zlta pride az o mesiac najskor a my deme do prahy este pred velku nocou, a ja ju chcem hlavne tam, takze nemozem na nu cakat 😒 😒 😒 i ked najradsej by som chcela zltu 😉 😉

mau
24. mar 2011

@brisilda mne sa mura veľmi páčila, ale keď som videla tú váhu 😲 A navyše Nuna je malinká a máme v pláne niekam v lete vycestovať, takže Nuna bude ideálna 😎

brisilda
24. mar 2011

@mau nop jasne ja osobne nunu doauta ani neskladam 😀 davam ju dokufra v nezlozenom stave 😀 a teraz som nasla krasny fusak tigrika na bazare tu na MK kuk stoji len 10 e a ta kockama aj macko fusak

mau
24. mar 2011

@anezena Cez koho si dáš ušiť? Ty máš ešte tú kapsičku, či si ju predala spolu s nunou? Ozaj tá žltá deka z Pinkie sa mi do žltej nuny bude hodiť, však?

mau
24. mar 2011

@brisilda no ja budem musieť zložiť, pretože máme malý kufor - ty máš matrix pokiaľ si dobre pamätám...

brisilda
24. mar 2011

@mau ano 😀 mna sa tam vojde aj nuna aj mura 😀 no muru idem predavat 😢 bude mi za nou strasne smutno 😖

anezena
24. mar 2011

@mau ano mam este tu tasticku, mam aj clonu velku Sunshinekids ;-yberem, ked budem mat ) 😉 este neviem, ale v CR na MMB je toho viac, tak nieco vyberem, ked budem mat nunu doma. a poslem to potom segre do prahy ako aj s tou tastickou - usetrim na postovnom neviem ako deku myslis, hod link al. foto 😉 😉 😉

mau
24. mar 2011

@brisilda a s concordom si ako spokojná? Muru máš 3 al.4?

mau
24. mar 2011
anezena
24. mar 2011

@mau jasnee to ti pojde, kraaasnucka je 😉 😉 😉

mau
24. mar 2011

@anezena Aj k šedej by išla žltá 😉 😀 Bože ja som nerozhodná ako žena 😅 Ste mali aké fotky hodiť 😝

brisilda
24. mar 2011

@mau muru mam 4ku 😉 som maximalne spokojna 😉 ja to velmi pohodlny kociarik 😉 idealny do terenu 😉 concord je velky teda lozna plocha je velka tam sa v poho vyspi aj 3 rocne dieta 😀 je to hadam jediny velky kociarik 😉 nuna je idealna na nakup a behanie po parku 😉 lahka a skladna uz som ju neraz supla pod postel 😀 takze kazdy kocik ma svoje caro v niecom inom 😉 idealny hadam neexistuje 😖

brisilda
24. mar 2011

@mau waaaw uzasne krasna deka a ja tie podlozky do kocika 😉 to si nam mala co ukazat 😀

mau
24. mar 2011

@brisilda hej veď to že ideálny nejestvuje a potom čítam o ženách, čo majú x-tý kočiarik... 😅 Ale na leto bude super si myslím - teda ak nebudem spokojná, zlíznete si to 😠 😀

brisilda
24. mar 2011

@mau isto budes spokojna lebo nuna sa lahko ovlada aj jednou rukou 😉

mau
24. mar 2011

@brisilda Ja som chcela set s podložkou, len som nevedela aký kočiar nájdem, či do neho bude vhodná s bočnicami alebo bez. Inak ak by ste to chceli niektorá riešiť, tak potom cez MMB - tá pani Arnoldová to tam má o málinko lacnejšie 😉

sasajka
24. mar 2011

@anezena ja sa ti pod ten pekný mail tiež rada podpíšem 😀 😀 😀 Mám dosť, ako s nami "vypiekli" 😒 Na kočík čakám ako na spasenie, už druhý týždeň a teraz ďalší? Malá mi aj vyrastie, kým príde... 😖 Veľmi som sklamaná ☹ Mala som teda fakt niekoľko kočíkov, ale ani u jedného nebolo dodanie takéto príšerne dlhé 😖

anezena
24. mar 2011

@sasajka maju aj na FB stranku http://www.facebook.com/#!/pages/Baby-Choice/32... tusim napisem rovno tam nech to vidia viaceri, i ked len 4O ludi

sasajka
24. mar 2011

@anezena Ja na FB žiaľ nie som 😔 😉 Nechápem to, však keď je po niečom taký veľký dopyt, tak sa čo najrýchlejšie snažím zákazníkov, záujemcov uspokojiť... Aby neustále posúvali termíny dodania? Zo srandy ten kočík asi nezháňame 😒 Teda, my ho vážne potrebujeme, keďže iný nemáme... Sklamanie 😢 😖 😒 ☹ 😔

anezena
24. mar 2011

nasla som maminu kt. robi podlozky do kocika priamo na nunu, idem hne dkuk nejake latky 😅 😅 😅

anezena
24. mar 2011

ozaj baby co uz mate nove nuny aka je dlzka chrbtovej opierky? je dlhsia ako pri 2010?

brisilda
24. mar 2011

@anezena ja sa pod t tiez podpisem 😉
@mau nasla som podlozku za 18,90 € chcem ju do nuny a hlavne do concordu 😉 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9081373

mau
24. mar 2011

@brisilda ja som tiež hotová z tých opičkových 🙂
@anezena a kapsička je od tejto pani? http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=2&user...

anezena
24. mar 2011

@mau ano od nej, ja som ho povodne kupovala na zapp, aj kosik pod kocik zapp som mala od nej, a potom som zappa predala len s kosikom, tu tasku som si nechala

mau
24. mar 2011

@anezena A to je presne táto? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=40192377&tab=1 kvôli šírke sa pýtam aby sedela.

anezena
24. mar 2011

@mau ano to je ona, len tato sa mi zda sirsia