icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

mau
24. mar 2011

@anezena uff ale teta nemá b.ú. na SVK a prevod je +10, tak to sa mi neoplatí ☹ Nevieš náhodou o niekom kto to šije na SVK?

anezena
24. mar 2011

@weirdo @vickygreg odmeriate mi baby pls, dlzku chrbtovej opierky?
a baby aj vy co mate 2010? ci je dlhsia ta chrbtova cast? duufam, ze ano, lebo ak nee, slahne maaa 😕 😕 😕

anezena
24. mar 2011

@mau joooj neviem, lebo ja som prave preto objednavala z CR lebo na SK som nezohnala. ale na chuja bolo to, ze ked zaspal a chcela som dat dole tu chrbtpvu cast musela som dat dole aj tasku, aj normal kabelku z kocika - lebo mu to zavadzalo na hlavicke

brisilda
24. mar 2011

@anezena no nezda sa mi byt dlhsia skor podla fotiek kratsia 😀 ale pytaj aj rozmer od sedacej casti po striesku 😉 ci je naozaj vyssie 😉 kedze sedacia cast je vyvysena

anezena
24. mar 2011

@brisilda ano aj to treba 😉 😉 joooj neee, ani nehvoor, lebo faaakt ma slahneee 😠 😠 😠

mau
24. mar 2011

@anezena hmm to ma nenapadlo - také niečo zistíš len používaním. Nič budem to riešiť dodatočne. A iná tam nepasuje? Teda taká klasická prebaľovacia?

brisilda
24. mar 2011

@anezena ja som na ten rozmer tiez zvedava 😀 potom ti odmeram nu u 2010 ci je vazne medzi nimi rozdiel 😉 no nova nuna je vyvysena co je vidiet na fotkach cize je pochopitelne, ze je a strieska vyssie 😉

anezena
24. mar 2011

@mau jasne pasuje, musis poskusat, baby tam maju vselijake tasticky, ja som mala taku klasiku z oriflame apotom taky ruksacik co som si kupila na jarmoku v seredi 😉 😉
@brisilda ano ale ci je vyssie - d toho sedu, vies co myslim, ze c naahodou nebude danus aj tak nizka ta nuna - ta strieska a kratka chrbtova opierka, jooooj mam zle tusenie 😕 😕

brisilda
24. mar 2011

@anezena ano viem co myslis podla mna tam rozdiel nebude ale mozem sa mylit pockam kym kocky hodia rozmer 😉 zletusenie by som v tvojom pripade mala aj ja ☹ ved kuk foto co sem kocky hodili

vickygreg
24. mar 2011

@anezena
@brisilda
tu su tie rozmery - dlzka chrbtovej casti je 42 cm sirka 23 cm
dlzka sedacej casti je 23 cm a sirka je od 26 cm - 32 cm
inak tie podlozky su krasne .... idem este mrknut ci su aj inej farby 😉

vickygreg
24. mar 2011

@brisilda a by som brala do tej mojej nuny tuto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10676443&ta... 😎

exupery
25. mar 2011

Rozmer starej nuny na dlzku opierky je 43cm,teraz som to merala.

brisilda
25. mar 2011

kocky ja som namerala sirka sedenia je 27 cm merane cca v strede 😉dlzka sedacej casti je 22 cm dlzka chrbtovej opierky od sedacej casti je 44cm a dlzka od sedacej casti po striesku 60 cm 😉 aspon to sa podarilo namerat mne cize velky rozdiel tam neni 😀

nata_
25. mar 2011

@rhodosbb ahooj, kde v telke bola nuna? by som si to rada pozrela, ak to bolo na markize, vyhrabem v archive...vdakaa

anezena
25. mar 2011

caute nunačky 😀 😀
no do kelu ta chrbtva opierka je este kratsia ako na starej, to je dooost na prd, lebo mne ked uz mnuly rok v nej spaval v oktobri, tak mal polku hlavy na podlzke a polku vo vzduchu 😕 😕 😕 budem to muset kuk osobne a dat ho tam lahnut a zistit ako to bude vyzerat. ta sedacia cast je sirsia, ale to nam je tak jedno, to nam je dobre a ked ide este jar, let, bude obleceny menej, tak to bude v pohodke

brisilda
25. mar 2011

@anezena 😀 proste chces nunu a basta 😀 😀 😀 😉

exupery
25. mar 2011

Ahojte,tak to vypada tak,ze nasa stara NUNA pojde PA,PA,a mi pojdeme do novej kolekcie,ani som nemala v plane predavat,ale jedny mamicka zhanala zltu,staru kolkekciu,tak somjej pisala IP,a ze ju vezmem,a ja idem hned dnes zajednat novu...hlavne koli polohovaniu...ja som sa proste do NUNY zamilovala...asi si pockam ale na zltu...

mau
25. mar 2011

@exupery ja sa už teším na vylepšenú 2012 😝 😀 Super 🙂

brisilda
25. mar 2011

@exupery za kolko si ju cvakla? 😕

exupery
25. mar 2011

@brisilda 150ecok...

rhodosbb
25. mar 2011

@nata, hladala som a nasla som v archive stv 🙂 je to este model 2010, pusti si skoro koniec relacie, nunu predvadzaju ako predposlednu 😉

http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-magazin/...

exupery
25. mar 2011

@mau no aj ja....zase bude bitka o NUNY 😀 ,utekam k aladinovi objednat novu!!!

mau
25. mar 2011

@exupery Veľmi slušne si ju predala 🙂 Vlastne len vymeníš starú za novú 😉

brisilda
25. mar 2011

@exupery no super lebo ja svoju nunu tiez planujem za taku cenu predat ale bez plastenky 😀 tak ju asi nahodim do inzercie a neskor kupim hnedu nunu mam k nej skoro 2 rocnu zaruku

exupery
25. mar 2011

@mau
@brisilda no ved inak by som do toho obchodu nesla,dala som toaj so setom do pocasia,ide len o vymenu...a ja budem mat polohovanie,inak by som ju nemenila...ved je stara len cez mesiac....

anezena
25. mar 2011

baby wauuuu tak to super ste predali, ja som ju mnuly rok predala koncom okt. za 130 €, ale bez origos plastenky, mala som k nej taku univerzalnu plastenku za 6 €
baby na FB odpisali z abby choice
jelikož dorazilo jen pár kusů kočárků Nuna, byly odeslány těm, kteří měly objednávky poslané jako první. Další kočárky budeme posílat v průběhu příštího týdne. Za zpoždění se moc omlouváme a doufáme, že Vás to neodradí od nákupu tohoto skvělého vozítka pro děti.

mau
25. mar 2011

@brisilda
@exupery no už vidím čo budeme riešiť tak o rok 😀 Inak koľko vlastne váži nuna? Pretože v tej relácii sa skloňovalo 5 kíl a všade sa uvádza cez 7...

brisilda
25. mar 2011

@anezena no vidis to 😉 tak treba cakat 😒

@exupery moja nuna je uz v inzercii ked sa preda budem rada a objednam nunu v hnedej farbe a ekd sa nepreda budem spokojna s tou co mam doma 😀 tak ci tak mne ide iba o inu farbu 😀

exupery
25. mar 2011

@brisilda v hnedej maju este jeden kus u aladina,teraz som sa vratila odtial-bola som si zajednat NUNU novu!!!Rozpravala som sa s majitelom aj jeho zenou-zlta pride az mozno o 5tyzdnov,aj to nevedia,zajednala som si teda nech mi podrzia fialaovu do utorka,ostala im este hneda,mseda a jedna fialova...a stale sa chodia ludia pytat-myslim,ze SR ma novu pandemiu....vsade sama NUNA cez leto....