Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@mau jasne pasuje, musis poskusat, baby tam maju vselijake tasticky, ja som mala taku klasiku z oriflame apotom taky ruksacik co som si kupila na jarmoku v seredi 😉 😉
@brisilda ano ale ci je vyssie - d toho sedu, vies co myslim, ze c naahodou nebude danus aj tak nizka ta nuna - ta strieska a kratka chrbtova opierka, jooooj mam zle tusenie 😕 😕
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-nuna-buggy-ste-s-nim-spokojne/ chlapcek na fotke ma asi 8 mes.
@brisilda a by som brala do tej mojej nuny tuto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10676443&ta... 😎
Rozmer starej nuny na dlzku opierky je 43cm,teraz som to merala.
kocky ja som namerala sirka sedenia je 27 cm merane cca v strede 😉dlzka sedacej casti je 22 cm dlzka chrbtovej opierky od sedacej casti je 44cm a dlzka od sedacej casti po striesku 60 cm 😉 aspon to sa podarilo namerat mne cize velky rozdiel tam neni 😀
caute nunačky 😀 😀
no do kelu ta chrbtva opierka je este kratsia ako na starej, to je dooost na prd, lebo mne ked uz mnuly rok v nej spaval v oktobri, tak mal polku hlavy na podlzke a polku vo vzduchu 😕 😕 😕 budem to muset kuk osobne a dat ho tam lahnut a zistit ako to bude vyzerat. ta sedacia cast je sirsia, ale to nam je tak jedno, to nam je dobre a ked ide este jar, let, bude obleceny menej, tak to bude v pohodke
Ahojte,tak to vypada tak,ze nasa stara NUNA pojde PA,PA,a mi pojdeme do novej kolekcie,ani som nemala v plane predavat,ale jedny mamicka zhanala zltu,staru kolkekciu,tak somjej pisala IP,a ze ju vezmem,a ja idem hned dnes zajednat novu...hlavne koli polohovaniu...ja som sa proste do NUNY zamilovala...asi si pockam ale na zltu...
@nata, hladala som a nasla som v archive stv 🙂 je to este model 2010, pusti si skoro koniec relacie, nunu predvadzaju ako predposlednu 😉
baby wauuuu tak to super ste predali, ja som ju mnuly rok predala koncom okt. za 130 €, ale bez origos plastenky, mala som k nej taku univerzalnu plastenku za 6 €
baby na FB odpisali z abby choice
jelikož dorazilo jen pár kusů kočárků Nuna, byly odeslány těm, kteří měly objednávky poslané jako první. Další kočárky budeme posílat v průběhu příštího týdne. Za zpoždění se moc omlouváme a doufáme, že Vás to neodradí od nákupu tohoto skvělého vozítka pro děti.
@brisilda v hnedej maju este jeden kus u aladina,teraz som sa vratila odtial-bola som si zajednat NUNU novu!!!Rozpravala som sa s majitelom aj jeho zenou-zlta pride az mozno o 5tyzdnov,aj to nevedia,zajednala som si teda nech mi podrzia fialaovu do utorka,ostala im este hneda,mseda a jedna fialova...a stale sa chodia ludia pytat-myslim,ze SR ma novu pandemiu....vsade sama NUNA cez leto....

@anezena uff ale teta nemá b.ú. na SVK a prevod je +10, tak to sa mi neoplatí ☹ Nevieš náhodou o niekom kto to šije na SVK?