Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@rhodosbb a ty si tiez z BB? no ja som ju videla pri plzenskej na namesti, tiez okolo obeda a bol aj s fusakom...sme sa tak na nich kukali teda skor na kocik az si to chlapik vsimol 🙂 tak potom sme radsej isli prec 🙂 no tak to uz sme tri co ju budu mat v BB 🙂 dufam ze pocet velmi nenarastie 🙂
@quiksi Jééj, to fáákt? No tak som Ťa dnes možno aj videla...hoci neviem, neviem...boli sme v aute a na Holubyho pred dolným kostolom som okolo štvrtej zahliadla maminku s Nunou...zdala sa mi čierna, ale pokojne može byť, že som zle videla....Ak áno, tak sme v PK tri maminky s Nunou 😀
Ale neskutočne spratný je ten kočík, manžel chváli a chváli a chváli. No ešte mi v ńom malý nespal...tak som zvedavá, lebo on má rád zalomiť v kočíku. Včera ho bral muž na futbal, ale bral ho do Perega, tak tam mi krásne spí. No dúfam že s týmto nebude problém. Ale mám pocit, že sme už trošku všetky maminky náročné na kočíky...a zase treba s tým rátať, že Nuna je buginka - Buggy, a teda nie je treba čakať zázraky ( myslím s polohovaním nožičiek a pod...) Ale manévrovanie je ne-u-ve-ri-teľ-nééé. Max. spokojnosť. A strašne sa mi ľúbo v tej fialovej...taká nezvyčajná pekná farba. Hoci predtým som chcela žltú.
@quiksi noo, tak a ja na Tvoju reakciu...ako som tu už písala, vo fialke si vozím chlapááá 😀 😀 😀 Je pravda, že som druhé dieťa chcela dievča, ale babu z neho robiť nechcem...tak sa utešujem tým, že ak sa mi tá farba "prekuká", alebo budú zlé reakcie okolia, tak myslím, že s predajom problém nebude a zoženiem inú farbu... No ale keď sa Ti na slnku zlatí, tak to musí byť zaujímavá farba... Si ma potešila, lebo to vyzerá, že sme v Pekáči zatiaľ iba dve Nunačky 😀 😀 😀 A na ten spánok som fakt zvedavá, lebo keď mi v nej malý nebude spať vobec, tak pojde z domu 😵 😵 😵 Pozerám, že Tvoj Samko je len trochu starší od mojho Daniela...teda asi budú približne rovnaqko veľkí..tak ako budeš riešiť, keď bude v jari trošku chladnejšie? Ja mám Lodgera, tak som myslela, že v jari bez teplej vložky bude ideál...No zase ak ho trošku lepšie oblečiem, tak mám strach, že sa mi tam malý už poriadne nevojde. Snáď bude teplá jar 🙂 A pláštenku na to nejakú univerzál máš?
@quiksi presne, dík...keď mne sa tá farba fáákt veľmo ľúbi...aj keď som kupovala a radila sa s predávajúcou, tak mi vravela, že fialový burú pre dievčatá, ale že pokiaľ na to kašlem, tak nech hp vezmem... A kašlala som na to!!!! Zatiaľ neľutujem. Mimochodom, Next má v jarnej kolekcii kooopec fialových kúskov pre chlapcov 😉
@quiksi no ja som mala slnečník pri dvoch kočíkoch a nevyužila som ho ani pri jednom...malý mi ho stále chytal a ohýbal...ten starší...a ako poznám toho mladieho, tak to bude podobný osud...preto slnečník nejako neriešim...a s tou pláštenkou to budem musieť tiež len nejako takto urobiť, lebo orig sa mi ozaj zdá byť pridrahá...ináč mi tiež niektoré veci okolo kočíka riešime na tajnoša, lebo keby zase náš tata všetko vedel...umre chlap a nemám chlapa 😀 😀 😀 keď to tým chlapom sa niektoré veci vysveliť nedajú....my tiež už máme neviemkoľký kočík...síce som stále predala a kúpila iný, aj preto napr, že sme mali havárku a vymenili auto, no ideál som zatiaľ nenašla...
baby, neviete, ci do nuny sedi zimny fusak eisbarchern? Chodili ste s nou niekto v zime? Je mi jasne, ze do snehu nebude, ale do mesta, kde je odhrnute , pripadne uslapany sneh ,sa s nou da? Ci vobec nemam rozmyslat nad tym, ze by som ju v zime pouzivala? Mne sa hrozne paci, nutne ju potrebujeeeem 😀
Nezda sa vam,ze ta nova NUNA je uzsia tym polohovanim,ze je tam nazberane po stranach?Mne sa zda cela akasi mensia oproti tej starej,az na ten kosik...a stary set nanu nepasuje,som to skusala...mam teda novu fialovu ale akosi si neviem zvyknut,ked pridu zlte asi s niekym vymenim,ak bude zaujem....,
Kočky, prosím vás, máte nejaké nové info, kedy už konečne budú Nuny dodané aj ostatným? Resp. aj iným predajcom ako je Aladdin? Ja som mala info, že český dodávateľ ho dodá do 28.3. a to bolo včera 😖 Samozrejme, že nič 😕 Nemáte nové info? 😢
Ahojte maminy. Mne sa nunicka pacila od zaciatku ako som ju uvidela a vcera som si svoj sen aj splnila. Supeeeeeer. Som velmi spokojna a moja Nelca tak isto.
@silvuska79 a kde si ju zohnala? Ak to nie je tajomstvo 😀
tak uz aj my sme nunaci-fial.akoze kocik je to krasny dizajnovo-o tom pokoj,ale myslim,ze ucelovo moc nie...je skor na kratsie prechadzky,resp.nakupy a hlavne cestovanie....ale ved casom uvidim,malemu sa paci :D
odpisali mii z bambini - meska kurier, ze volali do CR a uz je to na ceste.

@hori - fusak sa tu riesil, ze urcite nie je na zimu ... inac tam pasuje tusim Emitex baby spominali a aj Lodger, to mam osobne skusene.
To polohovanie som myslela tak, ze nozicky ma este na tej sedacej casti 🙂