Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
jaaaj ja uz chapem co si myslela ze je nebezpecny, ale my sme vsetky mysleli ze nuna buggy sand je nebezpecny. ale ty myslis silver cross halooo 😕 😕 😕 tak to sa nuny netyka chvalabohu 😉 😉 😉
kocky tak uz je to v slovencine 😉 http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=e...
nie nie to neni nuna to je ten co ma zaujal ja som to zle napisala mala som napisat nazov kocika
Mozem sa aj nadalej vytesovat z mojej krasnej nuny sand .... dnes som ju bola vyvetrat a zozala veeelky uspech ....... az na to hrkotanie koliesok je uzasna .... 😀
baby ja asi vezmem tu sand a do toho tuto vlozku, moooooooc sa mi lubi, co poviete? nebudete to divne? 😉 😉 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41515666&tab=5
@anezena ja rozmyslam nad touto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10676443&ta...
@anezena ja myslím, že vôbec nie...super je...počuj a ty si dávala do nuny túto širokú? Lebo ja som dnes dala do Nuny svoju podložku Pinkie, tú užšiu a sedí tam super...ale neviem, či by mi tam šla aj tá širšie...
Ináč baby, dnes sme boli Nuničku prevetrať a ľudia kukali, že aký pekný kočík... Jedna pani predavačka v DM-ke sa aj k malému prihovorila a vôbec nemala problém zistiť, že je to chlapec...dala som mu do kočíka tyrkysovú podložku s autíčkom a aj tyrkysovú deku, malý bol tiež v modrom a napodiv, celkom to k sebe šlo 🙂 Tak som rada, lebo som na tú farbu vyložene zaťažená. Ináč, zistili sme, že keď som bola prvýkrat tehotná a kupovali sme kočík, mimochodom, to som ešte bola mladá a sprostá a nekupovala som kočík podľa toho, ako a či vôbec je praktický, ale podľa farby 😀 😀 😀, tak sme kúpili v Poľsku kočík presne takejto farby ( o tom, že sa mi popolroku užívaniarozletel na kúsky, sa radšej nezmieňujem... Teda fakt sa nám s mužom táto farba páči.
No a keď dnes MM prišiel domov a ukázala a vysvetlila som mu podrobnosti okolo kočíka, bol priam nadšený,že aký super kočík to je...Ale dojem z prvej jazdy je všelijaký...kolieska ozaj dosť hrkocú..najviac asi na zámkovej dlažbe...po polhodine, keď som už v diaľke videla zámkovú dlažbu, až ma srdce zabolelo ☹ No zase manévrovacie schopnosti sú ozaj neprekonateľné...
@anezena Ináč, ako si ty zvládala jazdu po kockách na Trojičnom námästí? 😀
@madalah jasnee ta je sirsia, ved by som jej nunu odmerala, nech to usije presne do nej 😉 😉
a mna hrkotanie uz nprekvapuje, my sme mali 2x zapp, buggster, britax verve - takze u tychto hrkotal strasne, teda u zappa najviac, u tych dalsich moc nie. takze mna to uz nestve. cez namestie hrkoce jaaak besna, tie macacie hlavy hruuuza ale v
obchodnych domoch naaadhera 😀 😀 a urcite aj na letiskovych halach 😀 😀
nuna je naozaj super kočiarik, len strieška by mohla byť trocha vyššie a opierka chrbátika tiež. Dcerka má v maji 2 roky a je nám okurát. Tiež si myslím že tá fialova farba je dobra aj pre chlapčeka. Inak na nunu sa neviem vynadívať 🙂
babenky, prave som sa zalubila do nuny, videla som ju dnes nazivo a chcela by som od vas skusenejsich zopar infosiek... napr. ci vam nevadi, ze kocik nema vpredu madlo alebo ze nema opierku na nohy - teda pri tom modeli 2011, ze ked dieta lezi a nozky mu od kolien visia vo vzduchu... akoze povedzte mi ci sa mam nad tym vazne zamyslat alebo su to skor nepodstatnosti...
@hori - ahoj hori. Zavisi ... nasa mala madlo zrejme nemusi moc, na kociku, co nema rada, ho mala, 2 dni som jej nedala a bola spokojnejsia, cize v Nune bola spokojna. To polohovanie noziciek este riesit nemusim ja osobne, ale necakam, ze tam bude spat, takze v tom pripade by to vadit nemalo. Hadam 😀
@hori do roka by malo dieta mat nozicky hore, takze my sme mali jane slalom a az ked mal rok a 4 mesiace sme mali golfac, kde sa nedali polohovat nozicky - ale nemylsim len na spanok, aj ked je babo hore
v nune sedel minuly rok moje krsna - vtedy mal vyse roka - a chybalo mu madlo, a segrin maly mal nejakych 8-9 mesiacov a to ne je kocik pre tak male dieta. my sme mali madlo az do 2 rokov, jemu chybalo
@weirdo akoa to myslis, ze este nemusis riesit polohovanie noziciek?
babenky a mate k tomu aj ten fusak? lebo ja by som mala ratat s tym, ze obcas budem musiet nunu vyvetrak aj v zime... samozrejme nie do snehu... tak reku ci ten fusak stoji za to alebo ci radsej dieta dobre obliect...

@brisilda mne teez nee, ale asi ide o to, ze ta mala si tam necht odfikla v tom kociku, ci? 😕 😕 😕
takze ten kocik je asi nebezpecny