Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
malo byt 3 rocnu slecnu
@sasajka U nas v PD. Mam ju v tej sivej farbe. Maju este fialovu a tiez cakaju na dalsie dodanie.
@silvuska79 Asi v kočíkoch Barbora, že? 😉 To bol jeden z dvoch predajcov, ktorým sa Nuny ušli 🙂 My ostatní smola 😕 Tá sivá je ževraj super 😀
@sasajka prepaac, ja som furt na FB, mi z neho hrabe 😀 tak mi posli v sprave ciselko a napisem ti sms 😉
@brisilda a kolko ma devcatko cm? nas 103. vysokyyy. nee, este nemam, ale neva, lebo ja ho chcem hlaaavne do prahy, ale dmee az po 10. aprili, lebo chcem mu tam hlavne tenisky kupit a musim pockat, dnes sme boli na ortopedii, ma ploche nohy a boli sme dta vyrobit vlozky a budu az buduci tyzden, tak na ne uz pockam. 😉 a stale neviem kt vziat sand al. licorice- rozhodnem az na mieste, dufam, ze zajtraaa. hne dseeecko pofotim, popisem, tesiiiiiiiiim 😵 😵 😵 😵 jak male decko alebo chlap na nove auto hahahha 😀 😀 😀 😀
prosim vas, dievcata, ako zvlada nuna elekrickove kolaje?
@cherryblossomgirl my sme s nou behali po prahe - a mali sme troksu problem. musela som maleho vylozit, al. mi ho segra pomohla preniest. ale tam kde bol pekny prechod tak v pohode
@sasajka Mas pravdu ze v Barbore. Je to fajn obchod aspon my sme tam velmi spokojny. Siva je fajn myslim ze taka neutralna. ty chces aku farbu ?
@anezena napísala som ti IP 🙂 🙂 ďakujem 😉
@silvuska79 mám objednanú fialovú, ale ako kočky nafotili tú sivú, tak veľmi nad ňou rozmýšľam 🙂 Páči sa mi 😉
Caute "Nunacky",.....ked vidim, kolko fanusikov ma tento uzasny kocik aj sa bojim napisat svoj nazor 😲 Totiz tie patrim medzi obdivovatelov tohto fakt styloveho kociku a dokonca som isla tento tyzden do obchodu s cielom objednat kocik, bola som nim uplne ocarena a poblaznena....ale predsa len z hladiska praktickeho, nedalo mi a zobrala som oboch svojich synov (rocneho a 2,5 rocneho) do obchodu, nech si vyskusaju novy kocik, ale bola som zial nemilo prekvapena....mladsi syn bol v kociku tak akurat a starsi bohuzial sa mi tam nevpratal 😠 Tak som nakonieco nunu neobjednala...neviem si totiz nijako predstavit ako by sa mi tam vpratal cca 2-rocny syn este aj vo fusaku a v zimnej bundicke...podla mna je to nemozne! Ale co sa tyka manevrovatelnosti tak je bezkonkurencny a samozrejme aj modernym dizajnom...je to viacmenej taka "imidzovka" do obchodov na nakupy, ale nie velmi prakticka a pohodlna pre dieta....hmmm, skoda...
@sasajka nemas zac 😉 😉 😉
@zuzana710 no ja som totaalny zastanca nuny i ked ma svoje muchy, hrkoce jak besna 😀 a ta chrbtova cast mohla byt vyssie. my sme mali minuly rok od juna do novembra nunu 2010 - takze dovtedy kedy mal danuso 2 roky a 8 mesiacov a vpratal sa tam 😉 😉 a to on je to vyssie dieta, teraz ma 103 cm, teda na zac marca mal. ale je pravda ze na zmu sme ho nemali, vo fusaku a pod. to by som ho tam uz nedala, ale deku na sebe mal 😉
anezena : jasne, ja nic proti nune ani nemam....aj som vahala ci nieco napisat negativne, aby ma tu vsetky tie "nunacky" nezbombardovali 😀 ... ale nedalo mi to....je pravda, ze nasi chalani patria tiez medzi tych vyssich (podobne ako tvoj, nejakych cez 100 cm)...akoze vpratat sa tam vpratal nas starsi, ale vyzeral tam trochu smiesne 😅 Tiez som chcela nunu hlava nehlava aj napriek tomu mensiemu chrbatiku, ale nakoniec som spokojna ze som si vybrala o nieco praktickejsi kocik a hlavne aby bol teda na tu zimu... aj ked nie je az taky smrncovny a imidzovy ... Tak nech sa dobre kocikuje a nech posluzi nunicka!!!!
@exupery aj mne sa zdá, že to polohovanie je na úkor šírky, hoci sa píše, že tohtoročná kolekcia má širšie sedenie. No v každom prípade som myslela, že malému nebude tak-akurát. Myslela som, že v ňom bude mať ešte nejaký priestor. Minuloročnú kolekciu sme síce nemali, ale keď som videla mnohé fotky, tak sa mi zdalo, že je to priestornejší kočík. No zase dala som tam malého aj s Lodgerom, len sa mi zdalo, že ak by sa chcel pohnúť, tak má smolu 😝 Ale spal mi tam skoro dve hoďky, tak som zatiaľ spokojná. Ale manžel s ním bol sám na prechádke a vrátil sa s tým, že strááááášne hrkoce a že ľudia za ním s otáčali 😀 😀 😀 Čo už zvyknutí sme na nafukovacie kolieska na GT3 😉
Pridávam aj zopá foto malého, ako mi v kočíku spí. A zase nie je to nejako extrémne veľké dieťa - má 15 mesiacov a cca 11 kg...a kočík mu je ozaj tak akurát...no viem, neviem, čo bude, keď bude mať v októbri skoro 2 roky 😖
Za kvalitu foto sa ospravedlňujem, je to fotené len mobilom, dnes na prechádzke pofotím aj foťákom...
@zuzana710 a aky kocik si nakoniec vybrala? ja idem presne po tej nune hlava - nehlava 😀 praveze pre take velke deti ani kocik nie je, tak aby tam este ako tak spal, mali sme 2x zapp, je asi najvyssi kocik, ze ta strieska nezavadzia, ale vzdy som nadavala a lutovala. ani nie kvoli tomu ze sa neda polohovat ale ta blba strieska nikdy nedrzala, ked prsalo, tak ta plastenka vkuse stahovala striesku dole, hrktal este viac ako nuna, nedalo sa mi karovat s jednou rukou, mala som z neho nervy 😠 😠 nuna jeradoost manevrovat kocikova, faakt, uuplne s malickom, neskutocne. a ked ho tam nenarvem, nevadi, bude vkute stat pre druhe baby ked raz bude 😵 😵 😵
@zuzana710 urcite pri Nune ide skor o image ako o praktickost,ale treba sa zase pozerat nato,ze aj predajca aj tu kocky hovorili,ze Nuna nie je ako prioritny kocik,je to rychlobezka...ako doplnok ku sportiaku napr..Nemozeme od buginy ocakavat ze sa bude sparavat ako sportiak,alebo ju mat doma ako jediny kocik aj do snehu ci na zimu...Nuna je na zimu totalne neprakticka,mala a uzka,je to letna buginka-dovolenky,rychly presun na ihrisko,nakup a podobne....treba sa nato pozerat takto,niekdy by som Nunu nekupila,ak by som ju doma mala ako jediny kocik....
@exupery plne súhlasím...zase ja som ho tam dávala ešte s mikinkou a vestičkou...No zimnú bundu si ani neviem predstaviť. Fakt na fotkách sa mi videl väčší...ešte pridávam foto z mobilu, ke´d bol malý doma...a vidieť, že nejako extra priestoru tam nemá...na to, že má neclých 15 mesiacov, no nie? A zase ako vravím...do auta je super. Máme ešte športiak na zimu, ináč by som sa iba na Nunu spoľahnúť nemohla....
@nice202 toho, že má malá 10 kg a 10 mes. sa neboj. Ona už čoskoro začne poriadne behať a tak do šírky ani do hmotnosti naberať nebude...resp. bude, ale oveľa pomalšie. My mse mali v polroku u oboch synov 9 kg 😉...a teraz má starší 3,5 roka a má cca 14 kg. teda ak posadím do Nuny jeho, tak sa mi zdá, že tam má viac priestoru do šírky, ako mladší 😀 😀 😀
@madalah no moja mala ma rok a mesiac a ma 12kg,a zmesti sa,rada sa v nej vozi,musim vsak podotknut,ze este v nej nespala,...do starsej kolekcie sa mi zmestila aj s fusakom a vetrovkou,to bolo cca pred mesiacom...takze myslim,ze super,na leto do jesene vydrzime,na zimu sportiak,a potom uz po svojich 😀 ved aj teraz ledva obsedi....stale by len lietala sama!
baby, keby som tiez mala druhy kocik na zimu, nevaham a kupim nunu na jar a leto....je pravda, ze kocik na zimu to teda vobec nie je....kedze chcem mat doma uz len golfac pre maleho, musela som kupit inu znacku golfacu, kde sa mi maly v pohode zmesti aj s fusakom eisbarchen, ktory je teda dost velky, ma p olohovanie chrbatika aj noziciek, perfektnu slnecnu clonu na strieske, je velmi lahky, super manevrovatelne aj s jednou rukou a ma obrovsky nakupny kosik, co mi napr na nune tiez dost vadilo...sice ten golfac je vzhladom taka klasika a nune sa zdaleka nevyrovna, ale tie prakticke detaily ma uplne ocarili a malemu sa tam tiez velmi paci...takze nebolo o com...
anezena : je to kocik znacky Cybex Topaz, nejaky nemecky....skusim ho nafotit aj s malym a zavesim nejake foto
baby, pardon, ze vam sem leziem. obcas vas citam, kedze som bola volakedy zamilovana do tohto kocika
@zuzana710 preco si vybrala Topaz? Callisto sa ti nepozdavalo viac? 😕
ja som tiez chcela prv nunu, ale kvoli nejakym nedostatkom som hladala nejaky kocik, ktory by moje poziadavky aspon trosku splnil a callisto ma strasne vysoku striesku, od zadocku po striesku ma necelych 70 cm a aj tu rukovat ma spojenu ako napr. nuna, nieje to klasicky golfac 😵
nam dnes dosiel a jazdi skoro sam 😀
inac, nuna je paradna, ale nie kocik pre mna
tak hlavne, nech ste spokojne a nech kociky sluzia 😉
Janulka04 : Velmi som tuto znacku Cybex nepoznala...bola som v predajni odhodlana kupit nunu, ale kedze mi nevyhovovala velkostou a potrebovala som uz surne nejaky golfac...v predajni mali prave Topaz a sa mi zapacil, tak som ho hned aj zobrala...potom som doma pozerala, ze su aj iny modely Cybex, tiez sa mi Calisto paci viacej na vzhlad, ale aj ten topaz nie je vzhladovo az taky zly....a tusim je aj drahsi Calisto, chcela som investovat cca 170 Evri....takze preto topaz...ale som inak spokojna s nim velmi 🙂
babyyyy ☹ ☹ ☹ tak my sme videli nunu, sand je kraaasna aj licorice, brali by sme sand, ale ona je malaaa, krpata, sak to je kocik pre deculo do rok a pol. danusovi trcala koomplet cela hlava, striesku sme ani nedali na hlavu a ked si lahol, tak celu hlavu mal prec, v vzduchu. skusali sme viacere kociky, ani jeden nebol dobry, vsetky maju kratku chrbtovu opierku. este celkom fajn bol Cybex onyx - ale ked mne sa to zase taaaak nelubi, sak to je taaaky nudny kocik, no sklamani, smutni sme odtial dchadzali. danuso neervy ze on chce nuna buggy, skoro plakal. chuda moje.
ti vyrobcovia su totaalni pacienti. sak preco robia kociky len pre nizke deti, ved existuju aj vysoke, kt. vsak maju nizky vek 😠 😠 😠 ta nuna by bola dokonala, keby posunuli vyssie striesku a tu chrbtvu cast predlzili. jna nechapem preco to neurobili, ved miesta tam mali velaaa, maju to kam posunut. a kosik je super velky, aj to zapinanie na strieske je zvonka nie zvnutra, to je super, aj madlo zvysili, parada. ale hento ooo nicom 😠 😠 😠 sprtavy kocik maly

@anezena Na FB? 😕 Ja nie som na FB 😢 😕 A najhoršie je, že zajtra nemáme mať pol dňa elektrinu, takže ani počítač nebudem vedieť zapnúť...aaaaa 😲 Dúfam, že zavolajú a nepošlú mail 😉 Ale večer sem nakuknem a prečítam si tvoje dojmy z novej Nuny 😀