icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weirdo
27. mar 2011

@hori - fusak sa tu riesil, ze urcite nie je na zimu ... inac tam pasuje tusim Emitex baby spominali a aj Lodger, to mam osobne skusene.
To polohovanie som myslela tak, ze nozicky ma este na tej sedacej casti 🙂

marafka
27. mar 2011

@rhodosbb a ty si tiez z BB? no ja som ju videla pri plzenskej na namesti, tiez okolo obeda a bol aj s fusakom...sme sa tak na nich kukali teda skor na kocik az si to chlapik vsimol 🙂 tak potom sme radsej isli prec 🙂 no tak to uz sme tri co ju budu mat v BB 🙂 dufam ze pocet velmi nenarastie 🙂

rhodosbb
27. mar 2011

@marafka, ano som z bb, tak to sme videli urcite tu istu 🙂 nebude to take strasne, 3 zlte nuny na 90 tis. obyvatelov nie je az tak vela 😀

madalah
27. mar 2011

@quiksi Jééj, to fáákt? No tak som Ťa dnes možno aj videla...hoci neviem, neviem...boli sme v aute a na Holubyho pred dolným kostolom som okolo štvrtej zahliadla maminku s Nunou...zdala sa mi čierna, ale pokojne može byť, že som zle videla....Ak áno, tak sme v PK tri maminky s Nunou 😀

Ale neskutočne spratný je ten kočík, manžel chváli a chváli a chváli. No ešte mi v ńom malý nespal...tak som zvedavá, lebo on má rád zalomiť v kočíku. Včera ho bral muž na futbal, ale bral ho do Perega, tak tam mi krásne spí. No dúfam že s týmto nebude problém. Ale mám pocit, že sme už trošku všetky maminky náročné na kočíky...a zase treba s tým rátať, že Nuna je buginka - Buggy, a teda nie je treba čakať zázraky ( myslím s polohovaním nožičiek a pod...) Ale manévrovanie je ne-u-ve-ri-teľ-nééé. Max. spokojnosť. A strašne sa mi ľúbo v tej fialovej...taká nezvyčajná pekná farba. Hoci predtým som chcela žltú.

quiksi
28. mar 2011

@madalah No tak to som bola ja 😉 ono je to taka tmavo hnedá farba a na slnku ide az do zlata 🙂 a s tým spánkom nič moc 😖 nejak sa mu tam moc nepáčilo ale fešák nemá na výber 😀 inak som zvedavá na tu tvoju fialku 😀

madalah
28. mar 2011

@quiksi noo, tak a ja na Tvoju reakciu...ako som tu už písala, vo fialke si vozím chlapááá 😀 😀 😀 Je pravda, že som druhé dieťa chcela dievča, ale babu z neho robiť nechcem...tak sa utešujem tým, že ak sa mi tá farba "prekuká", alebo budú zlé reakcie okolia, tak myslím, že s predajom problém nebude a zoženiem inú farbu... No ale keď sa Ti na slnku zlatí, tak to musí byť zaujímavá farba... Si ma potešila, lebo to vyzerá, že sme v Pekáči zatiaľ iba dve Nunačky 😀 😀 😀 A na ten spánok som fakt zvedavá, lebo keď mi v nej malý nebude spať vobec, tak pojde z domu 😵 😵 😵 Pozerám, že Tvoj Samko je len trochu starší od mojho Daniela...teda asi budú približne rovnaqko veľkí..tak ako budeš riešiť, keď bude v jari trošku chladnejšie? Ja mám Lodgera, tak som myslela, že v jari bez teplej vložky bude ideál...No zase ak ho trošku lepšie oblečiem, tak mám strach, že sa mi tam malý už poriadne nevojde. Snáď bude teplá jar 🙂 A pláštenku na to nejakú univerzál máš?

marafka
28. mar 2011

@rhodosbb no to nie ale urcite sa na tom nasom námestí raz vsetky objavíme naraz 🙂 alebo ze by sme vsetky boli zo sásovej????

quiksi
28. mar 2011

@madalah na reakcie okolia by som asi kašlala hlavne že sa tebe pači 😀 😀 napriklad moj prcek ma fialove trička a je v nich fesak 😉 🙂 a ked sa niekomu nepáči nech sa nepozerá 😀 😀 Nekupovala som si ani pláštenku ani fusak tak ked je chladnejšie tak to riešim dekou 🙂

madalah
28. mar 2011

@quiksi presne, dík...keď mne sa tá farba fáákt veľmo ľúbi...aj keď som kupovala a radila sa s predávajúcou, tak mi vravela, že fialový burú pre dievčatá, ale že pokiaľ na to kašlem, tak nech hp vezmem... A kašlala som na to!!!! Zatiaľ neľutujem. Mimochodom, Next má v jarnej kolekcii kooopec fialových kúskov pre chlapcov 😉

quiksi
28. mar 2011

@madalah A k tej pláštenke no mam ešte jeden športový kočík a skušala som pláštenku dat na nuničku a myslím že sa to v prípade nudze bude dat použit 😀 lebo ten originál sa mi zdá že je trosku predražený 😖

quiksi
28. mar 2011

@madalah a mam taku malu otázočku slnečník? ☹ Ten čo mam doma sa tam nedá nijak nahodit 😠

exupery
28. mar 2011

@quiksi len origos-25eur

quiksi
28. mar 2011

@exupery ojojoj 😨 tak to budem muset niečo poriešit na tajnoša lebo náš tato to už nepredýcha 😀 Malý ma 1rok a 4 mesiace a už mam tretí kočík 😀

madalah
28. mar 2011

@quiksi no ja som mala slnečník pri dvoch kočíkoch a nevyužila som ho ani pri jednom...malý mi ho stále chytal a ohýbal...ten starší...a ako poznám toho mladieho, tak to bude podobný osud...preto slnečník nejako neriešim...a s tou pláštenkou to budem musieť tiež len nejako takto urobiť, lebo orig sa mi ozaj zdá byť pridrahá...ináč mi tiež niektoré veci okolo kočíka riešime na tajnoša, lebo keby zase náš tata všetko vedel...umre chlap a nemám chlapa 😀 😀 😀 keď to tým chlapom sa niektoré veci vysveliť nedajú....my tiež už máme neviemkoľký kočík...síce som stále predala a kúpila iný, aj preto napr, že sme mali havárku a vymenili auto, no ideál som zatiaľ nenašla...

madalah
28. mar 2011

@quiksi a teraz máš len túto Nunu? Lebo ak áno, podľa mňa čoskoro zistíš, že len tento jeden Ti nevystačí 😀 😀 😀

quiksi
28. mar 2011

@madalah Mam ešte jeden ten ma velké kolieska tak si ho nechám na zimu 😉 a tie naše že cajlanske chodníky ak sa to vobec tak da nazvat zvládame z nuničku uplne super lebo toho som sa bála najviac 😀

baruskaaa
29. mar 2011

baby, neviete, ci do nuny sedi zimny fusak eisbarchern? Chodili ste s nou niekto v zime? Je mi jasne, ze do snehu nebude, ale do mesta, kde je odhrnute , pripadne uslapany sneh ,sa s nou da? Ci vobec nemam rozmyslat nad tym, ze by som ju v zime pouzivala? Mne sa hrozne paci, nutne ju potrebujeeeem 😀

exupery
29. mar 2011

Nezda sa vam,ze ta nova NUNA je uzsia tym polohovanim,ze je tam nazberane po stranach?Mne sa zda cela akasi mensia oproti tej starej,az na ten kosik...a stary set nanu nepasuje,som to skusala...mam teda novu fialovu ale akosi si neviem zvyknut,ked pridu zlte asi s niekym vymenim,ak bude zaujem....,

sasajka
29. mar 2011

Kočky, prosím vás, máte nejaké nové info, kedy už konečne budú Nuny dodané aj ostatným? Resp. aj iným predajcom ako je Aladdin? Ja som mala info, že český dodávateľ ho dodá do 28.3. a to bolo včera 😖 Samozrejme, že nič 😕 Nemáte nové info? 😢

anezena
29. mar 2011

@sasajka ja som dnes pisala s bambini, ze vcera mali cechom dorazit nuny na sklad a dnes rano to mal posielat kurier, pisala som s nimi okolo 2 - a este ich nemali, tak neviem 😕 😕 😕

sasajka
29. mar 2011

@anezena ďakujem, si zlatá 🙂 Ja už tak čakám ☹ Mne tiež dali takú informáciu, celý deň som pozerala maily a telefón...ale nič 😒 Dúfam fakt, že sa zajtra ozvú...

anezena
29. mar 2011

@sasajka no dufam, ze ich z tych ciech poslali a ide len teraz o to, ze kurier mal toho vela a nestihal al. nevem coooo

silvuska79
29. mar 2011

Ahojte maminy. Mne sa nunicka pacila od zaciatku ako som ju uvidela a vcera som si svoj sen aj splnila. Supeeeeeer. Som velmi spokojna a moja Nelca tak isto.

sasajka
29. mar 2011

@anezena ja si presne toto isté hovorím 🙂 😀

sasajka
29. mar 2011

@silvuska79 a kde si ju zohnala? Ak to nie je tajomstvo 😀

xen21
29. mar 2011

tak uz aj my sme nunaci-fial.akoze kocik je to krasny dizajnovo-o tom pokoj,ale myslim,ze ucelovo moc nie...je skor na kratsie prechadzky,resp.nakupy a hlavne cestovanie....ale ved casom uvidim,malemu sa paci :D

anezena
29. mar 2011

@xen21 my sme ho praveze vyuzili na celodenne vylety, hlavne v prahe - a to sme chodili cely tyzden na celodenne vylety

anezena
29. mar 2011

odpisali mii z bambini - meska kurier, ze volali do CR a uz je to na ceste.

sasajka
29. mar 2011

@anezena ešte že ťa mám 😀 Aspoň im nemusím stále vypisovať a oni sa nemusia v odpovediach opakovať 😉 Kedy vidíš, že ich dodajú? Podľa mňa, keď sú na ceste, tak hádam zajtra 🙂 Juj teším sa 🙂 Dúfam, že nie predčasne 😀

anezena
29. mar 2011

@sasajka my sa tam pojdeme s drobcom zajtra asi prejst, hned ti napisem na FB 😉 😉