icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

janika84
2. apr 2011

@babonr ja som mala tenbaby point 4.ten nema spojenu rucku a nedaju sa polohovat nozicky.ale to bolo 4 roky do zadu a iny vtedy nemali. 😀 teraz by som sla do toho q. ma polohovatelne nozicky aj rucka je spojena a opierka sa tiez lahsie polohuje-je tam taka snorka a stiahnes si to kolko chces-cize ma milion poloh 😀 chcem iny ako som mala pri prvom preto som objednala nunu,ale ak bude moc mala vratim sa k baby point. ale q 😉 dufam ze som pomohla 😉

zuzanky
3. apr 2011

ahojte
ja som sa rozhodovala medzi Babypoint q a nunou a keď som tam posadila malého tak sa mi q šoféroval ťažšie a aj sa zle dvíhal a nuna jedna báseň išiel ľahšie. Malý mi v nej hneď zaspal ako sme išli z obchodu a bolo to v pohode v mure mi spí cca pol hodinky (aj menej) a v nune spal hodinu 🙂

hranolka22
3. apr 2011

Aj my máme od piatka nunu-rok 2010,tú novú som nechcela 🙂
je fajn,dcérka má 20 mesiacov a je jej ok,hlavička jej pretŕča ak o 1,5-2 cm,viac nie. Je v nej spokojná až tak,že sa chce viac voziť ako chodiť 😀
keď porovnávam s inými kočíkmi čo som mala-tak ide ľahúčko,s jednou rukou je to jedna báseň a ato aj keď je plne naložená.vychádzanie a schádzanie z obrubníka je suprové,strieška ke´d odopnem suchý zips tak pekne ide stiahnuť dole a robí dobrú ochranu pred slnkom.Košík je dosť veľký
čo mi vadí-hrkotanie,také hrkotanie som nemala pri žiadnom kočíku 😅
tiež košík by mohol byť viac posunutý dozadu,aby bol ľahší prístup do neho.Ale inak je ozaj SUPER 😵 😵

brisilda
3. apr 2011

kocky chcem sa opytat hlavne tych kociek ktore maju nunu uz dlhsie ci aj im zacina /vrzgat/ 😠 mne to nerobilo no dnes ked som maleho v nej kocikovalo sa to nedalo prepocut 😢 je to hrozne ako keby som mala nejaky rozvrzgany stary kocik a pritom ma len par mesiacov 😒 tak teraz neviem ci to mam dat alebo nemam dat na reklamacku 😖 ved maly ma len 10,5 kg takze ziaden tazky naklad v nom nemam ☹ a taktiez kocik neskladam /vzganie pocut v tom priehybe ako sa sklada 😒

tinnka9
4. apr 2011

@brisilda a neskusala si premazat, napr. WD40-kou? 😉

sasajka
4. apr 2011

@brisilda presne toto som sa chcela opýtať aj ja...to vŕzganie 😕 Mám Nunu len 4 dni, ale zdá sa mi, že vŕzga, nie veľmi (však je v podstate úplne nová), ale keď sa na to človek zameria...hmm 😒 Som si ešte hovorila, čo bude o pár mesiacov...

weirdo
4. apr 2011

Baby, vzadu na opierke (z vonkajsej strany) je maly kusok sucheho zipsu. Naco to je? Neviete? Dakujem 🙂
@sasajka - skus teflonovy olej (alebo WD40 ako radi @tinnka9), nam to pomohlo 😉

hranolka22
4. apr 2011

@weirdo
to je na striešku nie? ja mám na strieške zvnútra taký kúsok suchého zipu a prilepím to,aby strieška nepadala.či?? 😅

weirdo
4. apr 2011

@hranolka22 - nie nie, to je po bokoch, ci je tam aj na toto? 😲 😀

hranolka22
4. apr 2011

@weirdo
no neviem,ale ja po bokoch nemám suchý zips.len na tej opierke taký krúžok a tiež na strieške zvnútra krúžok a pekne sa to "zlepí"spolu a strieška drží

weirdo
4. apr 2011

@hranolka22 - aj to mam 😀. Ale toto je taky stvorcek 2x2cm cca 😕

hranolka22
4. apr 2011

@weirdo
tak som teraz pozerala,ale ja to nemám 😲 tak neviem,som zvedavá čo ostatné 🙂

sasajka
4. apr 2011

Hlásim, že aj ja tam mám ten suchý zips 😀 Ale načo slúži, nemám ani potuchy 🙂 🙂 Nebude nejako súvisieť s pláštenkou? Asi nie, že 😀

vickygreg
4. apr 2011

@sasajka
@weirdo
Ja to mam tiez a myslela som ze je na striesku ,ale ked to zapnem tak mi strecha odstava.
Este som sa chcela opytat ci uz niekto skusal plastenku a moskytierku z 2010 na 2011. Ako to vlastne pasuje alebo nepasuje ?
Ja zatial pouzivam univerzalnu moskytierku z DM taku super ciernu,

weirdo
5. apr 2011

@hranolka22 - no ja som si myslela, ze tie hlavne zipsy su na bokoch a oni su vzadu 😀. No ten maly stvorcek hladak na spodu, kde su zozadu akoby uchytene pasy ...

brisilda
6. apr 2011

dievcata mne sa asi podari zohnat nahradny potah na nunu 😀 tak sa vytesujem a kuk aku slnecnu clonu mame 🙂 no idem usit v inej farbe tak som zvedava ci sa mi podari 😀

mau
6. apr 2011

Tak už ju máme doma aj s pláštenkou v hnedej farbe... Nakoniec sa nám tá hnedá zapáčila tak, že sme ju zobrali a nepočkali na žltú... 🙂

mau
6. apr 2011

@brisilda poťah myslíš v inej farbe? Tú clonu máš odkiaľ?

dida81
6. apr 2011

ahoj dievčatá, prosim vas, kde hned teraz zozeniem novu nunu polohovatelnu? Surne !!!! Velmi pekne dakujem...

brisilda
6. apr 2011

@mau ano potah mi zohnali len v zltej farbe ☹ no nevadi vytesujem sa 😀 aj ked modra by bola krajsia 😀 a clonu sije jedna kocka na MMB .cz tak reku ze skusim usit aj ja 😀 ta na fotke je s ciech mne sa podarilo usit zatial len na muru

mau
6. apr 2011

@brisilda a akú si chcela - tú starú modrú? Mne by sa žltá páčila 😉 Z čoho si šila tú clonu?

brisilda
6. apr 2011

@mau tak tu je moje vysledne dielo slnecnej nepremokavej clony 🙂 sila som z original UV latky a asi usijem aj z tyrkysovej modrej, zltej a sv. hnedej no tie budu uz premokave :( budem to asi omienat

mau
6. apr 2011

@brisilda šikovná si 🙂 Ja by som sa na niečo také nezmohla 😅 Vyzerá super - budeš brať aj objednávky? 😉 Ten maco je podložka? Je to veľmi milé...

brisilda
6. apr 2011

@mau ano je to podlozka do kocika 😉 len som ju musela trosku vylepsit aby pasovala do nuny

mau
6. apr 2011

@brisilda Vyzerá pekne 🙂 Nemáš náhodou aj z pinkie podložku?

janika84
6. apr 2011

@brisilda ty si riadne sikovna 😉 ja som sice krajcirka,podlozky si sijem ale toto by som nedokazala ☹ aj ja chcem taku clotu 😀 daj navod ako na to 😀 a podlozka je tiez super

brisilda
6. apr 2011

@janika84 😀 😀 😀 dakujem
@mau nie nemam 😒

mau
6. apr 2011

@brisilda chcela som vedieť ako tam sedia...

Nemáte niektorá PINKIE podložku?

marafka
7. apr 2011

No tú pinkie podložku by som aj ja rada v nune videla hlavne tú s bočnicami ako tam sedí...ak ju niekto máte tak pls dajte foto 🙂 ďakujem 🙂

janika84
7. apr 2011

@mau ja ju mám-čiernu s bielym mackom. len este nemám nunu 😀 mam objednanú ciernu 😀 ked dorazí pofotím 😉