Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojte
ja som sa rozhodovala medzi Babypoint q a nunou a keď som tam posadila malého tak sa mi q šoféroval ťažšie a aj sa zle dvíhal a nuna jedna báseň išiel ľahšie. Malý mi v nej hneď zaspal ako sme išli z obchodu a bolo to v pohode v mure mi spí cca pol hodinky (aj menej) a v nune spal hodinu 🙂
Aj my máme od piatka nunu-rok 2010,tú novú som nechcela 🙂
je fajn,dcérka má 20 mesiacov a je jej ok,hlavička jej pretŕča ak o 1,5-2 cm,viac nie. Je v nej spokojná až tak,že sa chce viac voziť ako chodiť 😀
keď porovnávam s inými kočíkmi čo som mala-tak ide ľahúčko,s jednou rukou je to jedna báseň a ato aj keď je plne naložená.vychádzanie a schádzanie z obrubníka je suprové,strieška ke´d odopnem suchý zips tak pekne ide stiahnuť dole a robí dobrú ochranu pred slnkom.Košík je dosť veľký
čo mi vadí-hrkotanie,také hrkotanie som nemala pri žiadnom kočíku 😅
tiež košík by mohol byť viac posunutý dozadu,aby bol ľahší prístup do neho.Ale inak je ozaj SUPER 😵 😵
kocky chcem sa opytat hlavne tych kociek ktore maju nunu uz dlhsie ci aj im zacina /vrzgat/ 😠 mne to nerobilo no dnes ked som maleho v nej kocikovalo sa to nedalo prepocut 😢 je to hrozne ako keby som mala nejaky rozvrzgany stary kocik a pritom ma len par mesiacov 😒 tak teraz neviem ci to mam dat alebo nemam dat na reklamacku 😖 ved maly ma len 10,5 kg takze ziaden tazky naklad v nom nemam ☹ a taktiez kocik neskladam /vzganie pocut v tom priehybe ako sa sklada 😒
@weirdo
to je na striešku nie? ja mám na strieške zvnútra taký kúsok suchého zipu a prilepím to,aby strieška nepadala.či?? 😅
@hranolka22 - nie nie, to je po bokoch, ci je tam aj na toto? 😲 😀
@weirdo
no neviem,ale ja po bokoch nemám suchý zips.len na tej opierke taký krúžok a tiež na strieške zvnútra krúžok a pekne sa to "zlepí"spolu a strieška drží
@hranolka22 - aj to mam 😀. Ale toto je taky stvorcek 2x2cm cca 😕
@weirdo
tak som teraz pozerala,ale ja to nemám 😲 tak neviem,som zvedavá čo ostatné 🙂
Hlásim, že aj ja tam mám ten suchý zips 😀 Ale načo slúži, nemám ani potuchy 🙂 🙂 Nebude nejako súvisieť s pláštenkou? Asi nie, že 😀
@hranolka22 - no ja som si myslela, ze tie hlavne zipsy su na bokoch a oni su vzadu 😀. No ten maly stvorcek hladak na spodu, kde su zozadu akoby uchytene pasy ...
Tak už ju máme doma aj s pláštenkou v hnedej farbe... Nakoniec sa nám tá hnedá zapáčila tak, že sme ju zobrali a nepočkali na žltú... 🙂
ahoj dievčatá, prosim vas, kde hned teraz zozeniem novu nunu polohovatelnu? Surne !!!! Velmi pekne dakujem...
No tú pinkie podložku by som aj ja rada v nune videla hlavne tú s bočnicami ako tam sedí...ak ju niekto máte tak pls dajte foto 🙂 ďakujem 🙂

@babonr ja som mala tenbaby point 4.ten nema spojenu rucku a nedaju sa polohovat nozicky.ale to bolo 4 roky do zadu a iny vtedy nemali. 😀 teraz by som sla do toho q. ma polohovatelne nozicky aj rucka je spojena a opierka sa tiez lahsie polohuje-je tam taka snorka a stiahnes si to kolko chces-cize ma milion poloh 😀 chcem iny ako som mala pri prvom preto som objednala nunu,ale ak bude moc mala vratim sa k baby point. ale q 😉 dufam ze som pomohla 😉