Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
baby neviem či už su obchody nunami zasobene, ale dnes som bola v pre deti a mali tam 2 polohovatelne, uplne tmavu a svetlosivu 😉
@lodgermaniacka vdaka za odpoved... už som dnes objednala cez mimibazar, zajtra dorazi .
Objednala som 2011,polohovatelnu, sand /bledo sivu/ .. mate ju niektora? Už sa neviem dockat 😉
tieto podlozky by tam mali sadnut .. Objednam, este neviem ktoru, kedze az zajtra pride ... potom podla farby nazivo 😀
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-polstr...
@kuspitka podla mna neni velmi nizko a pokial viem tak nuna 2011 je vyssia ako nuna 2010 😉 /ja mam 2010/ a plne nam vyhovuje a teraz ked som si doobjednala este zlty potah tak budem mat 2 v jednom 🙂 este zhanam sv. modrucky potah no to bude zazrak ked sa mi ho podari zohnat 😝 inak kociarik je uzasny lahko ovladatelny uzasne skladanie vdaka tomu, ze je uzucky ho v pohode das aj medzi zadne sedadla v aute podla mna je lahky 😉 no ako kazdy kocik tak aj nuna ma svoje muchy 😀
hej ,ze sa da a stoji 15eur to mi manzel povedal
@brisilda dajú sa samostatne kúpiť poťahy? s tým modrým si ma prekvapila, keďže ja som zatiaľ našla info len o tých základných tmavých farbách+žltá.. ako Vám v ňom detičky pospia? jediná vec, pre ktorú váham, či ho vziať je prípadné spanie, moja mi po pol hodinke stále zaspí a obávam sa či jej nebude vadiť, že nožičky bude mať "zvesené", teraz máme kočiarik, kde jej nôžky dám do vodorovnej polohy.. poradíte mi či sa tým zaoberať? ešte nás napadlo, že keby sme pozháňali nejaké madlo, tak by si vedela nôžky prehodiž cez neho...
mám veľkú dilemu či vziať Nunu alebo Quenny Zappa Xtra - ten je super na spanie, ale zas nie je taký skladký...
@edusik moj maly tiez este obcas zaspi v kociku a nema problem spat ani v nune, nevadi mu ani male polohovanie chrbatika a ani ziadne polohovanie noziciek a to ma uz cez dva roky 😉 a teda dokaze v nej prespat aj dve hodiny.
Co sa tyka skladnosti, kiez by bol kazdy kocik taky, mame male auto, ale s nunou to nie je ziaden problem.
v obchode pre deti v Nirte mi povedali,ze sa da kupit
tak neviem.
uz ani sama neviem,aky chcem kocik.
vsade ochode mi povedali to nieje kocik dobry tak ,kde su zle cesty.ja uz neviem ani sama
@kuspitka v quinny zapp xtra sa spat da, ten je polohovaci a ak chces golfky do terenu, tak odporucam tfk buggster na nafukovacich kolesach. ten nema ziadn problem s terenom 😉

@janika84 a podložku máš s bočnicami alebo bez? Budúci týždeň by vraj mali dostať čierne a žlté nuny 😉 Teším sa na foto 🙂
@marafka Ja by som brala asi radšej bez bočníc, pretože bočnica málinko uberie z tej šírky 😉