Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kuspitka chcem skôr tú Nuna 2011 - žltý, ale ešte stále váham nad Zappa Xtra - no čím viac čítam, tým viac sa prikláňam k Nune
o to madlo som písala s pani z Maderny, originál madlo sa nevyrába, ale snáď by nejaké univerzálne pasovalo, ale keďže je tá konštrukcia iného tvaru ako iné, tak to bude treba skúšať... vraj ani hocaký univerzálny slnečník nebude pasovať, a originál je troška zbytočne drahý...
@kuspitka no ako hlavný kočík by som Nunu nebrala, na dlhé resp. zlé cesty mám veľký kočiar z trojkombinácie s veľkými nafukovacími kolieskami - super do hoc akého terénu, ale zháňam letnú variantu kočiara na kúpaliská a tak, aby nebol problém s prenosom a zas aby aj mala troška pospinkala keď sa dobije.. mám aj klasickú bugginku, ale tam sa spinkať nedá...
chcem sa este opytat.neskusali ste kupit tento kocik lacnejsie v polsku,ale v madarsku
baby co sa tyka madla,tak pochybujem ze niektore uni bude pasovat.....ja som v lete chcela kupit univerzalny slnecnik a skusali sme ich kopu a nic nesedelo 😝 ta konstrukcia je siroka!
baby a naco vam je slnecnik,ved strieska sa da stiahnut az po nozicky
Ja si tiež mysli, že slnecnik je zbytocny, strieska sa da dat pekne nizko ...no a moj Jakub by ho tam aj tak nezniesol a akurát by s nim narábal... takže mi to je jedno, vlani v lete sme mali, ale to bol este malicky...
A aj ja mám dva kociky, jeden mam bumbleride, super do terenu, do snehu... s velkymi nafukovacimi kolesami...ale práve preto som chcela nunu, že je lahunka, malinka, spratna..... peknucka je,, i ked farba s obrázkami tu na nete teda nesuhlasi podla mna.... ale vyhovuje mi, lebo je taka, že tam nebude hned vidno kazda smietka 😉
tak rozhodol za mňa muž, včera potajme zložil zálohu na žltú Nunu, ale dnes sme to ešte zmeniť na Night, lebo sa mu tá žltá veľmi nepozdávala... tak aspioň k tej tmavej budem vedieť vybrať hoc akú podložku, a pekne si ho "vyčačkám", ale príde až o 2 týždne, vraj je teraz nejaký výpadok... ☹ už sa neviem dočkaaaaaať
Tak ženy - mame za sebou prvu prechádzku v meste a poviem vám paráda 🙂 ... ziadny problem obrubniky... a tu u nas v meste ich mame dost vysoke ... lahulinko ide /a to aj moj sportiak siel lahko/ ale krpcovi sa v nej pacilo, tj dolezite. Krasne tam sedel, aj striesku mal nizko kvoli vetru a len odtial kukučkoval. Mala som v nom aj fusak lodger bunker bez teplej vlozky, len tak namiesto deky - krásne tam sadne. Večer možem hodit foto, lebo nabijam momentálne foták.
A ozaj, ked som vysla do ulic zakopávala som o brzdu ... ale som si dala vyssie rukovat /som dost vysoka/ a potom už nie. Tak fajn 😉 U tých predoslých nepolohovatelných nesla rukovat az tak vysoko ... /teda aspon sa mi zda, lebo raz v obchode sme ju skusali a nesla nam vyssie..ale mozno iba nam to neslo/
Spánok odskusaný v nej nemame, Jakubko v kociku davno nespi, ale zase pre istotu som to chcela mat polohovatelne, ked pojdeme na výlet, alebo niekam na celý den.
a inak škoda toho madla.... chýba mi to tam ....musim sa priznat .
Baby,nám madlo veru nechýba...mne sa páči,že je tek kočík taký otvorený...boooože a dala by som nobelovku tomu,čo vymyslel to skladanie..... 😀 😀 😵 paráááda,v pohode sa mi do kufra na felicii zmestí aj kočík,aj nákup....
ahojte baby, mám hroznú dilemu.... ☹ . Riešim, či vymeniť,alebo nevymeniť Jané slalom 2009 za Nunu 2011 😉 . Neviem sa stále rozhodnúť. Včera sme ju boli pozrieť a vyzerá perfektne, ale myslím že tá jazda nebude taká komfortná ako so Jané a ešte čo v zime? Dá sa ho použiť aj v zime? Malý má teraz 19 mesiacov, v zime bude mať 2 roky aj 3 mesiace, to sme už staršieho syna nevozili v kočíku.... 🙂 . Teraz budeme asi viac cestovať vlakom, preto rozmýšlam nad tou výmenou. Prosím o názory 😀
@pittelka no v tomto ti asi neporadím...jane som nikdy nemala,takže ja možem len k nune sa vyjadriť.... 😉 mna dostalo to skladanie,lebo ved syn už vela aj chodí,ale predsa len,často sa aj rád vozí...pre nás je nuna ideálna lebo on už v kočíku nespí,takže nám sedenie stačí...a v zime som s nou nechodila,takže neviem posudiť...a tiež mám v nune lodger a malý sa v pohode zmestí... 😉
@didiana333 aj tak díky, ani môj malý v kočíku už vôbec nespí. A tie kolesá nehrkajú veľmi na chodníku 😉 ?
@pittelka na normálnom chodníku mi nehrkaju...baby spomínali,že na tých mestských kockách to hrkoce ...ale ja som si zatial žiadne hrkotanie nevšimla...
@pittelka aj ja som na tom ako didiana, neviem ako v zime, teraz nehrkoce, trosku po dlazbe, ale inak nie...
No aj ja som toto riesila a nakoniec som pre istotu sportiak bumbleride nechala na zimu ..možno sa už nebude chciet vozit vobec, neviem, ale tak podla mna nuna do snehu nie je určite ... Moj Jakubko je aj dost velky a na bud . zimu ho tam asi s fusakom a v zimnych veciach nenarvem.
Sice mám kamosku /chodi aj sem/ ktorá mala nunu už teraz v zime , jej mala ma 2 roky a ona tvrdi, že v pohode..no jej mala je aj drobna...

@edusik a to je zle..my vela cestujeme nitry hnusta a tak...to sa neda a zas ta cena je uz vela premna