icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kuspitka
8. apr 2011

@edusik a to je zle..my vela cestujeme nitry hnusta a tak...to sa neda a zas ta cena je uz vela premna

kuspitka
8. apr 2011

@edusik jaj ,keby ta predavacka mi nepovedala,ze nekupujete,leba nuna je niska tak by som hned kupila ale mam dilemu

edusik
8. apr 2011

@kuspitka chcem skôr tú Nuna 2011 - žltý, ale ešte stále váham nad Zappa Xtra - no čím viac čítam, tým viac sa prikláňam k Nune

o to madlo som písala s pani z Maderny, originál madlo sa nevyrába, ale snáď by nejaké univerzálne pasovalo, ale keďže je tá konštrukcia iného tvaru ako iné, tak to bude treba skúšať... vraj ani hocaký univerzálny slnečník nebude pasovať, a originál je troška zbytočne drahý...

edusik
8. apr 2011

@kuspitka no ako hlavný kočík by som Nunu nebrala, na dlhé resp. zlé cesty mám veľký kočiar z trojkombinácie s veľkými nafukovacími kolieskami - super do hoc akého terénu, ale zháňam letnú variantu kočiara na kúpaliská a tak, aby nebol problém s prenosom a zas aby aj mala troška pospinkala keď sa dobije.. mám aj klasickú bugginku, ale tam sa spinkať nedá...

kuspitka
8. apr 2011

@edusik ja na zimu budem mat V-Max co mame,na leto chcem nieco lachke,byvame na tretom poschodi vez vytahu

edusik
8. apr 2011

@kuspitka to poznám... rok som sa vláčila s veľkým kočíkom s korbičkou na 2 posch. lebo do výťahu sme sa nevtrepali...

kuspitka
8. apr 2011

@edusik aspon na leto chcem mat nieco normalne

kuspitka
8. apr 2011

chcem sa este opytat.neskusali ste kupit tento kocik lacnejsie v polsku,ale v madarsku

edusik
8. apr 2011

@kuspitka ja som pozerala na UK stránky, a cenovo je to úplne na stejno..

kuspitka
8. apr 2011

@edusik som myslela,ze je to lacnejsie

edusik
8. apr 2011

@kuspitka práve som pozerala HU - tam je cena 75.000 forintov čo je 280Eur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! práve mi spadla sánka...

kuspitka
8. apr 2011

@edusik tak to je uz hrozna cena

exupery
8. apr 2011

@brisilda sam potah?A to si kde zohnala a za kolko?

ema.nz
8. apr 2011

baby co sa tyka madla,tak pochybujem ze niektore uni bude pasovat.....ja som v lete chcela kupit univerzalny slnecnik a skusali sme ich kopu a nic nesedelo 😝 ta konstrukcia je siroka!

xen21
8. apr 2011

baby a naco vam je slnecnik,ved strieska sa da stiahnut az po nozicky

brisilda
8. apr 2011

@edusik da sa zohnat ale na nunu 2010 😉 s modruckym potahom je velky problem ☹ skoda no hadam jedneho dna zozeniem 🙂 xtra zvazujem ze dokupim aj ja na skusku no quinny sa ovela horsieskladaako nuna 😉

dida81
8. apr 2011

Ja si tiež mysli, že slnecnik je zbytocny, strieska sa da dat pekne nizko ...no a moj Jakub by ho tam aj tak nezniesol a akurát by s nim narábal... takže mi to je jedno, vlani v lete sme mali, ale to bol este malicky...
A aj ja mám dva kociky, jeden mam bumbleride, super do terenu, do snehu... s velkymi nafukovacimi kolesami...ale práve preto som chcela nunu, že je lahunka, malinka, spratna..... peknucka je,, i ked farba s obrázkami tu na nete teda nesuhlasi podla mna.... ale vyhovuje mi, lebo je taka, že tam nebude hned vidno kazda smietka 😉

vickygreg
8. apr 2011

@kuspitka ja som zistovala v polsku ...... v obchodoch ani nevedeli o com hovorim a na nete je o trochu zdrahsia a ked este zoberiete do uvahy ze tam vam na nu daju len jeden rok zaruku , tak si myslim ze je rozhodnute .....

edusik
9. apr 2011

tak rozhodol za mňa muž, včera potajme zložil zálohu na žltú Nunu, ale dnes sme to ešte zmeniť na Night, lebo sa mu tá žltá veľmi nepozdávala... tak aspioň k tej tmavej budem vedieť vybrať hoc akú podložku, a pekne si ho "vyčačkám", ale príde až o 2 týždne, vraj je teraz nejaký výpadok... ☹ už sa neviem dočkaaaaaať

dida81
10. apr 2011

Tak ženy - mame za sebou prvu prechádzku v meste a poviem vám paráda 🙂 ... ziadny problem obrubniky... a tu u nas v meste ich mame dost vysoke ... lahulinko ide /a to aj moj sportiak siel lahko/ ale krpcovi sa v nej pacilo, tj dolezite. Krasne tam sedel, aj striesku mal nizko kvoli vetru a len odtial kukučkoval. Mala som v nom aj fusak lodger bunker bez teplej vlozky, len tak namiesto deky - krásne tam sadne. Večer možem hodit foto, lebo nabijam momentálne foták.

A ozaj, ked som vysla do ulic zakopávala som o brzdu ... ale som si dala vyssie rukovat /som dost vysoka/ a potom už nie. Tak fajn 😉 U tých predoslých nepolohovatelných nesla rukovat az tak vysoko ... /teda aspon sa mi zda, lebo raz v obchode sme ju skusali a nesla nam vyssie..ale mozno iba nam to neslo/
Spánok odskusaný v nej nemame, Jakubko v kociku davno nespi, ale zase pre istotu som to chcela mat polohovatelne, ked pojdeme na výlet, alebo niekam na celý den.

dida81
10. apr 2011

a inak škoda toho madla.... chýba mi to tam ....musim sa priznat .

ema.nz
10. apr 2011

@dida81 super,ze si spokojna 🙂 a madlo chyba tebe alebo Kubkovi? 😉 😀 toho som sa bala aj ja a nam teda nechyba vobec 😉

edusik
11. apr 2011

@ema.nz ja mám obavy, že nám madlo bude chýbať - moja malá doteraz nebola nikdy pripútaná, stále nám stačilo madielko...

didiana333
13. apr 2011

Baby,nám madlo veru nechýba...mne sa páči,že je tek kočík taký otvorený...boooože a dala by som nobelovku tomu,čo vymyslel to skladanie..... 😀 😀 😵 paráááda,v pohode sa mi do kufra na felicii zmestí aj kočík,aj nákup....

pittelka
14. apr 2011

ahojte baby, mám hroznú dilemu.... ☹ . Riešim, či vymeniť,alebo nevymeniť Jané slalom 2009 za Nunu 2011 😉 . Neviem sa stále rozhodnúť. Včera sme ju boli pozrieť a vyzerá perfektne, ale myslím že tá jazda nebude taká komfortná ako so Jané a ešte čo v zime? Dá sa ho použiť aj v zime? Malý má teraz 19 mesiacov, v zime bude mať 2 roky aj 3 mesiace, to sme už staršieho syna nevozili v kočíku.... 🙂 . Teraz budeme asi viac cestovať vlakom, preto rozmýšlam nad tou výmenou. Prosím o názory 😀

didiana333
14. apr 2011

@pittelka no v tomto ti asi neporadím...jane som nikdy nemala,takže ja možem len k nune sa vyjadriť.... 😉 mna dostalo to skladanie,lebo ved syn už vela aj chodí,ale predsa len,často sa aj rád vozí...pre nás je nuna ideálna lebo on už v kočíku nespí,takže nám sedenie stačí...a v zime som s nou nechodila,takže neviem posudiť...a tiež mám v nune lodger a malý sa v pohode zmestí... 😉

pittelka
14. apr 2011

@didiana333 aj tak díky, ani môj malý v kočíku už vôbec nespí. A tie kolesá nehrkajú veľmi na chodníku 😉 ?

didiana333
14. apr 2011

@pittelka na normálnom chodníku mi nehrkaju...baby spomínali,že na tých mestských kockách to hrkoce ...ale ja som si zatial žiadne hrkotanie nevšimla...

exupery
14. apr 2011

@pittelka hrkoce na zamockej dlazbe,a strkovych chodnikoch,na zimu nie je,prestudujj si dozadu temu a zistis,ze Nuna je sice krassna,ale vobec nie na zimu...idealne je si nechat oba,aj ja som to tak spravila,s Nunackimi kolieskami sa v zime nepohnes...je to letny kocik...,

dida81
14. apr 2011

@pittelka aj ja som na tom ako didiana, neviem ako v zime, teraz nehrkoce, trosku po dlazbe, ale inak nie...
No aj ja som toto riesila a nakoniec som pre istotu sportiak bumbleride nechala na zimu ..možno sa už nebude chciet vozit vobec, neviem, ale tak podla mna nuna do snehu nie je určite ... Moj Jakubko je aj dost velky a na bud . zimu ho tam asi s fusakom a v zimnych veciach nenarvem.
Sice mám kamosku /chodi aj sem/ ktorá mala nunu už teraz v zime , jej mala ma 2 roky a ona tvrdi, že v pohode..no jej mala je aj drobna...