icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

dida81
14. apr 2011

Mam ti ju pofotit detailnejsie?
tu mam jednu foto , ale tam moc toho nevidno ...

brisilda
14. apr 2011

@dida81 😀
dievcata ktora ste mali nunu 2010 a teraz mate nunu 2011 to vazne nebude na staru kolekciu pasovat novy polohovatelny potah? aj nie tak preco? 😕 mne sa konstrukcia zada byt rovnaka no asi tu novu nunu pojdem omrknut osobne

janika84
14. apr 2011

@dida81ano tu myslim. dakujem za odpoved 😉 bala som sa aby to pod nozickami a kosik neboli tmavo hnede-ja moc nemam rada hnedu 😒 a inak ja mam tiez uchylku na cierne.sportovy mam cierny 😉 tak bude aspon troska zmena, ked sa nemozem dockat tej ciernej nuny 😠

exupery
15. apr 2011

@brisilda potah neviem,ale set do poocasia z 2010 mi na 2011 nepasoval,pretoze na 2011 je v inych miestach prichyteny potah o konstrukciu,prave v tom mieste ,kde sa prastrkovala sietka ci plastenka.Ale hadam potah by nemal byt problem,len nan nedas uz ten set do pocasia,konstrukcia sa mi zda rovnaka,len potahy ine...

brisilda
15. apr 2011

@exupery no mne ide o to aby tie cvoky co su na potahu a konstrukcii pasovali 😉 no asi si novu nunu mrknem osobne nakolko ideme zajtra do Ba na autosalon 😉 takze kocky dajte info kde v ba je nuna vystavena na predajni?dakujem

lucka11123
15. apr 2011

@brisilda ahoj prosim ta kolko mal maly na foto ked si kupovala nunu? vidim ze tam mas aj nejaku sedu vlozku do toho kocika. ja ho idem dnes pozriet do ZA tu ho maju (iba sedy) tak som zvedava 🙂 rozmyslam nad tou farbou ci tu zltu alebo hnedu. na leto sa mi zda zlta praktickejsia (nepecie tak slnko) ale zase na tej hnedej nebude vidiet spinu (moj maly ma reflux a za den minieme 20 podbradnikov a niekedy tak vygrcne ze on nieje spinavy ale cely kocik resp. vajicko, takze to budeme castejsie prat

brisilda
15. apr 2011

@lucka11123 maly mal asi 8 mes. ? tak nejako a seda vlozka je emitex kupis vsade 😉 no zaujima ma kde v Za je vystavena nova nuna? v obchode pre deti min. tyzden este nebola

lucka11123
15. apr 2011

volala som aj do trencina v tom velkom centre ju maju vystavenu a maju aj pobocku tu v ZA na Vlkoch a aj tam ju maju. Ja som bola rozhodnuta ist do Trencina zajtra ale ked som zistila ze nemusim, tak ma to potesilo a idem tam kuknut este dnes 🙂.

lucka11123
15. apr 2011

v trencine maju tiez farbu sand ako tu a taku tmavu skoro az do cierna neviem ci to nieje ta licorice... v ZA maju iba sand

marafka
15. apr 2011

@janika84 no aj ja nad tou rozmyslam lebo takto bude aj dalsia zima a my budeme bez nuny... ale ked ta zlta je tak krasna :( no nervy mam riadne... ja som objednavala cez aladdina a tiez mi poslal ten mail...neviem co mam robit ale do juna sa mi tiez nechce cakat my tiez mame S4..ja mam ten kocik rada lebo vela chodime peso ale na leto chcem nieco lahke...tak asi aj ja tu sand a kupim do nej zltu deku a podlozku.....

lucka11123
15. apr 2011

dnes som bola na nu kuknut perfektna, taky fajn golfacik 🙂

lucka11123
15. apr 2011

tak nakoniec u nas presiel ten zlty 🙂 na predajni je taky sedy 🙂 uvidim ako dlho bude trvat kym mi pride 🙂 uz sa tesim

marafka
15. apr 2011

@lucka11123 a kde si objednavala zlty???? lebo co ja viem tak az v juny pridu zlte...

marafka
15. apr 2011

@dida81 nemas prosim ta zboku ten kocik na slnku odfoteny???? ak by si mala daj prosim ta foto ako vyzera na slniecku, lebo kedze sa zltej asi nedockam tak zvazujem tuto sedu ..dakujem 🙂

dida81
15. apr 2011

@marafka najbližšie , ked pofotim vonku pridam foto 😉
Žltá je krajsia, taka ziarivejsia,,ale ja som sa zase bála, že sa mi bude špinit,lebo nas drahokam vyhladáva mláky napriklad a tato vyzera dooost odolná ! 😉 😉 😉
-a ako som už pisala,,dolnim ju pestrejsimi doplnkami /ktore budem mat az v maji/

mau
15. apr 2011

@dida81 plánuješ tú podložku z pinkie? Pretože ja mám deku a chcem aj podložku len neviem ako tam sadne veľkostne...

dida81
15. apr 2011

@mau ano, tu bez bočnik.. z emitexu mám červenu /ta sa mi hodila do špotiaka čierneho, aj slnecnik červený /
Ale tieto z pinkie su proste užasné ! Ty tiež plánujes, ci len si zvedava ako tam sadne? No ved vravim, ja potom dam vediet, len az v maji .. 😉

vickygreg
15. apr 2011

@lucka11123 mrkni na stranu 45 tam som pridavala fotky a moj drobec tam ma 8 mesiacov. Takze si myslim ze uplne v poho aj pre 8 mesacneho. A ked ho ulozis na spanie tak mu nozicky nevisia ale len trcia 😵
@janika84 mrkni na stranu 45 a 46 tam som pridavala fotky nunicky s farbou sand. V skutocnosti je naozaj nadherna, ani som necakala ze bude taka super. Povodne som planovala ciernu ale takuto mam teraz Muru. A tiez ma odhovorili ze ta cierna sa v lete nahrieva a potom pali na nozicky.

mau
15. apr 2011

@dida81 chcem kúpiť aj s taškou, len čakám na nejaké foto (info) aby som videla či tam sadne. Deku máme žltú a je úplne žiarivá, takže Nuna nebude fádna... Ja som úplne namotaná na pinkie opice 😅

lucka11123
16. apr 2011

@marafka este som neobjednavala ale pojdem asi v pondelok

lucka11123
16. apr 2011

@vickygreg dakujem maly je tam krasny 🙂 tak moj ma teraz 3 mesiace takze mne ked pride neskor tak mi to nevadi kedze este nesedi a potrebujem ho v podstate az na august-september 🙂 inak aj ta farba co mas ty je pekna 🙂

marafka
16. apr 2011

@vickygreg prosim ta a na slnku ju odfotenu nemas???? a je to taka svetlucka seda ci skor taka tmavsia?????

lucka11123
16. apr 2011

viete niekto kde sa vyraba ten kocik? nemozem to nikde na nete najst

vickygreg
16. apr 2011

@marafka Ked dnes zasvieti slnko tak urcite pofotim. Ja by som povedala ze jeto medzi takou bezovou a sivou farbou. Urcite hodim fotky ......

vickygreg
16. apr 2011

@lucka11123 je to Holansky vyrobok alebo model. V papieroch co mam od neho je vsade uvadzany Amsterdam takze som usudila z toho.

lucka11123
16. apr 2011

@vickygreg aha dakujem ti 🙂

brisilda
17. apr 2011

@lucka11123 bola som dnes pozriet kociarik v Za a nuna 2011 je uzasna 😉 ja som chcela vediet ci by potah asoval na moju 2010 no a nebude pasovat lebo cvoky su posunute cca 2-3 cm 😠 inak rozhodla si sa pre uzasnu farbu lebo zlta nuna je uzasna !!! mne ju pochvalila aj redavacka v obchode 🙂 vraj mam uzasnu farbu kocika 😀

weirdo
17. apr 2011

@brisilda - ahoj. Prosim Ta, aku podlozku na sedenie to mas v Nune? 😕

brisilda
17. apr 2011

@weirdo ja mam zatial podlozku emitex 😉

brisilda
17. apr 2011

slnieckova nuna 😉 kocky potah sa naozaj nespini a ked tak vlhcena utierka to rychlo vycisti 😉