icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weirdo
17. apr 2011

@brisilda - diky moc 😉

lucka11123
18. apr 2011

@brisilda dnes ju idem objednat ked pride aj neskor ja ju zatial nepotrebujem, maly bude mat 4 mesiace a do dovolenky mi dorazi 🙂 (teda dufam)

lucka11123
18. apr 2011

@brisilda a ta farba je taka ziariva? nemas problem cez leto s osami a hmyzom?

brisilda
18. apr 2011

@lucka11123 nemam resp. nebudem mat problem lebo ja mam aj potah licorice a sietku proti hmyzu original na nunu 😉

lucka11123
18. apr 2011

@brisilda aha takze ked budem objednavat kocik rovno mozem aj sietku a prsiplast. som zvedava aka bude doba dodania na tu zltu farbu 🙂 kukala som na tu vlozku z toho emitexu a ten kocik je v kombinacii zlta-seda ze?

rhodosbb
18. apr 2011

@brisilda, kupila si teda zltu nunu? ja ju mam objednanu uz 3 tyzdne aj s prsiplastom a sietkou v aladdinovi, mala by dorazit o cca 2 tyzdne 🙂 vravela som ti, ze zlta je krasna a ty si ma presviedcala na fialovu 😀

brisilda
18. apr 2011

@lucka11123 ano je to farba zlto siva 😉 ja ma kocik 2010 cize tam plast do dazda a sietka pasuje neviem ako to ma riesene nova kolekcia 😒
@rhodosbb ano zlta farba je nadherna ! ale neviem co to spravi v lete 😔 myslim hmyz 😖 ale aj fialova je krasna no iste nesvieti tak ako zlta 😀 ked som ju videla nazovo tak menim nazor na svetlu farbu

janika84
18. apr 2011

@rhodosbb ak ma objednanu zltu 2011 tak pride az v jun 😠 do vsetkych obchodov.skor ju totizto nedovezie dodavatel 😠 ja mam tak objednanu mesiac ciernu ale dnes som ju zmenila na sedu kedze ciernej by som sa nedockala. ☹ zajtra ju mam mat doma tak dam potom foto.a utesujem sa tym ze mozno casom zozeniem potah aj inej farby ako brisilda
@brisilda mas krasnu slnieckovu nunu. 😉 a na fote je okrem nuny aj mamina a babenko pekne 😉 moc vam to pristane 🙂

rhodosbb
18. apr 2011

@janika84, az v juni? no v podstate mne to nevadi, aj tak som ju chcela vyuzivat az v lete a hlavne az potom ako sa mi mala nauci poriadne sama sediet, lebo zatial to nevie, takze nevadi 😉
@brisilda, Miska, ty si si davala potah usit?

brisilda
18. apr 2011

@rhodosbb nie ja som si ho objednala cez jeden e.shop a nastastie mi jeden potah nasli 😀

dida81
18. apr 2011

@brisilda a len tak pre info, co stoji taký potah?

lucka11123
19. apr 2011

@pittelka ahoj ja mam tiez jane a teraz idem kupovat nunu. ten si necham na zimu a nuunu budem mat na leto 🙂 ja mam syna este maleho takze ja vyuzijem obidva a tvoj maly ked sa rad vozi myslim si ze v jane mu bude cez zimu lepsie. pisali kocky sice ze cez zimu sa da ale musia byt ohrnute chodniky a to u nas byva malokedy.ja by som si nechala obidva (teda ja budem mat obidva 🙂 )

yravas
19. apr 2011

baby, neskúšali ste tam dopasovať nejaké madielko??? či sa nedá pripevniť??? mne sa strašne páči a potrebujem nejaký šikovný a skladný kočiar, ale to madlo ma odrádza 😒

dida81
19. apr 2011

@yravas podla mna tam nebude ziadne pasovat... to by už kocky na nieco prisli urcite ...

yravas
19. apr 2011

dida81 - aj mňa to napadlo 😉 ale tak že či náhodou .... 😎

dosť nad ním uvažujem 😉

janika84
19. apr 2011

nejdu mi sem vložit foto-neviete preco? ☹ chcela som dat foto pinkie podlozky v nune. dnes mi prisla seda.je uzasna 🙂 dobre ze som necakala na ciernu 😉

mau
19. apr 2011

@janika84 nevypisuje to to chybný formát? Skús to ešte raz, možno len kôň nevládal 😉

janika84
19. apr 2011

@mau praveze mi to nic nepise.kliknem na vybranu foto a vsetko mi zmizne 😠 ale to uz asi aj 2 tyz. mi nejdu ani inzeraty pridavat 😠 a tak som sa vam chcela pochvalit ☹

dida81
19. apr 2011

@janika84 jeeej, tak aj ja sa tešim na fotecky a najma na tie pinkie podložky v nasej send farbe 😉

mau
19. apr 2011

@janika84 a aký máš prehliadač?

mau
19. apr 2011

@janika84 ak chceš, tak to môžeme urobiť tak, že mi to pošleš mailom a ja to sem hodím... 😉

janika84
19. apr 2011

@mau ok suhlasim 😉 posli mail

vickygreg
19. apr 2011

@janika84 ja sa tiez tesim na fotecky. Ja dost dlho uvazujem presne nad tou istou podlozkou ale neviem ako to bude vyzerat.

janika84
19. apr 2011

@dida81 podlozka je suprova do nuny.ja mam s bocnicami-ciernu s mackom. snad niako vložíme foto 😀

mau
19. apr 2011

@janika84 čakám nedočkavo na mail 😉

janika84
19. apr 2011

@vickygreg keby som ich tebe poslala na mail vies ich sem dat? ked si tu teraz asi jedina 😉

janika84
19. apr 2011

@mau prepac az teraz citam.posielam 😉

mau
19. apr 2011

v mene @janika84 prikladám foto - otázky a pochvaly smerujte prosím jej 😉
ps: Ani to krásne dieťa nie je moje 😅

mau
19. apr 2011

@janika84 vyzerá super - otvory sedia v pohode?

janika84
19. apr 2011

@mau dakujem si jednotka 😉