Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@brisilda potah neviem,ale set do poocasia z 2010 mi na 2011 nepasoval,pretoze na 2011 je v inych miestach prichyteny potah o konstrukciu,prave v tom mieste ,kde sa prastrkovala sietka ci plastenka.Ale hadam potah by nemal byt problem,len nan nedas uz ten set do pocasia,konstrukcia sa mi zda rovnaka,len potahy ine...
@brisilda ahoj prosim ta kolko mal maly na foto ked si kupovala nunu? vidim ze tam mas aj nejaku sedu vlozku do toho kocika. ja ho idem dnes pozriet do ZA tu ho maju (iba sedy) tak som zvedava 🙂 rozmyslam nad tou farbou ci tu zltu alebo hnedu. na leto sa mi zda zlta praktickejsia (nepecie tak slnko) ale zase na tej hnedej nebude vidiet spinu (moj maly ma reflux a za den minieme 20 podbradnikov a niekedy tak vygrcne ze on nieje spinavy ale cely kocik resp. vajicko, takze to budeme castejsie prat
@lucka11123 maly mal asi 8 mes. ? tak nejako a seda vlozka je emitex kupis vsade 😉 no zaujima ma kde v Za je vystavena nova nuna? v obchode pre deti min. tyzden este nebola
volala som aj do trencina v tom velkom centre ju maju vystavenu a maju aj pobocku tu v ZA na Vlkoch a aj tam ju maju. Ja som bola rozhodnuta ist do Trencina zajtra ale ked som zistila ze nemusim, tak ma to potesilo a idem tam kuknut este dnes 🙂.
v trencine maju tiez farbu sand ako tu a taku tmavu skoro az do cierna neviem ci to nieje ta licorice... v ZA maju iba sand
@janika84 no aj ja nad tou rozmyslam lebo takto bude aj dalsia zima a my budeme bez nuny... ale ked ta zlta je tak krasna :( no nervy mam riadne... ja som objednavala cez aladdina a tiez mi poslal ten mail...neviem co mam robit ale do juna sa mi tiez nechce cakat my tiez mame S4..ja mam ten kocik rada lebo vela chodime peso ale na leto chcem nieco lahke...tak asi aj ja tu sand a kupim do nej zltu deku a podlozku.....
dnes som bola na nu kuknut perfektna, taky fajn golfacik 🙂
tak nakoniec u nas presiel ten zlty 🙂 na predajni je taky sedy 🙂 uvidim ako dlho bude trvat kym mi pride 🙂 uz sa tesim
@lucka11123 a kde si objednavala zlty???? lebo co ja viem tak az v juny pridu zlte...
@marafka najbližšie , ked pofotim vonku pridam foto 😉
Žltá je krajsia, taka ziarivejsia,,ale ja som sa zase bála, že sa mi bude špinit,lebo nas drahokam vyhladáva mláky napriklad a tato vyzera dooost odolná ! 😉 😉 😉
-a ako som už pisala,,dolnim ju pestrejsimi doplnkami /ktore budem mat az v maji/
@lucka11123 mrkni na stranu 45 tam som pridavala fotky a moj drobec tam ma 8 mesiacov. Takze si myslim ze uplne v poho aj pre 8 mesacneho. A ked ho ulozis na spanie tak mu nozicky nevisia ale len trcia 😵
@janika84 mrkni na stranu 45 a 46 tam som pridavala fotky nunicky s farbou sand. V skutocnosti je naozaj nadherna, ani som necakala ze bude taka super. Povodne som planovala ciernu ale takuto mam teraz Muru. A tiez ma odhovorili ze ta cierna sa v lete nahrieva a potom pali na nozicky.
@marafka este som neobjednavala ale pojdem asi v pondelok
@vickygreg dakujem maly je tam krasny 🙂 tak moj ma teraz 3 mesiace takze mne ked pride neskor tak mi to nevadi kedze este nesedi a potrebujem ho v podstate az na august-september 🙂 inak aj ta farba co mas ty je pekna 🙂
viete niekto kde sa vyraba ten kocik? nemozem to nikde na nete najst
@lucka11123 je to Holansky vyrobok alebo model. V papieroch co mam od neho je vsade uvadzany Amsterdam takze som usudila z toho.
@vickygreg aha dakujem ti 🙂
@lucka11123 bola som dnes pozriet kociarik v Za a nuna 2011 je uzasna 😉 ja som chcela vediet ci by potah asoval na moju 2010 no a nebude pasovat lebo cvoky su posunute cca 2-3 cm 😠 inak rozhodla si sa pre uzasnu farbu lebo zlta nuna je uzasna !!! mne ju pochvalila aj redavacka v obchode 🙂 vraj mam uzasnu farbu kocika 😀

Mam ti ju pofotit detailnejsie?
tu mam jednu foto , ale tam moc toho nevidno ...