Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@brisilda dnes ju idem objednat ked pride aj neskor ja ju zatial nepotrebujem, maly bude mat 4 mesiace a do dovolenky mi dorazi 🙂 (teda dufam)
@brisilda a ta farba je taka ziariva? nemas problem cez leto s osami a hmyzom?
@lucka11123 nemam resp. nebudem mat problem lebo ja mam aj potah licorice a sietku proti hmyzu original na nunu 😉
@brisilda aha takze ked budem objednavat kocik rovno mozem aj sietku a prsiplast. som zvedava aka bude doba dodania na tu zltu farbu 🙂 kukala som na tu vlozku z toho emitexu a ten kocik je v kombinacii zlta-seda ze?
@lucka11123 ano je to farba zlto siva 😉 ja ma kocik 2010 cize tam plast do dazda a sietka pasuje neviem ako to ma riesene nova kolekcia 😒
@rhodosbb ano zlta farba je nadherna ! ale neviem co to spravi v lete 😔 myslim hmyz 😖 ale aj fialova je krasna no iste nesvieti tak ako zlta 😀 ked som ju videla nazovo tak menim nazor na svetlu farbu
@rhodosbb ak ma objednanu zltu 2011 tak pride az v jun 😠 do vsetkych obchodov.skor ju totizto nedovezie dodavatel 😠 ja mam tak objednanu mesiac ciernu ale dnes som ju zmenila na sedu kedze ciernej by som sa nedockala. ☹ zajtra ju mam mat doma tak dam potom foto.a utesujem sa tym ze mozno casom zozeniem potah aj inej farby ako brisilda
@brisilda mas krasnu slnieckovu nunu. 😉 a na fote je okrem nuny aj mamina a babenko pekne 😉 moc vam to pristane 🙂
@pittelka ahoj ja mam tiez jane a teraz idem kupovat nunu. ten si necham na zimu a nuunu budem mat na leto 🙂 ja mam syna este maleho takze ja vyuzijem obidva a tvoj maly ked sa rad vozi myslim si ze v jane mu bude cez zimu lepsie. pisali kocky sice ze cez zimu sa da ale musia byt ohrnute chodniky a to u nas byva malokedy.ja by som si nechala obidva (teda ja budem mat obidva 🙂 )
baby, neskúšali ste tam dopasovať nejaké madielko??? či sa nedá pripevniť??? mne sa strašne páči a potrebujem nejaký šikovný a skladný kočiar, ale to madlo ma odrádza 😒
dida81 - aj mňa to napadlo 😉 ale tak že či náhodou .... 😎
dosť nad ním uvažujem 😉
nejdu mi sem vložit foto-neviete preco? ☹ chcela som dat foto pinkie podlozky v nune. dnes mi prisla seda.je uzasna 🙂 dobre ze som necakala na ciernu 😉

@brisilda - diky moc 😉