icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

janika84
19. apr 2011

ano uplne super sedi.akoby bola na mieru.skusala som aj emitex a tato sedi ovela lepsie

vickygreg
19. apr 2011

@janika84 jeeeeej, je super. Asi si ju idem hned aj objednat.

marfusaklimca
19. apr 2011

čauko kočenky...tak som náhodou narazila na fórum o Nunne.. Ja som objednávala kočík včera. večer som robila prevod a dnes mi volal pán neviem aký, že mi zajtra prinesie kurier kočík. 🙂 🙂 . Taaaak som veeeeeľmi vytešená a zároveň aj zvedavá, či budem spokojná atď. Inak som sa pýtala @dida81 či je spokojná, a tak okolo toho 😀 😀 😀. Vidím, teda čítam, že ste všetky spokojné, tak dúfam, že budem mať podobné dojmy 😵 😵. Ja som hneď objednávala aj podložku do kočíka z pinkie, tak som veeeľmi zvedavá, či príde aj tá zajtra, lebo sľúbili, že pošlu.

@janika84 -čítala som tvoj príspevok, že máš podložku s bočnicami, ja som prečítala že s bocianmi, tak som okamžite otvorila pinkie a hľadala jak blbá podložky s bocianmi.. 😀 😀 😀 . celkom som osprostená 😀 , celý deň narábam s kočíkom, stále obkukávam na nete či sa mi bude páčiť, neviem sa dočkať zajtrajška 😎

mau
19. apr 2011

@janika84 no veď to ty si potešila nás 😉
Ja som rozmýšľala skôr nad tou bez bočníc, ale pozerám, že tam pekne vyzerá aj táto... Idem asi hneď objednať 😀 Škoda, že som sa nespamätala skôr - mali by sme vytúningovanú Nunu na sviatky 😵

zuzanky
19. apr 2011

ahojte ja som strašne spokojná z nunou a vôbec mi tam nevadí, že tam nie je madlo lebo aj v mure musím malého pripútať 😀
@janika84 ozaj a kde si objednávala podložku? Ja tiež nad nou uvažujem prosím ťa pošli mi linku. Ďakujem
a ja man na nune tašku čo ja z DM drogérie

marfusaklimca
19. apr 2011

@janika84 - tú tašku ku kočíku si tiež objednávala??

janika84
19. apr 2011

@marfusaklimca 🙂 ja som sa tiez nemohla dockat dneska. 😀 povodne som mala objednanu ciernu,ale uz som nevydrzala cakat do juna.tak som zobrala tuto sedu a teraz som ozaj rada.asi viac vynikne ako ta ciena.a podlaozka ma odo man fakt 100bodov.aj ked je kocik po sediacka aj na lezato. 🙂

janika84
19. apr 2011

@marfusaklimca ano z ceskeho mmb.idem kuknut a poslem ti odkial

marfusaklimca
19. apr 2011

@janika84 -díky našla som IP, idem popozerať 🙂

marfusaklimca
19. apr 2011

@janika84 - prečo čakať do júna?? Nemali čierny kočík? Lebo mne pani ponúkala čierny a žltý, vraj tých majú dosť, a že fialový, ktorý chcem, že asi majú posledný kus 😨 😨

janika84
19. apr 2011

@mau a ktoru si vybrala ty?ja rozmyslam este nad opickovov modrov

mau
19. apr 2011

@janika84 Ja mám pinkie žltú deku, takže chcem žltú opičku a k tomu si ešte objednávam opičkovskú tašku. Ale Nunu mám licorice. Inak žltá aj so šedou ladia veľmi pekne 😉 😅

janika84
19. apr 2011

@marfusaklimca cierny a zlty 2011 jedenast bude az v juny.mali byt uz min tyzden ale nedosli. mozno ti ponukala tu tm. hnedu, ktoru predavali min rok ako ciernu 😵 aj zlta je asi minulorocna.ta sa neda dat do lahu.

janika84
19. apr 2011

@mau si ma zase navnadila 😎 pockam asi na foto 😉

zuzanky
19. apr 2011

@janika84 ja zas nad červenou opičkou, krásne sú všetky 🙂

mau
19. apr 2011

@janika84 foto by mohlo byť po veľkej noci 😅 Ale ja som sa dohodla na podložke bez bočníc (už mám aj sumu na prevod), tak to už asi nebudem meniť... Tá žltá je taká žiarivá, slniečková - kompenzuje mi žltú Nunu 😉 Je univerzálna aj pre chlapca aj pre dievčatko.

marfusaklimca
19. apr 2011

@janika84- hmmm, je to možné, ale sme sa bavili len o Nunne Buggy 2011, som ja zvedavá, normálne mám teraz strach či mi nepošlú 2010 😕 😕 . Je ešte v niečom inom rozdiel?? alebo len ten, že sa nedá dať do ľahu..

janika84
19. apr 2011

@mau mas pravdu ze je ziariva.taka zivsia. no si ma ukecala 😀 a deka je aka?spokojna si?

janika84
19. apr 2011

@marfusaklimca su tam este niake rozdiely-2011 ma dlhsi ten silt, zevraj je troska vysia, zadne kolecka troska vacsie.mne preposlala ta pani mail ze zltu a ciernu zacnu dovazat az v juny.ale mozno ju uz dostali,ale to snad niee 😲 to by ma .... ked som ju mala 2mesiace objednanu a vcera som to zmenila. 😀 ale som spokojna so sand

mau
19. apr 2011

@janika84 Ale aj modrá je pekná 😉 Podľa mňa ale bude k tej šedej Nune žltá krásne kontrastná 😵 Deka je z mikrovlákna (ako tie veľké mäkučké deky ktoré teraz všade predávajú) zospodu je bavlna a na bokoch gumičkové pútka (približne v jednej tretine) - dajú sa pekne prevliecť cez tie bočné pásy aby ti deka nespadla. Mne osobne sa veľmi páči 😅

marfusaklimca
19. apr 2011

Tak idem do hajan, nech je rýchlejšie ráno, nech už mám kočík doma a hlavne nech svieti slniečko aby som ho mohla okamžite vyskúšať 😀 😀
Deku z pinkie budem aj ja objednávať, a asi aj tašku 😉
@janika84 - sand je pekná!!! krásne kombinovateľná 😵 😵

mau
19. apr 2011

Ozaj a máte aj pláštenky? Resp. objednávate si ten set do počasia? Pretože my sme pláštenku dostali keď sme Nunu boli kupovať, ale moskytiéry nemali. Neviem či si ju dokúpiť, alebo sa bude dať kúpiť len v sete s pláštenkou.
@marfusaklimca Hej iba deku, tašku a ešte aspoň tri podložky, nech sa Nuna mení 😀

Dobrú noc 😵

marfusaklimca
19. apr 2011

@mau -presne. Jednu podložku mám objednanú, ale stále mám pocit, že ešte jednu farbu treba 😀 😀 😀 , deka je krásna, určite treba aj ked netreba 😀 😀 no a tašku tiež treba, nezavesím predsa igelitku, no nie?? 😅 😅
Dobrú noc všetkým.

luciferova
19. apr 2011

baby a na co su tie podlozky dobre? len na dizajn alebo aj plnia daku ulohu?

yravas
20. apr 2011

baby, prosím ... môžete niektorá sem hodiť rozmery??? výška a šírka opierky chrbátika, výška a šírka sedátka a výška a šírka časti na nôžky ,,,, prípadne aj výšku od zeme po striešku 😉
ĎAKUJEM 😀

mau
20. apr 2011

@luciferova v prvom rade je to samozrejme estetická funkcia 😉 😅 Je ale super ako izolácia do kočiara. Dá sa prať, takže nie je potrebné dávať dole poťah a prať ho. A je hlavne perfektná na leto, pretože je z bavlny na rozdiel od poťahov kočiarov ktoré sú zo syntetických materiálov - takže je pre spotené dieťa určite príjemnejšia 😉

mau
20. apr 2011

@marfusaklimca ja sa len snažím držať určitých mantinelov, aby mi to neprerástlo cez hlavu 😀

marfusaklimca
20. apr 2011

@mau - jasnačka že s mierou, pri troch deťoch mám dosť jasné hranice 😉

Od rana som netrpezlivá a čakám kuriera, nech už príde potrebujem ísť do obchoduuuu 😀

lucia1234
20. apr 2011

ahojte uvažujem nad nunou,je vhodná aj na zimu pre 1,5 ročné dieťa?

mau
20. apr 2011

@lucia1234 na zimu veľmi nie - ako všetky bugínky 😖
@marfusaklimca ty máš objednanú fialovú, však?