Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
čauko kočenky...tak som náhodou narazila na fórum o Nunne.. Ja som objednávala kočík včera. večer som robila prevod a dnes mi volal pán neviem aký, že mi zajtra prinesie kurier kočík. 🙂 🙂 . Taaaak som veeeeeľmi vytešená a zároveň aj zvedavá, či budem spokojná atď. Inak som sa pýtala @dida81 či je spokojná, a tak okolo toho 😀 😀 😀. Vidím, teda čítam, že ste všetky spokojné, tak dúfam, že budem mať podobné dojmy 😵 😵. Ja som hneď objednávala aj podložku do kočíka z pinkie, tak som veeeľmi zvedavá, či príde aj tá zajtra, lebo sľúbili, že pošlu.
@janika84 -čítala som tvoj príspevok, že máš podložku s bočnicami, ja som prečítala že s bocianmi, tak som okamžite otvorila pinkie a hľadala jak blbá podložky s bocianmi.. 😀 😀 😀 . celkom som osprostená 😀 , celý deň narábam s kočíkom, stále obkukávam na nete či sa mi bude páčiť, neviem sa dočkať zajtrajška 😎
@janika84 - tú tašku ku kočíku si tiež objednávala??
@marfusaklimca 🙂 ja som sa tiez nemohla dockat dneska. 😀 povodne som mala objednanu ciernu,ale uz som nevydrzala cakat do juna.tak som zobrala tuto sedu a teraz som ozaj rada.asi viac vynikne ako ta ciena.a podlaozka ma odo man fakt 100bodov.aj ked je kocik po sediacka aj na lezato. 🙂
@marfusaklimca ano z ceskeho mmb.idem kuknut a poslem ti odkial
@janika84 -díky našla som IP, idem popozerať 🙂
@janika84 - prečo čakať do júna?? Nemali čierny kočík? Lebo mne pani ponúkala čierny a žltý, vraj tých majú dosť, a že fialový, ktorý chcem, že asi majú posledný kus 😨 😨
@marfusaklimca cierny a zlty 2011 jedenast bude az v juny.mali byt uz min tyzden ale nedosli. mozno ti ponukala tu tm. hnedu, ktoru predavali min rok ako ciernu 😵 aj zlta je asi minulorocna.ta sa neda dat do lahu.
@janika84- hmmm, je to možné, ale sme sa bavili len o Nunne Buggy 2011, som ja zvedavá, normálne mám teraz strach či mi nepošlú 2010 😕 😕 . Je ešte v niečom inom rozdiel?? alebo len ten, že sa nedá dať do ľahu..
@marfusaklimca su tam este niake rozdiely-2011 ma dlhsi ten silt, zevraj je troska vysia, zadne kolecka troska vacsie.mne preposlala ta pani mail ze zltu a ciernu zacnu dovazat az v juny.ale mozno ju uz dostali,ale to snad niee 😲 to by ma .... ked som ju mala 2mesiace objednanu a vcera som to zmenila. 😀 ale som spokojna so sand
@janika84 Ale aj modrá je pekná 😉 Podľa mňa ale bude k tej šedej Nune žltá krásne kontrastná 😵 Deka je z mikrovlákna (ako tie veľké mäkučké deky ktoré teraz všade predávajú) zospodu je bavlna a na bokoch gumičkové pútka (približne v jednej tretine) - dajú sa pekne prevliecť cez tie bočné pásy aby ti deka nespadla. Mne osobne sa veľmi páči 😅
Tak idem do hajan, nech je rýchlejšie ráno, nech už mám kočík doma a hlavne nech svieti slniečko aby som ho mohla okamžite vyskúšať 😀 😀
Deku z pinkie budem aj ja objednávať, a asi aj tašku 😉
@janika84 - sand je pekná!!! krásne kombinovateľná 😵 😵
Ozaj a máte aj pláštenky? Resp. objednávate si ten set do počasia? Pretože my sme pláštenku dostali keď sme Nunu boli kupovať, ale moskytiéry nemali. Neviem či si ju dokúpiť, alebo sa bude dať kúpiť len v sete s pláštenkou.
@marfusaklimca Hej iba deku, tašku a ešte aspoň tri podložky, nech sa Nuna mení 😀
Dobrú noc 😵
@mau -presne. Jednu podložku mám objednanú, ale stále mám pocit, že ešte jednu farbu treba 😀 😀 😀 , deka je krásna, určite treba aj ked netreba 😀 😀 no a tašku tiež treba, nezavesím predsa igelitku, no nie?? 😅 😅
Dobrú noc všetkým.
baby a na co su tie podlozky dobre? len na dizajn alebo aj plnia daku ulohu?
baby, prosím ... môžete niektorá sem hodiť rozmery??? výška a šírka opierky chrbátika, výška a šírka sedátka a výška a šírka časti na nôžky ,,,, prípadne aj výšku od zeme po striešku 😉
ĎAKUJEM 😀
@luciferova v prvom rade je to samozrejme estetická funkcia 😉 😅 Je ale super ako izolácia do kočiara. Dá sa prať, takže nie je potrebné dávať dole poťah a prať ho. A je hlavne perfektná na leto, pretože je z bavlny na rozdiel od poťahov kočiarov ktoré sú zo syntetických materiálov - takže je pre spotené dieťa určite príjemnejšia 😉
@marfusaklimca ja sa len snažím držať určitých mantinelov, aby mi to neprerástlo cez hlavu 😀
@mau - jasnačka že s mierou, pri troch deťoch mám dosť jasné hranice 😉
Od rana som netrpezlivá a čakám kuriera, nech už príde potrebujem ísť do obchoduuuu 😀
ahojte uvažujem nad nunou,je vhodná aj na zimu pre 1,5 ročné dieťa?
@lucia1234 na zimu veľmi nie - ako všetky bugínky 😖
@marfusaklimca ty máš objednanú fialovú, však?

ano uplne super sedi.akoby bola na mieru.skusala som aj emitex a tato sedi ovela lepsie