icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lucia1234
20. apr 2011

ja mám ešte buzza , ale toho som chcela predať a kúpiť nunu 🙂

mau
20. apr 2011

@lucia1234 Ja by som na tvojom mieste predávala asi až po zime... 😉

vickygreg
20. apr 2011

@yravas tu su tie rozmery - dlzka chrbtovej casti je 42 cm sirka 23 cm
dlzka sedacej casti je 23 cm a sirka je od 26 cm - 32 cm

yravas
20. apr 2011

vickygreg - ďakujem :D a časť na nôžky je aká dlhá?

vickygreg
20. apr 2011

@yravas 😵 cast na nozky nejakych 27 cm

yravas
20. apr 2011

vickygreg ďakujem 😉 no super, počkám za žltou, pokiaľ ju dostanú 😎 musím predať náš Jané, aby sa to vykompenzovalo, aby manželík nehundral, že ďalší kočík?? 🙂

vickygreg
20. apr 2011

@lucka11123 spominane fotky na slniecku. Ale mam pocit ze ta farba je stale bez zmeny. Stale krasna 😀
Este podlozku a ......

mau
20. apr 2011

@vickygreg vyzerá tak elegantne 🙂 Ktorú podložku si si vybrala?

vickygreg
20. apr 2011

@mau zatial rozmyslam nad touto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10676443&ta.... Ale este cez sviatky omrkam a potom objednam.

mau
20. apr 2011

@vickygreg ten macko je krásny, len ja nechcem tmavú na leto... Máš aj pláštenku a moskytiéru?

dida81
20. apr 2011

😀 fú baby, by ste akééé ukecané 😀

No už fotky nemusim pridavat, kedze @vickygreg nam send krááásne nafotila. Tusim sa mi stale viac a viac páci 😀

Ja tiež rozmýslam nad modrou pinkie podložkou,,alebo žltou, nevieeeem ...kedze chcem doladit k tomu aj tasku... ale chcem bledu podlozku, nie čiernu. I ked sa tam nadherne hodi. 😀

Dnes sme s @ema.nz porovnávali na živo nunu 2010 a 2011 a teda 2011 je dost vyššia, myslim sedenie ... a mne sa zda užši 2011.. To len tak na prvý pohlad. A este košik je vraj lepši ... No proste NUNA je užasná! 😉

dida81
20. apr 2011

@marfusaklimca no čo??? Už más??? 😀 Potom hod fotosky aj s podlozkou 😀

vickygreg
20. apr 2011

@mau nie nemam stale cakam, lebo 2011 este stale nieje v predaji. Ale ked bude tak ju beriem. Teraz pouzivam univerzalnu sietku s DM- ka.
@dida81 dakujem 😵 😵 😵 ked ja pekny kociar tak aj fotky musia byt vydarene 😀 😀 😀 😀

marfusaklimca
20. apr 2011

čauko..som sa sem konečne dostala 🙂 . Po obede mi došiel kočík, tak som sa musela vytešovať, jááj, je supeeeer, super sa s ním jazdí po tých našich dedinských chodníkoch 😅 . som spokojná 😉 . Podložku len dnes odosielali, takže pochybujem že ju budem mať zajtra doma ☹ ☹ ☹ , škoda veľkááá, keby nebol v piatok sviatok, tak ju mám, ale takto asi až po sviatkoch ☹ ☹ . Inak to bude potom paráda, krásny doplnok, osvieži to celý kočík 😵 .
Pridávam foto, zatiaľ len také rýchlo fotené, takže také krajšie inokedy 😉 😉

mau
20. apr 2011

@vickygreg Ja mám zatiaľ len pláštenku - neviem či sa bude dať kúpiť moskytiéra samostatne, alebo len v sete
@marfusaklimca vyzerá efektne - ľudia sa obzerali??? 😅 Inak je to tá 2011, však?

mau
20. apr 2011

ešte vám prikladám foto pinkie deky s preloženým okrajom a bez

marfusaklimca
20. apr 2011

@mau - super vyzerá s dekou, inak Matej vyzerá na foto taký pohoďák 😉 . A ano, je to tá 2011, a ľudia veru obzerali a komenty boli, ale skôr pozitívne. Však som bola 3x ne prechádzke s Lejkou aby som odskúšala 😀

dida81
20. apr 2011

@marfusaklimca krááááásna !!!Lea sa v nej ako vytešuje...
@mau - ta deka nemá chybu, skoda, že my sme už taký "velkaci" a doma asi X deky...to neratam spanielske dve...

mau
20. apr 2011

@marfusaklimca ďakujem - vzorne a pokojne pózoval mame 😅 Ani sa ti nečudujem, že si ju bola prevetrať hneď trikrát - ja som si ju tiež zamilovala a Matej samozrejme tiež 🙂 A super, že ju máš otestovanú na dvoch deťoch 😉 😀
@dida81 ja som jej jednoducho nemohla odolať 😀

brisilda
20. apr 2011

@marfusaklimca rozdiel medzi 2010 a 2011 : zadne kolecka su vacsie, je polohovatelna a ma slnecnu clonu inak vyskovo je to iste nakolko sombola v Za a moju a novu nunu porovnavala 😉
neviem kto sa to pytal na cenu tak cena bola akcna len 10 € /no tovar mi prisiel poskodeny a tak cakam na vybavenie reklamacie ☹ maju mi poslat novy neposkodeny tovar 😉 no uvidime !
@janika84 krasne babo uzasny kociarik 😉 na podlozku ste ma tak namotali , ze idem kuk 😀
@marfusaklimca rozhodlasi sa pre uzasny kociarik 😉 verim, ze ocenis lahku manipulaciu a uzasne skladanie kocika 🙂

brisilda
20. apr 2011

a veru aj to sedenie ma vyssie ako nuna 2010 ale inak vyska rukovete je ta ista

marfusaklimca
20. apr 2011

babulky, snažím sa prelúskať toto fórum, že kde píšete o pláštenkách, ale už ma bolia oči, tak sa rovno opýtam...kde ste kupovali pláštenku na nunnu?? Však ja chodím aj ked prší von, tak potrebujem, len kde kupiť? díkes 😉

brisilda
20. apr 2011

@marfusaklimca ja som kupovala spolu s kocikom ale neviem ako to je pri novej nune ☹ no mau pise, ze plastenku ma 😀

janika84
20. apr 2011

@brisilda dakujeme.a prosim ta pasoval by ten potah 2010 aj na 2011?

brisilda
20. apr 2011

@janika84 nie nepasoval nakolko ma posunute tie cvoky ☹ asi o 1-2 cm 😒 neviem ako by to vyzeralo no trebalo by vyskusat 😀

mau
20. apr 2011

@brisilda nepomýlila si sa s tou cenou??? 😲 😲 😲 Aj ja chcem - všetky farby 😀

mau
20. apr 2011

@marfusaklimca My sme kúpili Nunu aj s pláštenkou v cene - ale bola som prekvapená, pretože čo som mala od báb info, tak sety mali prísť až so žltými a čiernymi nunami.

marfusaklimca
20. apr 2011

fíha a čo včul 😨 😨 , to na MMB za set na Nunnu, tú cenu myslia vážne 😕 😕

weiya
20. apr 2011

@janika84 mozem sa spytat,ze kde si zohnala tuto tasku a co to je za znacku?take nieco by sa aj mne na nunku hodilo 😀

dida81
20. apr 2011

@marfusaklimca a to je ako možne, že nemas plástenku? Ja som ju mala zabalenu v baliku gratis... a pritom si objednavala tam, kde ja ... žeby mi ju dali ako darček, lebo mám od nich už druhý kocik do roka??? 😕
A je skvela, už sme ju bohuzial min.týzden odskusali aj vietor bol, je dobrá pevná!!!
@brisilda len 10 eur? 😲 to je super ... ale mne by sa to asi nechcelo menit ... ci je to jednoduche?