icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

janika84
20. apr 2011

@weiya http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36439214&tab=0
odporucam je suprova 🙂
@brisilda mali by sme niekedy vyskusat. ved nie sme od seba daleko 😉

marfusaklimca
20. apr 2011

@dida81 - však to, ja som si bola istá, že mi ju pošlu, však si mi písala, že tebe poslali..ale mne nič ☹ , čo ak tam zavolám zajtra a opýtam sa, či by mi vedeli poslať? Však mi neodhryznú z nosa.

brisilda
20. apr 2011

@mau mala som len stastie na jeden jediny potah a aj to mi ho zohnali nahodne 😉 nikde sa neda zohnat 😔 / skoda len ,ze ho teraz nemozem pouzivat 😖 / foto co som sem hodila bolo len provizorne inak je nepouzitena kedze sa pare na chrb. opierke ☹ takze cakam na vybavenie reklamacie

janika84
20. apr 2011

Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti.

Ja so nemala to stastie 😠

brisilda
20. apr 2011

@janika84 no ? to by nebol zly napad 😀

dida81
20. apr 2011

@marfusaklimca podla mna tam zavolaj, ved nic za to nedas !!!
😉
/lebo ja som volala s dotycnym panom a ja som hned spomenula, že ja som mala vlani u vas športial..atd .. mozno si povedal, že som ich zakaznicka, do roka dva kociky, dam jej tam aj plastenku..ktovie/

mau
20. apr 2011

@brisilda škoda tej vady ale cena fakt neodolateľnááá. Ja by som ho určite bez mihnutia okom zobrala tiež. Tak nech ti to vybavia čím skôr 😉

dida81
20. apr 2011

@janika84 to dáva logiku .. a ty si sa zmenila na češku ? 😀

weiya
20. apr 2011

@janika84 aha to je sita ,ze...joj chcela by som ju,ale nemam skusenosti s kupou z ceska ze ako tam poslat peniaze a postovne co by stalo...

brisilda
20. apr 2011

@mau veru pri tej cene mi bolo suma fuk,ze sa neda zohnat moja farba o ktoru som povodne mala zaujem 😀 a musim povedat, ze nelutujem nakolko zlta nuna je ocarujuca 😉 uz iba cakam kedy mi ju maly okope zablatenymi nozkami 😀

janika84
20. apr 2011

@dida81 🙂 to som skopirovala s ceskeho fora 😉
@brisilda tak niekedy to zorganizujeme 🙂

janika84
20. apr 2011

@weiya nemaju ju samotnu ani v CR.tu ju niektory predavaju akoze pasuje stara na novu ale nepasuje.ja objednavam vsetko z CR ja som taka polovicna moravacka. 😉

marfusaklimca
20. apr 2011

@dida81 - no som ja zvedavá čo povedia. Inak som bola teraz v pivnici kuknúť do krabice, či tam náhodou neostala 😝
😀

dida81
20. apr 2011

@marfusaklimca no ale ked je to tak ako pisala
@janika84 tak asi nezabudli... 😝

vickygreg
20. apr 2011

@dida81
@mau
Baby to fakt ste mali plastenku pri Nune? Ja som brala kociar z Aladina a presla som celu krabicu, ale plastenka nikde.
@brisilda super potah a nehovorim o tej super cene 😝

mau
21. apr 2011

@brisilda Ja by som žltú určite brala a tiež aj tú modrú čo si chcela - len škoda, že nepasuje na 2011 ☹ A tie nožičky - veď to poutieraš a nie je po tom ani stopa 😉 Inak vy už chodíte?
@vickygreg nám to dali zvlášť v takom sťahovacom vrecúšku - asi patríme na rozdiel od vás do tej šťastnej skupiny 😒 Inak my sme ju kupovali v Maderne.

rhodosbb
21. apr 2011

@vickygreg, ja mam tiez objednanu zltu nunu v aladinovi, ale mna majitel upozornil, ze plastenka ani sietka nie su v cene, tak som si ich objednala zvlast...ale mozno ma prekvapia a povedia, ze nuna prisla zo spanielska a ze plastenku mam gratis 😀

edusik
21. apr 2011

ja mám objednanú Nunu tiež v Maderne - na budúci týždeň by mala dôjsť, keďžme sme zmenili farbu zo žltej na Night (žltá bude neskoro - ako ste už písali), a keď nám prezentovali kočiar, ešte keď ho mali na predajni, tak tam bola v košíku aj pláštenku vo vrecúšku, tak dúfam že ju dostaneme aj my..

vickygreg
21. apr 2011

Baby, tie co ste dostali plastenku, je to ta original co je predajna v sete? Alebo je to univerzalna? 🙂

mau
21. apr 2011

@vickygreg ja som videla na foto len moskytiéru, ale je presne tak isto riešená (myslím tie oblúky) a je k tomu originál návod od nuny. Takže nie univerzálna 😉

dida81
21. apr 2011

@vickygreg ano originál 🙂

ema.nz
21. apr 2011

babulky,ak by ste mali zaujem tak ja mam na predaj nepouzitu moskytieru aj s plastenkou 😉 je to sice k nune 2010 ale myslim,ze tam nie je nijaky rozdiel 😉

brisilda
21. apr 2011

@ema.nz no praveze plastenka a moskytiera pasovat na novu kolekciu nebude 😖

marafka
23. apr 2011

@brisilda a takato krasna je aj original nuna zlta, ci len tento potah je taky nadherny?????? ze ci sa mam na tu moju zltu tesit ze pride takato krasna 🙂

brisilda
23. apr 2011

@marafka moze byt ze na fotke je to zlta krajsia /neviem/ ale mne sa strasne paci 😀 a isto nebudes lutoval 🙂 v lete v nej isto zaziarite

lucinenka001
23. apr 2011

Kočky ahojte,

zvazujem kupu Nunny, tie kočky co ich uz mate doma, ako ste spokojne? Kočky ak viete poradit nenasla som akosi nikde vahu Nunny. Kolko ma kil prosim Vas?

lucinenka001
23. apr 2011

@edusik

Ahoj prosim Ta, vidim, ze ste objednavali z KE z Maderny Nunnu. Preco ak sa smiem opytat ste menili farbu zltu ? Ja tiez uvazujem nad zltou len ci nebude citliva na spinu 🙂.
Dakujem

marafka
23. apr 2011

@brisilda no len dufam ze sa jej dockam lebo uz cakam dva mesiace a este jeden mesiac si musim pockat, tak dufam ze bude stat za to 🙂

marafka
23. apr 2011

@lucinenka001 ak ti budem nápomocná tak aj ja som objednala žltú nunu už pred dvoma mesiacmi a baby to menia aj z toho dôvodu že žltá príde až koncom mája alebo začiatkom júna aj s čiernou, mne preposlal z aladdina pán mail od dodávatela že je tam výpadok tak prídu neskôr, inak tu už mali byť minulý mesiac...tak čakám a čakám 🙂

marafka
23. apr 2011

@lucinenka001 mala by mať dákych 7,9kg