Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@dida81 - však to, ja som si bola istá, že mi ju pošlu, však si mi písala, že tebe poslali..ale mne nič ☹ , čo ak tam zavolám zajtra a opýtam sa, či by mi vedeli poslať? Však mi neodhryznú z nosa.
@mau mala som len stastie na jeden jediny potah a aj to mi ho zohnali nahodne 😉 nikde sa neda zohnat 😔 / skoda len ,ze ho teraz nemozem pouzivat 😖 / foto co som sem hodila bolo len provizorne inak je nepouzitena kedze sa pare na chrb. opierke ☹ takze cakam na vybavenie reklamacie
Holky,tak ja uz vim,jak je to s tou plastenkou.Dnes jsem byla v obchode a zeptala jsem se na to.Pani vedouci volala primo dodavateli a ten ji to vysvetlil.Tak ze…Nuny jsou dodane od vice dodavatelu z Europy.A te,ktere jsou s plastenkou,pry jsou dodane ze Spanelska.Ony pry Spanele mely nejakou akci.Tak ze plastenky jsou opravdu gratis a holky,co je dostaly,proste mely stesti.
Ja so nemala to stastie 😠
@marfusaklimca podla mna tam zavolaj, ved nic za to nedas !!!
😉
/lebo ja som volala s dotycnym panom a ja som hned spomenula, že ja som mala vlani u vas športial..atd .. mozno si povedal, že som ich zakaznicka, do roka dva kociky, dam jej tam aj plastenku..ktovie/
@dida81 - no som ja zvedavá čo povedia. Inak som bola teraz v pivnici kuknúť do krabice, či tam náhodou neostala 😝
😀
@marfusaklimca no ale ked je to tak ako pisala
@janika84 tak asi nezabudli... 😝
@brisilda Ja by som žltú určite brala a tiež aj tú modrú čo si chcela - len škoda, že nepasuje na 2011 ☹ A tie nožičky - veď to poutieraš a nie je po tom ani stopa 😉 Inak vy už chodíte?
@vickygreg nám to dali zvlášť v takom sťahovacom vrecúšku - asi patríme na rozdiel od vás do tej šťastnej skupiny 😒 Inak my sme ju kupovali v Maderne.
ja mám objednanú Nunu tiež v Maderne - na budúci týždeň by mala dôjsť, keďžme sme zmenili farbu zo žltej na Night (žltá bude neskoro - ako ste už písali), a keď nám prezentovali kočiar, ešte keď ho mali na predajni, tak tam bola v košíku aj pláštenku vo vrecúšku, tak dúfam že ju dostaneme aj my..
Baby, tie co ste dostali plastenku, je to ta original co je predajna v sete? Alebo je to univerzalna? 🙂
babulky,ak by ste mali zaujem tak ja mam na predaj nepouzitu moskytieru aj s plastenkou 😉 je to sice k nune 2010 ale myslim,ze tam nie je nijaky rozdiel 😉
Kočky ahojte,
zvazujem kupu Nunny, tie kočky co ich uz mate doma, ako ste spokojne? Kočky ak viete poradit nenasla som akosi nikde vahu Nunny. Kolko ma kil prosim Vas?
Ahoj prosim Ta, vidim, ze ste objednavali z KE z Maderny Nunnu. Preco ak sa smiem opytat ste menili farbu zltu ? Ja tiez uvazujem nad zltou len ci nebude citliva na spinu 🙂.
Dakujem
@lucinenka001 ak ti budem nápomocná tak aj ja som objednala žltú nunu už pred dvoma mesiacmi a baby to menia aj z toho dôvodu že žltá príde až koncom mája alebo začiatkom júna aj s čiernou, mne preposlal z aladdina pán mail od dodávatela že je tam výpadok tak prídu neskôr, inak tu už mali byť minulý mesiac...tak čakám a čakám 🙂
@lucinenka001 mala by mať dákych 7,9kg

@weiya http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36439214&tab=0
odporucam je suprova 🙂
@brisilda mali by sme niekedy vyskusat. ved nie sme od seba daleko 😉