Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@mau krááááááááááásne to spolu ide....... 😵
dievcata od kolko je ta nunna asi vhodna, akeho veku? a na zimu-nie je moc nizko? a este tie podlozky co ste objednavali, cim su vyplnete-su take pevnejsie?dik
@bamarama82 ja v nej vozim 9 mesacneho drobca, ale mam este Muru tak kombinujem. On je slaby spac takze na kukuckovanie nam velmi vyhovuje. Ale tiez ked sme boli teraz mimo cez sviatky a mala som len Nunu tak som si s nou uplne vystacila. Je super aj na spanie, nozicky mu z nej nevisia lebo ich ma kratke a ma ich pekne na sedaku. Omrkam a poslem foto ako v nej spinka. A podotykam ze to nieje to s tych malych deticiek ......
jéj baby , no vidi, že ste poriešili už aj madlo, ale už ani nam absolutne netreba!!! Kebko sa tam vozi presne ako
@marfusaklimca ako král. Sam do nej doma lezie, aby sme už sli do ulic. 😀
@marfusaklimca ta podložka nááádhernááá !!! 😀 vsetko naj Leuske k meninám. 😉
Ja sa už neviem dockat tej svojej modrej opickovej podložky...lebo tie opice su proste uzasné! 😉
@didiana333 ďakujem 🙂
@vickygreg Tašku ti odfotím - hej je väčšia ako som čakala, ale tak zvyknem si a ak nie, tak si ju dám skrátiť na výšku - šírku by som neuberala, lebo cca kopíruje šírku kočiara. Ma mohlo napadnúť si odmerať aké to bude veľké a tiež som jej mohla napísať 😉 Ale je veľmi pekná a ten materiál je niečo ako cordura.
@merikac No je to licorice teda tmavá hnedá, ale keďže som to fotila v interiéri a s bleskom tak hlavne tá spodná časť je farebne veľmi skreslená 😉 ale ďakujem 😅
@lucinenka001 ja som objednavala z aladdina z hlohovca...no potesili by ma keby prisli zlte s touto varkou co ma prist buduci tyzden, ak by si vedela nejake info tak mi daj vediet prosim ta 🙂
prepac, som mysela, ze si objednavala z KE z Maderny. Ak budem vediet blizsie info samozrejme dam Ti vediet. 🙂. 😉
tak baby,,cakanie na ciernu alebo zltu nunu som vzdala, pri rozhodnuti, ze kupim Sand- nemali ju, som zrazu zmenila vyber a dovov som si odniesla peg perego si.............aj ked nieje dizajnovo take ako nuna,,,ale nooo- som spokojna, mala sa v nom hned usalasaila, chytila sa madla a bolo vidiet, ze je jej a mohla som jej ja ukazovat nunu a nukat jej ju,,proste ona sa mi bez toho madla boji sediet,,,,,,,,inac majitel mi vravel, ze ak chcem zltu nunu, tak mi viem vybavit za nejakyhc 105 Eur, ak si dobre pamatam- tu staru 2010......
@vanesa77 jasne, zajtra ti hodim do IP cislo,,lebo mam teraz na totlaku vytrieskany telefon,,,,inyc je to predajna barbora v prievidzi,,,ale myslim, ze sa cez net sa neda objednat, pretoze predajn cez internet nerobi predaj on,,ale robi ho cez niekoho,,takze ak vydrzis do zatra hodim to ciselko,,
teraz ma asi zbombardujete,ale napisem iba svoj nazor..pozeram na tuto nunu,ale 5korun by som za nu nedala..ja som sice nemala paradny kocik,ale splnal aspon to co naozaj dietatko potrebovalo..dal sa dat do uplneho lahu..mala v nom spavala viac nez casto.potom podvozok ma neoslovil absolutne na tejto nune..a po tretie madlo bolo u nas vyuzivane na 100%..dcera mala na nom hracky a to bolo velke plus a velmi rada sa vesala nan,ked bola vacsia aby mala lepsi vyhlad a nevypadla mi...dost divne,ze nema madlo tento kocik..no ale vidim,ze ste spokojne a to je hlavne..teda ide skor o deti aby boli spokojne. v nasom pripade islo hlavne o to! 😉 pekny vecer a sorry,ze som si sem dovolila skocit 😀
@zuzana1710 Nuna sa dá dať do úplného ľahu, madlo netreba ak máš v kočiari bezpečnostné pásy - náš malý sa tiež nakláňa a pásy ho udržia. Malý mi v Nune spal opakovane vyše troch hodín, čo sa mu doteraz vo veľkom priestrannom športiaku nepodarilo 😉 Ja som spokojná a viem prečo, pokiaľ si ju nevyskúšala, nevieš ju objektívne posúdiť. 😅 Takže peace 😵
Nepochopim niekoho naco sa zapaja do temy, ked sa mu niečo nepaci. Kazdy ma iny vkus, nikomu ho neberiem, taktiež viem, že aj nuna sa nie kazdemu paci... no neviem si seba predstavit, ako pisem do tem vybava : že sa mi určitý kocik nepaci a ani ho nemam doma...
Takže peace 😀 😀 😀
Baby ta plastenka je uplne skvelá ! Radsej by som ju nepouživala, no čo už ... ked nam prsalo dnes.
@zuzana1710 aj tvoj nazor vitam 🙂 , kedze som sa minuly rok prave z podobnych dovodov rozhodla pre iny kocik...
ale dodnes mi je (z cisto sebeckych dovodov - aj mamicky tuzia po hrackach) za nunou zltou luto...
taliansky dizajn+slnieckova farba... a malemu je uz jedno, popricom bezka 😀
@vanesa77 som rada,ze si pochopila 😵 aj mne sa paci velmi vela kocikov..tiez jeden hello kitty,ale bol by akurat tak pre mna a nie pre dceru 😉 😉 presne ako si napisala,ze aj maminky potrebuju hracky...aj u nas to tak je vo vela veciach 😉 😉 tiez vitam akykolvek nazor..tak to ma byt a preto mas moj obdiv 😉 😉
@vanesa77 ja som nas sportiak predala pred mesiacom..uz asi rok som ho nepouzivala...mam v zalohe este jeden golfac,ale to asi ani nerozbalim.. 😀

@vickygreg my už máme doma žltú, skúsim večer pridať foto aj tašky - sa teším akoby bola pre mňa 😀 Ona je naozaj veľmi milá a ochotná, tak myslím, že ti vyjde v ústrety.
@yravas a uhradíš jej to ako? Pretože mňa by stál prevod do ČR 10 eur ☹