icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

mau
2. máj 2011

@vickygreg taška - malinký tú opicu proste miluje 😅

pittelka
2. máj 2011

nená sa mi nepochváliť 🙂 , dneska som objednala nuničku vo farbe sand a zajtra ju máme doma 😀 😀 😀 . Len nemajú k nej pláštenku, neviete mi poradiť kde ju zoženiem ? 😉

pittelka
2. máj 2011

teda " nedá " trupka 😀

yravas
2. máj 2011

pittelka - kde si zohnala ?? mne by naša mala prísť v piatok alebo až v pondelok 😒

vanesa77
2. máj 2011

@zuzana1710 🙂 🙂 🙂 ďakujem - život treba brať s nadhľadom 😉 a verím, že všetky svoje deti milujeme nadovšetko a chceme im len to najlepšie!!! Ale nemali by sme zabúdať aj na seba a občas si urobiť radosť... šťastná mama=šťastné dieťa (ale to už nie je o kočíkoch 😉 )

pittelka
3. máj 2011

@yravas v TT Bambini, tak dneska čakám na kuriéra. Som zvedavá, dúfam že neolutujem 😉

yravas
3. máj 2011

pittelka - no super, že sa ti podarilo ... ja som obvolala asi 10 e-shopov a nikde ju nemali - všetky kusy rezerve :/

... ale tak mám aj ja už zaplatený, už len čakám mail o odoslaní :D

Ja tiež dúfam, že ma kočík nesklame, lebo iný sa mi nepáči 😉 takže v prípade, že by nám Nuna nevyhovovala, neviem, čo kúpiť ako náhradu 😒

potom hoď foto :D

didiana333
3. máj 2011

@zuzana1710 Žužu,niekedy ti dám pokočíkovať a určite zmeníš názor.... 😉 Ja ked som videla nunu prvý krát,tak som bola zhrozenáááá... 😅 že jakýýýý škaredý kočík.... 😝 no ale ked som ju "omakala" v obchode,tak som bola stratená.... 😀 Erik už v kočíku nespáva vobec,takže nám ten ľah nechýba a on ked sa vezie,tak sedí jak pečiatka a sleduje okolie,takže ani madlo vobec nechýba.... 😉 V živote som netlačila ľahší kočík,je s ním lahká manipulácia a do auta sa vojde určite do každého....a to skladanie na placku je proste úžasné...niekedy dáme rande a "potlačíš si" 😀 😀 😀

zuzana1710
3. máj 2011

@didiana333 Dani,no ok.,.suhlasim. 😀 😀 pridem omakat..Zairi spavala v kociku dost cato az som ju musela oducat od toho,tak preto by mne vadilo,ze nejde do lahu a to madlo nam tiez boloo treba..rada sa opierala on...a do auta co mame my(to zlate-ved vies),tak do toho nevosiel ani golfac co po zlozeni vyzera ako dazdnik...takze nuna by tam vobec nevosla 😀 😀 😀 😀 mozno v lete pojdeme zase do P.K,tak potom mozeme poriesit nieco 😉 😉 😉 😉

zuzana1710
3. máj 2011

@didiana333 Dani,vyuzitie madla 😀 😀 😀

didiana333
3. máj 2011

@zuzana1710 zlatáááá.... 😵 my máme také srandičky povešané na strieške.... 🙂

pittelka
3. máj 2011

@yravas ani ja si práve neviem predstaviť inú náhradu 😀 , ešte stále čakám kuriéra..... Asi sa bojí búrky a čaká kým prejde 😀 . Hodím foto, hneď ako jú vybalím

yravas
3. máj 2011

pittelka - neviem odkiaľ si, ale tak dúfam, že tá búrka k nám dnes nedôjde - sa chystám na nákupy poobede 😎

pittelka
3. máj 2011

@yravas v Senici, tak poriadne leje a hrmí 😉

vickygreg
3. máj 2011

@mau Jej dakujem, ale je naozaj velka. Ked si chces dat dole opierku tak ti to asi zavadzia, vsak? No ale ja naozaj pekna. No ja som si objednala tiez podlozku a to v hnedej s opickou a bez bocnic. Pani Lenka povedala ze na moje riziko ako to bude vizerat, o dva tyzdne by som ju mala mat potom hodim foto.

edusik
3. máj 2011

Dievčatá, aktuálne info z Maderny - zajtra resp. pozajtra sú kočiare na predajni a obvolávajú kupujúcich 😀 tak teda im držím palce aby to tak bolo... juuuj, už ho chcem, ja si tú Night našu neviem celkom dobre predstaviť, takže aj doplnky odkladám až na čas keď bude doma...

mau
3. máj 2011

@vickygreg je veľká, ale predstav si, že som ju naplnila celú 😀 Poviem ti pravdu, že som ju ešte neskúšala nechať so zloženou opierkou. Ale taška sa dá ešte spustiť nižšie, tak by to nemuselo zavadzať. Musím skúsiť, ja na prechádzky tašku nenosím...

brisilda
4. máj 2011

@mau uzasna taska 🙂 len sa mi zda byt na nunu velka ci nie? 😀 ja spravim objednavku az po materskej 😝
inak kocky prisiel mi teraz novy uz neposkodeny potah na nunu a tentoraz aj s nak. kosikom 😀 takze som maximalne spokojna 🙂 a vytesujem sa ako blazonko 😀

mau
4. máj 2011

@brisilda to akože v tej istej cene??? Ty si šťastlivec 😀 Hodíš mi kontakt pls?
Myslím, že som to fotila z dosť blbého uhla, kde vyzerá velikánska. Ale realita je lepšia 😉 Som spokojná - ja s taškou veľmi nechodím. Ale možno by som si ju dala ušiť menšiu ak by som sa rozhodovala ešte raz - menšiu do výšky, šírka je v pohode.

marafka
4. máj 2011

baby dobre som to pochopila ze tie podlozky pinkie ked by som chcela inu farbu ako tam ma zobrazene ze by vedela usit pani????? no ja cakam a cakam na tu moju zltu nunicku a do nej by som chcela asi taku svetlo sivu podlozku s opickou bez bocnic, tak myslite ze by mi ju usila? lebo v ponuke som ju nenasla

yravas
4. máj 2011

pittelka - tak ako si spokojná ???

mau
4. máj 2011

@marafka určite ti vie ušiť z tých farieb, ktoré má v ponuke. Viem napríklad, že niekomu šila žltú deku s rubovou stranou čiernou namiesto tej bodkovanej. Ale nevidela som svetlo sivú farbu, tak jej skús napísať mail a opýtať sa jej.

ninka09
4. máj 2011

@brisilda prosím Vás kde sa dá zohnať náhradny poťah?

ainetobi
4. máj 2011

@zuzana1710 Zuzi asi si nemala 17kg drobca ktorý ešte vozenie potrebuje. 🙂 Ja mám trochu problém s rukami a ovládanie golfáča bol pre mňa trest. Nuna je jediný kočík ktorý dokážem s mojim nákladom ovládať bez bolestí, dokonca aj jednou rukou. Nič tak úžasné som ešte nevozila a bohužiaľ musím pri výbere kočíka myslieť na seba. A čo sa týka zloženia kočíka tiež som mala s golfkou trošku problém spratať do auta ale s nunou je to bez problémov.

brisilda
4. máj 2011

@ninka09 uz sa vraj neda zohnat 😒 ja som mala iba stastie 😀

pittelka
4. máj 2011

@yravas takže od včera mám nunu doma. Prvá vychádzka bola dnes ráno do škôlky 🙂 , takže najprv malý urobil scénu,lebo si nechcel do nej sadnúť. Po chvíli si sadol a sedel tam skoro celé doobedie 😀 . Moje malé obavy boli z "hrkajúcich " koliečok a košíka pod kočíkom. Tak vás môžem uistiť,že som veľmi milo prekvapená. Do košíka som v pohode dala deku, aj nákup a kolečka som absolútne nevnímala ako hrkajúce. A to som bola doteraz zvyknutá na nafukovacie kolesá slalomu. Som s neho úúúúúplne nadšená 🙂 🙂 🙂

ainetobi
4. máj 2011

@ninka09 ak myslíte tie podložky tak sa objednávajú na stránke
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku/

pittelka
4. máj 2011

babule kúpila som od Lenky pinkie podložku do kočíka bez bočníc tyrkisovo modrú s opičkou. Ak by mala niektorá záujem, tak posuniem. Úplne nová, ešte nevybalená, len odskúšaná. (veľmi sa mi nehodí k našej farbe)

yravas
4. máj 2011

nehodí sa??? lebo ja som sa rozhodla tiež pre tyrkysovú ale s macíkom 😒

zuzana1710
5. máj 2011

@ainetobi no my sa od roka a pol nevozime v kociku..vtedy mohla mat mozno 10kg 😉 😉teraz bude mat 3 v auguste a ma stale 13kg 😀 😀 😀 😀