icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

violaf
28. máj 2011

Ďakujem za reakcie! Aj Zapp Xtra má menšiu sedačku ako tá obyčajná? Naživo som ešte nevidela. 😒

anezena
28. máj 2011

@violaf aj zapp, oooomnoho mensiu. este by sa ti mala zmestáila do kocika cybex onyx al. calisto, ten ma vysoku chrbtovu opierku

violaf
28. máj 2011

@anezena Ďakujem za radu!

dida81
28. máj 2011

@merryann nehrkaju ....
@violaf . to skor špotriaky maju nietore take dlhe ložko,,, napr. bumbleride 🙂 mám ho aj ja, kamoska predáva 🙂 keby si mala zaujem

merryann
28. máj 2011

dakujem moc ale mam nunu kupenu fialovu a predne kolieska mi tam hrkaly... 😠 tak zistujem ci mam spatny kus alebo co...

weiya
28. máj 2011

@merryann no nam tiez hrkaju,hlavne na zamockej dlazbe,ale uz sme si na to aj zvykli 🙂 nie e to az take strasne,a ine kociky hrkaju 🙂 inac tiez mame fialovu,ale 2010

merryann
29. máj 2011

@weiya ahoj ja som to vcera vyriesila tak ze na predne kolecka kt.mi hrkali som namotala taky motuzik a je to teraz super aj na zamockej dlazbe...idne ide uplne potichucky🙂) dnes sme boli v blave v zoo vyskusat a bez chyby... 😀

luciferova
30. máj 2011

ahojte prosim vas ako mam oprat nunu? aky program? potah som stiahla, ale striesku netusim ako rozobrat, prosim poradte!! aj tie, co ste menili potahy, vdaka 🙂

luciferova
31. máj 2011

Zeny poradte, chcem to dat oprat zakedy neprsi 😅

strbovae
31. máj 2011

@lucka11123 Ahoj Lucka, prosim Ta a kde v ZA maju tento kocik? rada by som si ho tiez omrkla na zivo🙂))

luciferova
31. máj 2011

@brisilda prosim ta, ako sa rozklada strieska?

brisilda
31. máj 2011

@luciferova aka strieska ? ved ta sa naklikava na konstrukciu

luciferova
31. máj 2011

chcem ju dat do pracky, asi nie celu... ci?

luciferova
31. máj 2011
luciferova
31. máj 2011

@brisilda mam na mysli vybrat tu konstrukciu zo striesky, aby som ju mohla dat prat.. 🙂

brisilda
31. máj 2011

@luciferova ale ved to sa neda rozobrat 😀 a ozaj preco prat striesku? 😕 vari ju drobec stihol nejako zazracne zaspinit? 😕

luciferova
31. máj 2011

@brisilda skratka ju potrebujem vyprat.. veci sa obcas zaspinia, aj ked je to nelogicke 😉 a ked si kupovala tie nahradne potahy, tak ti dodali uz zlozenu striesku?

brisilda
31. máj 2011

@luciferova nie mne dodali klasika normalne striesku a ja som ju len naklikla 😉 skus oprat rucne

luciferova
31. máj 2011

no ved tak myslim 😉
ok, aj ked nerada, neznasam pranie v rukach... a ostatne casti mam dat daky speci program?

brisilda
31. máj 2011

@luciferova neviem ci by som dala cely potah do pracky 😒 mas tam vystuz a moze sa to polamat no uz ked ,tak nastav program na rucne pranie 😉 popripade oper vsetko rucne 😀

luciferova
31. máj 2011

@brisilda ved vystuz sa da vybrat 😉

ainetobi
31. máj 2011

@luciferova No ja som NUNU ece neprala ale mala som zálubu v bledých kočíkoch ktoré som stále prala a vždy ručne. Raz som si dala do pračky GT3 a úplne som tú striešku zničila. Vôbec by ma nenapadlo že pračka môže tieto veci okolo konštrukcie vydrať a upsss mám diery! 😨 kočík do pračky už nikdy, preto je nunička tmavá...

brisilda
31. máj 2011

@luciferova tak pokial sa da vybrat tak to skus 😉 ja by som nunu asi v pracke neprala

janika84
31. máj 2011

ja som uz prala v pracke a vpohode.dala som ten 30min. program.len pozalepuj ten suchy zips,lebo ten kosik je taky material ze by sa ti to pozatrhalo.
@brisilda tak potah je uplne v poho.pasuje, iba ze ho mam bez kosika ☹ na tej novej je to pod nozickami vkuse s kosikom,cize ked som chcela dat novy potah musela som dat kosikdole.

luciferova
31. máj 2011

@janika84 predpokladam, ze nie kazdy ma rovnaku pracku, aky je t 30 minutvy program? Na kolko stupnov?

janika84
31. máj 2011

no tak to neviem kolko je to stupnov je tam iba ze skrateny 30min. program.ale myslim ze je to 30.

luciferova
31. máj 2011

@janika84 dik, skusim tak. Ale strechu si neprala, ci?

frlka
1. jún 2011

@luciferova ahoj, vidim ze si asi nevies rady 😉
Nunu sice este doma nemam, ale urcite rucne prat nebudem. Vsetky potahy kocikov, som vzdy prala v pracke na 30 stupnov, slaby probgam BEZ silneho zmykania, cize radsej len oper a nechaj odkvapkat a vysusit volne. Prasok by som nedala, radsej GEL NA PRANIE farebneho pradla, alebo detsky gel na pranie BATOLE/alebo LOVELA. Nedavaj vela gelu do pracky, lebo ostanu flaky, kedze budes prat na slabom programe a nizkom stupni 30. A este jedna rada: tak ako pisala janika84 - POZAPINAJ suche zipsy!!!, nech ti to nedotrha latku.
Ja som zvykla dat casti z kocika (hlavne, kde bol suchy zips) este do cistych obliecok z perin a tak dat prat, ...aj koli reflex.prckom na kociku, nech sa mi to neosucha pri otacani bubna pracky.
A mozem povedat, ze uz som mala vela kocikov, aj Peg-Perego mam doma (3-kombinaciu) a VZDY som prala v pracke, nikdy som nic neznicila.
Ale zalezi aj na tom, aky typ pracky mas (starsiu, novy typ, programy,...). Hlavne zvol slaby rucny program max. na 30 stupnov a daj GEL NA PRANIE (nie prasok).
Dufam, ze aspon nejako som ti pomohla, ak uz nemas vyprate 🙂

frlka
1. jún 2011

@luciferova a inak na Peg Perego Pliko P3 (z 3-kombinacie) som prala aj celu striesku s konstrukciou, lebo sa mi to nedalo zvliect dolu, ...proste som to dala do obliecky z vankusa (postelne pradlo), poriadne ju pozapinala a oprala som to tak. Vpohode, nic sa neroztrhalo, neposkodilo. Len daj pozor na to, aby si prala na slabuckom programe, nech sa bubon pracky silno netoci a zmykanie bud vynechaj alebo daj len velmi slabucko odstredit vodu (vypustit vodu z pracky) max. na 400-500 otacok odstredovania. A nezabudni dat GEL NA PRANIE, nie prasok, aby ti neostali biele fliaciky, zvysky prasku, kedze je to slaby program prania. Myslim, ze sa nic neznici. Vyskusaj, uvidis. Nie som expert/profesional, rozhodnutie je na tebe 🙂

luciferova
1. jún 2011

@frlka vdaka, si zlata. uz je opraty (aj so strechou) 🙂 postupovala som podla rad, mala som to v plane tiez tak urobit. vdaka za ochotu 🙂