icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
1. jún 2011

@luciferova nemas za co, rado sa stalo 🙂

luciferova
1. jún 2011

@frlka si mi dodala odvahu na tu striesku ;)

frlka
1. jún 2011

neviem ako Nuna, ale pri Peg Perego som to musela dat prat cele v obliecke

frlka
1. jún 2011

@luciferova a navod si neskusala pozriet, ci sa to neda dat dolu?

luciferova
1. jún 2011

@frlka nie, lebo nemam navod 🙂

dadaka1
1. jún 2011

ahojky,babulky,potrebovala by som radu,pišete tu o kacariku nuna buggy ale neviem ci myslite nuna buggy2010 alebo tu novsiu 2011-pišu o nej že sa da polohovat až do uplneho lahu,je to pravda?vsade juu opisuju ako super kocar,ale docitala som sa aj o nej že sa neda moc polohovat a niekde zase pisu že ma 3 polohy,prosim vas tak ako to je vlastne?

brisilda
1. jún 2011

@dadaka1 nuna 2010 ma 2 polohy a nejde do uplneho lahu 😉 nuna 2011 je lepsia ! ide az do lahu ,zadne kolesa su vacsie rovnako ako aj strieska a sl. clona 😉 + maju pekne nove farby

dadaka1
1. jún 2011

jeee dakujem velmi pekne za radu,rozmyslam nad nou,velmi sa paci,ešte raz dakujeeeeeem

dadaka1
2. jún 2011

mate už niekto doma nuna buggy 2011 ako ste spokojne?

marafka
2. jún 2011

Včera sa mi pokazil S4 a do 15-teho ešte ďaleko...porazíííííííííííííííííííííííííííííííííí ma ☹ nedá sa mi vôbec poskladať... odpadla mi vo vnútri rúčky tá strunka čo sa stláča keď sa skladá takže ho nedám do kufra teraz ☹ už chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a hneď ☹

janika84
2. jún 2011

@brisilda ahoj konecne posielam tie foto.inak okrem toho polohovania je ten potah 2010 lepsi.pohodlnejsie sedenie-hlpsie-je tak dozadu zosikma.strieska neplanda-ked ma tie zipsy. a nedali sa uplne pekne zapnut tie suche zipsy-troska to krci. no a ten kosik

brisilda
2. jún 2011

@janika84 dik

dida81
2. jún 2011

@dadaka1 ja som velmi spokojná 😉 a vsetky deticky /kamarati/ nam sadaju do kocika a nechcu von 😀

luciferova
2. jún 2011

@brisilda @janika84 to je co kocky? Potah 2010 navleceny na nunu 2011 alebo ako?

janika84
2. jún 2011

@luciferova tak tak 🙂 2010 na 2011 😉

luciferova
2. jún 2011

@janika84 a to ste skusali alebo?

janika84
2. jún 2011

@luciferova ano ja som skusala a porovnavala

marafka
3. jún 2011

@janika84 ahoj, prosim ta bola si s tou zltou aj von??? nesli ti na to velmi mušky???? ja na moju zltu este cakam ale minule som mala oranzovy balon na kociku zaveseny a bolo na nom riadne musiek tak ci ma to iste caka s nunickou 🙂

luciferova
3. jún 2011

@marafka ja mam zltu, normalne s nou chodim po vonku a je nad nou asi tolko isto much ako nad mojim druhym - tmavym kocikom 😉 neboj 🙂 a zlta nuna je aj tak najkrajsia, nech si vravi kto chce, co chce. 😉

marafka
3. jún 2011

@luciferova tak to vravim aj ja ja som do nej uplne zamilovana uz sa jej neviem dockat... a ty mas uz novu nunu ci este 2010?

janika84
3. jún 2011

@marafka dnes som bola so zltou prvikrat vonku a uplne v poho.ziadne musky som nezbadala 🙂

luciferova
3. jún 2011

@marafka mam 2010 ale upravenu do lahu 😉

marafka
4. jún 2011

@janika84 tak super to si ma potesila 🙂

marafka
4. jún 2011

@luciferova a ty si si ju upravila ci si to dala dakomu urobit?

marafka
4. jún 2011

prosim vas aka siroka je rúčka na nune? len aby som vedela či tam natiahnem moju kapsu alebo mam zhanat novu 🙂

mau
5. jún 2011

@marafka vonkajšia šírka rúčky cca 41 a vnútorná 34 cm

marafka
5. jún 2011

@mau dakujem 🙂

frlka
6. jún 2011

@anezena ahoj, chcem sa spytat na slnecnu clonu, co mas k Nune. Ja budem mat zltu Nunu, ta clona sa robi len cierna, ...ty mas akej farby kocik? Hodi sa aj k zltej? Sedi dobre na strieske. Tato clona sa mi zda najlepsia. A este sa spytam: Clona sa da aj sklopit hore ako strieska kocika, alebo je len v tejto polohe dolu ako na foto? Lahko sa pripevnuje a dava dolu? + treba ju odmontovat, ked skladas kocik?
Vdaka.

anezena
6. jún 2011

@frlka ahojky ja uz kocik nemam od nov. ale mali sme sedo-zeleny 2010. podla mna sa hodi uuplne ku kazdemu kociku. u nas v TT ich je teraz straasne vela. takmer na kazdom jednom kociku je ta clona. ked sme skladali kocik, nedavala som dole clonu, a ani striesku som ja nikdy nedavala dolu, vlastne to ani neslo ked tam bola clona namontovana. ale my vseobecne na ziadnom kociku sme nedavali dole striesku, stale bol v nej dany schovany 🙂 🙂
a montuje sa - je tam asi 5 snurok, ci kolko, uz ani neviem, a tie s amusia privizat a potom so suchym zipsom pripevnit o konstrukciu

zajo79
6. jún 2011

ahojte.Neviete ci farba night je cierna zo striebornou strecho na nune?

a licorice - je tmavohneda?