icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

didiana333
6. jún 2011

@zajo79 chceš licorice??? tak to budeš asi v NR jediná.... 😉 ja mám ešte minul.model a veru som ešte nikoho v takej farbe nestretla...aspon ťa spoznám podla kočíka..... 😀 😉

zajo79
6. jún 2011

@didiana333 😀

frlka
6. jún 2011

@marketa1304 staci napisat predajcovi, za otazku nic nedas... 🙂

marketa1304
6. jún 2011

už sa stalo..ale ešte neprišla odpoveď....baby ,ja sa nemožem z toho prebrať...že nebudeme dovolenkovať s NUNOU...taaaak som sa tešila

yravas
6. jún 2011

baby, mám na predaj podložku Pinkie - limetkovú s macíkom úplne novúúú ... neprestrihnuté otvory

vickygreg
6. jún 2011

Baby mam na predaj podlozku do Nunicky alebo aj do nejakeho ineho kocika. Je to hneda s opickou. Sita na moju objednavku taku v ponuke vobec nemaju......

weverka11
7. jún 2011

No uz som sa chcela pridat do temy, dnes som objednala zltu nunu, a čitam tu že ju nemaju na skladoch.... Ja som ju objednala z Piešťan cez mmb.. Tak som zvedava, este neodpisali...

dadaka1
8. jún 2011

no to je fakt hrozne to čo je pekné to nemaju,no mi nastastie mame zarezervovanu žlununu 16 budeme vediet či im prišla alebo nie....juuuj už sa nevieme dočkať..

weverka11
8. jún 2011

baby viete mi povedat aka je ta nuna night??? na obrazkoch vyzera ako tmavo modra s bielou strieskou????? a odpovedali mi ze prídu nuny k dodavatelovi az po dvadsiatom... rozmyslam nad zltou albo tou night...

exupery
8. jún 2011

@weverka11 to by mala byt cierna

weverka11
8. jún 2011

@exupery tak ciernu nechcem, doteraz som mala tmavy buzz, takze chcem nieco farebnejsie... takze vyhrava zlta 😀 prave som volala k nam do obchodu, ze mi ju zozenu, tak som velice zvedava 😀DD

exupery
8. jún 2011

@weverka11 ja som mala prvu zltu-fakt laska na prvy pohlad,potom som sla do polohovatelnej,tiez som chcela zltu,ale ked mi povedali,ze bude az v lete a ja som kupovala zaciatkom jari,tak som sla do fialovej....spokojnost maximalna,aj ked ta zlta mi stale neda spavat...

weverka11
8. jún 2011

@exupery no aj ja som rozmyslala nad fialovou, ta je skladom, ale na tu zltu sa uz oplati pockat, ten tyzden, dva... mame este sporťák tak vydrzíme 😀 a vlete budeme cool 😀

marafka
8. jún 2011

@weverka11 ani nesranduj ze az po dvadsiatom, ja na zltu nunu cakam ako na spasenie uz od februara a uz ma to prestava bavit, uz sa mi aj sportiak pokazil tak by sa zisla uz 🙂

quiksi
8. jún 2011

@vickygreg podložka je super hodila by sa mi do nuny mam licorice... este je ta ponuka na predaj aktualna? 😉

vickygreg
8. jún 2011

@quiksi ano este je ..... mam ju aj medzi inzeratmi .... nakukni .... 🙂

pittelka
8. jún 2011

@weverka11 čauko, tak už budeme v SE dve s novou Nunou. Ja mám sand a som veeeeľmi spokojná. Tak držím palce, nech sa dočkáte 🙂 Inak my sme ju boli kúpiť v TT v Bambini.... 😉

weverka11
8. jún 2011

@marafka mne ju v Senici v all for baby zohnali niekde z ciech, inak velmi ochotne baby boli, rano som im volala, oni ani nevedeli čo to je za buginu, ale zohnali 😀 odporučam..... ze bude buduci tyzden, tak dufam, ze neklamali 😀
@pittelka tesim tesim 😀 aj kamoška ma tu starsiu šedo zelenu, ta je krasna 😀

sasajka
9. jún 2011

@marafka ahoj, ty ešte stále čakáš na žltú Nunu? Uff 😢 Pamätám si, že sme si písali ešte niekedy v marci a už vtedy si ju mala objednanú, to je ozaj nefér k zákazníkom, takéto vyčkávanie 😖 Malý ti pomaly aj vyrastie, kým ti Nunu dodajú, verím, že je to na porazenie ☹

merikac
9. jún 2011

baby,,,uz len par dni a dockate sa,,,ja som zial nevydrzala a zadovazila si iny kocik,,klobuk dole tym, ktore su vrtvale,,,,,,dufam, ze budete spokojne 🙂

dadaka1
9. jún 2011

no a my tiež ešte týžden a budeme mat nunu,jupiiii

marafka
9. jún 2011

@sasajka ahoj, veru cakam cakam tak sa jej snad dockam ten buduci tyzden, a mam obavy ze nam bude aj mala lebo moj chlapcek vyzera ako keby mal o rok viac tak som zvedava, tak sa na nu tesim, ze nam urcite bude mala a budem ju musiet vratit, to je tak so vsetkym na co sa ja tesim :( tak uz len vydrzat a nechame sa prekvapit 😉

marketa1304
10. jún 2011

@weverka11 ahoj..kde majú fialovú skladom??,ja zháňam a nikde žiadnu nemajú...vieš o nejakej???,

weverka11
10. jún 2011

@marketa1304 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8356268&tab=4 v aladinovi, teda aspon to tu je napisane...

marketa1304
10. jún 2011

@weverka11 no volala som tam...a bohužiaľ....už minule mi povedal,že nemjú žiadnu...my ideme na dovolenku budúci týždeň.tak som ju súrne zháňala....ale márne....všetky sú vypredané....škoda.budem musieť kupiť niečo iné...

rhodosbb
11. jún 2011

ahojte 🙂
pisala som do aladdina, doobjednavala som k nasej zltej nune este iny tovar a opytala som sa, ci plati termin dodania nuny 15.6. a vraj ano, tak ma potesili, este par dni@marafka a dockame sa 😵 😵 😵 u mna to bude 10 tyzdnov cakania, u teba asi este dlhsie...ja fakt nechapem, aky ma vyrobca problem, co nevedia latku nafarbit nazlto alebo co? 😕 😀

marafka
11. jún 2011

@rhodosbb no ja sa uz tak tesííííím, že sa urcite este nieco vysrsti....aj ja som mu pisala minuly tyzden, tak mne napisal ze okolo 15teho tak dufam ze to nebude 20teho 😒 lebo uz by som mala asi riadne nervy... a este mi odpisal ze má tolko rezervacii ze nevie co skôr ale ze moja je prvá 🙂 tak sa mi snád ujde 🙂

marafka
11. jún 2011

Akurat som pozerala do kalendara a u mna je to 15ty tyzden co cakam na moju vysnivanu zltu NUNICKU... myslite ze sa jej tento tyzden konecne dockam ????? 🙂

rhodosbb
11. jún 2011

@marafka, ja sa len obavam, aby ma pri tom mnozstve objednavok nejako nepreskocil, mame tam ale zlozenu zalohu 50€, tak sa to hadam nestane, neviem, ci robi rezervacie aj bez zalohy...neboj, urcite sa v stredu dockas, my si ju pojdeme vyzdvihnut asi osobne 🙂

luciferova
11. jún 2011

@marafka tento tyzden uz urcite nie 😀 😀