Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@didiana333 😀
@marketa1304 staci napisat predajcovi, za otazku nic nedas... 🙂
už sa stalo..ale ešte neprišla odpoveď....baby ,ja sa nemožem z toho prebrať...že nebudeme dovolenkovať s NUNOU...taaaak som sa tešila
No uz som sa chcela pridat do temy, dnes som objednala zltu nunu, a čitam tu že ju nemaju na skladoch.... Ja som ju objednala z Piešťan cez mmb.. Tak som zvedava, este neodpisali...
no to je fakt hrozne to čo je pekné to nemaju,no mi nastastie mame zarezervovanu žlununu 16 budeme vediet či im prišla alebo nie....juuuj už sa nevieme dočkať..
baby viete mi povedat aka je ta nuna night??? na obrazkoch vyzera ako tmavo modra s bielou strieskou????? a odpovedali mi ze prídu nuny k dodavatelovi az po dvadsiatom... rozmyslam nad zltou albo tou night...
@marafka mne ju v Senici v all for baby zohnali niekde z ciech, inak velmi ochotne baby boli, rano som im volala, oni ani nevedeli čo to je za buginu, ale zohnali 😀 odporučam..... ze bude buduci tyzden, tak dufam, ze neklamali 😀
@pittelka tesim tesim 😀 aj kamoška ma tu starsiu šedo zelenu, ta je krasna 😀
baby,,,uz len par dni a dockate sa,,,ja som zial nevydrzala a zadovazila si iny kocik,,klobuk dole tym, ktore su vrtvale,,,,,,dufam, ze budete spokojne 🙂
no a my tiež ešte týžden a budeme mat nunu,jupiiii
@sasajka ahoj, veru cakam cakam tak sa jej snad dockam ten buduci tyzden, a mam obavy ze nam bude aj mala lebo moj chlapcek vyzera ako keby mal o rok viac tak som zvedava, tak sa na nu tesim, ze nam urcite bude mala a budem ju musiet vratit, to je tak so vsetkym na co sa ja tesim :( tak uz len vydrzat a nechame sa prekvapit 😉
@weverka11 ahoj..kde majú fialovú skladom??,ja zháňam a nikde žiadnu nemajú...vieš o nejakej???,
@marketa1304 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8356268&tab=4 v aladinovi, teda aspon to tu je napisane...
@weverka11 no volala som tam...a bohužiaľ....už minule mi povedal,že nemjú žiadnu...my ideme na dovolenku budúci týždeň.tak som ju súrne zháňala....ale márne....všetky sú vypredané....škoda.budem musieť kupiť niečo iné...
ahojte 🙂
pisala som do aladdina, doobjednavala som k nasej zltej nune este iny tovar a opytala som sa, ci plati termin dodania nuny 15.6. a vraj ano, tak ma potesili, este par dni@marafka a dockame sa 😵 😵 😵 u mna to bude 10 tyzdnov cakania, u teba asi este dlhsie...ja fakt nechapem, aky ma vyrobca problem, co nevedia latku nafarbit nazlto alebo co? 😕 😀
@rhodosbb no ja sa uz tak tesííííím, že sa urcite este nieco vysrsti....aj ja som mu pisala minuly tyzden, tak mne napisal ze okolo 15teho tak dufam ze to nebude 20teho 😒 lebo uz by som mala asi riadne nervy... a este mi odpisal ze má tolko rezervacii ze nevie co skôr ale ze moja je prvá 🙂 tak sa mi snád ujde 🙂
Akurat som pozerala do kalendara a u mna je to 15ty tyzden co cakam na moju vysnivanu zltu NUNICKU... myslite ze sa jej tento tyzden konecne dockam ????? 🙂
@marafka tento tyzden uz urcite nie 😀 😀

@zajo79 chceš licorice??? tak to budeš asi v NR jediná.... 😉 ja mám ešte minul.model a veru som ešte nikoho v takej farbe nestretla...aspon ťa spoznám podla kočíka..... 😀 😉