Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@zizinkafekete dakujem...uvidim co bude v pondelok...ak nic tak hned volam
@zizinkafekete no ja cakam na zltu 🙂 tak sa jej snad uz dockam od februara 🙂
No baby, tak som zvedava....20teho sa blizi, myslim, ze tak v utorok - max v stredu by nam mali dat z predajni vediet, ze tam mame kocarik...len dufam, ze sa nam to dlhe cakanie vyplati a ze budeme spokojne.....A budete si riesit to provizorne madlo ci uvidite, ako sa vyvinie situacia? A ozaj, mozem na nunu zavesit hociaku prebalovaciu tasku? Mam taku tu z dm, ta mi vyhovuje, ze ci mi neprevrhne kocik.....
@zizinkafekete neprevrhne. ona sa tak zosuchne trosku nizsie a bude to ok.
Vidím, že sme všetky veeeeľmi nedočkavé 😀 Však ja už odškrtávam deň po dni. Naša malá bude mať v sobotu 1.rôčik, tak asi kočiarik dostane rovno na narodeniny - teda dúfam.
@zizinkafekete ja madlo zatiaľ neriešim, uvidím, či nám bude alebo nebude chýbať. I keď na kočiariku, kt. máme sa radi na madlo vešiame, ale nechávam to zatiaľ otvorené. A tašku použijeme z kočiarika Neonato - ja si ešte kočiar nechávam, lebo rátam s tým, že po snehu s Nunou asi toho veľa nenachodíme...
Baby ak budete mať niektorá nejaké info ohľadne dodávky Nuny tak rýchlo sem s ňou - každá dobrá správa poteší 😉
@marafka ahoj 🙂 uz som zabudla, ty mas tiez nunu objednanu u aladina? ja dufam, ze najneskor v utorok mi daju vediet a v stredu si bezim po nu osobne, inac by sme mali dostat aj nejaku zlavu za take cakanie, nie? nemali ho davat do ponuky, ked vedeli, ze tak skoro nebude, ty cakas od februara a ja od 2.4., mam tam zlozenych 50€ 😝 mam teraz na mysli zlavu od vyrobcu, lebo chudak maloobchodnik za to nemoze 😒
@rhodosbb aj ja som na to myslela aj som pisala chlapikovi ze dufam ze vyrobca da nejake odskodne, ked uz nie zlavu tak by mohol dat aspon plastenku s moskytierou gratis 🙂 uvidime, ano u aladina mam, tak dufam ze sa coskoro ozve, ked som mu pisala v stredu tak nevedel ani on, ze caka na dodavku 🙂
@alexandrag1 ak budes volat, prosim daj mi info, co a ako. vdaka, 🙂 Nech tam nevyvolavame vsetky 😀
Dnes ešte počkám,ved dnes im majú prísť nie?A ak nič,tak tam ráno brnknem 😉
ahojte, tak teraz mi pisali ze kociky pridu koncom tyzdna do ciech, potvrdil im to kurier, takze ten moj pride az buduci tyzden pondelok alebo v utorok, neuveritelne...
no tak aj nam volali že do čiech prišli dneska tak nm by mal prist asi tak vo štvrtok....
@lucka11123 ahoj a cez koho si objednavala???? ani nesranduj ze az buduci tyzden, to uz je sen...
@zizinkafekete môj malý má síce 19 mesiacov,ale ja som si nechala len Nunu. Jané som predala, a risknem to aj na zimu. On už väčšinou chce bežkať sám, a ak bude veľa snehu tak zoberieme sane . A inak spokojnosť veľkááááá 🙂
@pittelka - tak som rada, ze mi niekto odsuhlasil moje rozhodnutie, dakujem 🙂 presne tak to chcem spravit i ja, graco predat a nechat nunu. Uz len nech mi z toho kocikova zavolaju. Takze vravis, ze si spokojna? A mas do nuny i nejaku extra vybavu - podlozku? Alebo len holy kocik? Niekde som citala, ze tam sedi i emitex podlozka. Ja mam i emitex fusak, myslis ze v pohode?
@zizinkafekete aj ja mám fusak Emitex, ten v pohode pasuje + pláštenku. Tašku mám k nej takú maličkú ladvinku,aj som ju sem fotila, skús pozrieť dozadu. A podložku som si tiež kúpila Pinkie, ale predala som ju. Zdalo sa mi, že som skovala ten pekný kočík, podložkou 😀 . Nechýba nám. Mám ešte aj 3,5 ročného syna a keď sa nevozí malý, tak starší si vysadne a vezie sa on 🙂 . Je to naozaj veľmi šikovný kočík ...
@marafka cez mimibazar z Prievidze ...
Tak som sa skontaktovala,tento týždeň naskladnia do čiech a potom k nám...vraj bucúci týždeň budú na predajni... 😉
zas dalsi tyzden cakat? 🙄
@alexandrag1 tak to je super ☹ este tyzden, mala mi zatial vyrastie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Za 2 mesiace vyrastla 3 cm!!! 😨 Tak som zvedava, ci mi este vobec do kocika vlezie 😒 Ak nie, predam kocik aj s vybavou (podlozka, deka, ...) Uvidime...ak sa mi kocik nebude pacit, predavam. Potom dam info. 😉
A vdaka za info od teba, aspon uz nemusim volat do Eniki... 🙂
@frlka aaale hadam sa tam zmesti...ja nan cakam ako na spasenie a mozno nam bude este moc velky,ale tak dorastie....a nemas zaco 😉
@pittelka ahoj, citam, ze mas podlozku Emitex + fusak. Mozes poslat foto tej podlozky prosim? Sedi v Nune dobre, nesmyka sa dolu? Bocnice nevadia? Je to hrubsia podlozka - vystuzena? Akej farby mas kocik? Vela otazok, prepac 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja mam sedy fusak Emitex 3v1, ten mi do kocika sadne? Nie je moc dlhy? Pytam sa, ...kocik este STALE nemame doma, vraj az niekedy buduci tyzden ☹
Vdaka. 🙂
@alexandrag1 no vies, mala ma uz 2 rocky a meria 101 cm 😨 Ale ked ideme na dlhsiu trasu, tak sa predsa len pyta nosit, vazi 16,6 kg a to ju veru nevladzem niest, ani nas dedko, tak som hladala kocik, co je aspon do 18 kg, Nuna sa mi zdala OK, tak uvidime 🙂
nic nove? 😕 🙄
tak vidim ze este nemate svoje nuničky, ja som sa potesila ze dnes uz mozno a citam tu ze vcera boli iba v cechach ☹ grrrr... ale pozerala som na nete tie origos fusaky a olutovala som ze som neobjednala z Malviku, tam ju maju komplet aj s moskytierou, plastenkou, aj fusakom za 209 eur... pritom samotny fusak stoji okolo 40...
ved z ciech nieje dlha cesta na slovensko..dnes by kludne mohli byt na slovensku. len zalezi ako su rychly 😅

@frlka ahoj,to by som bola moc rada keby si mi dala vediet.Podla mňa nám odpíšu až ked im prídu ciže cez týždeň...ja sa jej už neviem dočkať 😝