icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

miskinadamko
21. jún 2011

ahojte, my uz sice pol roka kocik nepouzivame, ale prave sa po nejakom obzeram kedze na dovolenku by sa nam nejaky sikovny zisiel. najprv som chcela zapp x-tra a teraz rozmyslam nad nunou, kedze uz som ju mala minuly rok a bola som spokojna, sice neviem ci sa mi syn do nej este zmesti ale na tých par dni na dovolenke co ju dva razy pouzijem si myslim ze staci.
ale dnes som dostala info ze kociky este stale nie su ani u dodavatela a ze budu az na dalsí týzden 😒

marafka
21. jún 2011

@rhodosbb das mi prosim ta vediet co ti povedal???? ja som nevolala, uz mu nechcem ani pisat lebo uz sme si vymenili 36 mailov tak uz nechcem byt otravna, aj on je z nich vytoceny 🙂

marafka
21. jún 2011

@weverka11 neviem ake mas velke dietatko ale tie fusaky su zevraj dost malicke, ja co som videla tak bolo v nom dake polrocne dietatko a bol mu akurat, on ma dlzku len dakychc 75cm a ze velmi nie je do zimy, skor ako nahrada nanoznika na leto a jesen....

zizinkafekete
21. jún 2011

Baby, takze s tym terminom - ze nuny budu az buduci tyzden to asi myslia vazne!!!!! Najnovsie info z kocikova - nuny su na sklade v CR, ale treba ich vyskladnit, doviest do SR, naskladnit do jednotlivych obchodov- buduci tyzden uz urcite!!!!! A podla tej pani sa ujdu tym, ktore ich maju zarezervovane! Takze ak cakate len tak - bez rezervacie alebo zaplatenej zalohy, je vo hviezdach, ci sa ujdu a ci ich je dost.....

miskinadamko
21. jún 2011

@zizinkafekete aj ja som sa to dozvedela dnes rano, som zvedava ci ho stihneme do dovolenky alebo nie, ale to ze ich maju nedostatok je asi tah zo strany obchodnicky . lebo mne bolo dnes povedane ze kociky maju mat v cechach naskladnene teraz cez vikend a nasledne buduci týzden ich budu rozposielat predajcom na slovensku a ze ich maju dostatok aby pokrylili poziadavky 🙂

rhodosbb
21. jún 2011

@marafka, tak nemam dobre spravy, v aladinovi mi povedali, ze mozno budu v piatok, mozno zaciatkom buduceho tyzdna, maju objednanych 40 ks...kto tie nuny vlastne vyraba? by som im tam rada napisala zopar teplych slov

zajo79
21. jún 2011

@rhodosbb no..ved ked nie tento piatok tak mozno na buduci 🙄 😠 😠 😠

rhodosbb
21. jún 2011

@zajo79 a mozno nabunabunabunabuduci 😝 ja sa na nu uz akosi prestavam tesit 😖

cherryblossomgirl
21. jún 2011

nunabuduci 😝

dadaka1
21. jún 2011

no tak to už je uplne supeeer,prestava ma to už bavit,stale len cakat nic ineee..

zajo79
21. jún 2011

http://www.babypark.cz/kocarek-nuna-pepp-2011 tu aspon napisu ze ju nemaju skladom

marafka
21. jún 2011

@rhodosbb akoze v piatok budu len u neho v obchode????? to je sila...aj mna to uz prestava nejak bavit ☹

rhodosbb
21. jún 2011

@marafka ano, mozno v piatok ich bude mat v obchode 😒

jenta
21. jún 2011

@rhodosbb @marafka kočky chcem sa vás opýtať, či obe čakáte na žltú, alebo celkovo nie sú žiadne nuny?

carmen86
21. jún 2011

@jenta nie su ziadne nuny 😒

rhodosbb
22. jún 2011

@jenta, my s marafkou cakame tak dlho na zlte nuny, o ostatnych viem, ze boli v obchodoch, ale ci su aj teraz, to neviem...

jenta
22. jún 2011

@rhodosbb no ja som nakoniec písala rovno pánovi do aladdina. mala som objednaný iný kočík, ale povedal, že nie je problém zmeniť objednávku na nunu 🙂 vraj ich čakajú každým dňom.

zuzla80
22. jún 2011

Baby a ste tu niektorá, ktorá ste písali alebo volali aj do Eniki-beniki? Ja mám objednaný žltý kočiarik u nich, ale tiež nik nepíše, nevolá. I keď myslím, že odpoveď bude taká istá, ja len či náhodou...

alexandrag1
22. jún 2011

@zuzla80 ja som pisala s pani z eniki beniki a tiez rovnaka odpoved...tento tyzden budu u nich a potom poputuju k nam 😉

zajo79
22. jún 2011

@alexandrag1 tento tyzden kde u nich? v cechach, alebo na slovensku v sklade?

alexandrag1
22. jún 2011

@zajo79 ze z ciech ich donesu k nim na predajnu...

zajo79
22. jún 2011

ja tomu prestavam verit, lebo ani v cechach netusia, kedy ich dostanu 🙄 no ved uvidime...

alexandrag1
22. jún 2011

@zajo79 zeby nas blaznili??? 😠

zajo79
22. jún 2011

@alexandrag1 hadam nie..len nechapem,ci je to taky problem,zistit kde je zasielka a kedy pride.

newyorkgirl
22. jún 2011

@rhodosbb myslim ze nunu vyraba holandska firma, vska maju webku nuna.eu tusim, ja som sa ich chela opytat ci neplanuju vyrabat madlo alebo ci nevedia poradit ci by nejake ine pasovalo na tento kocik, ale bola som vcera tuna v anglicku v mothercare a nasla som toto

http://www.elc.co.uk/Brilliant-Start-Buggy-Driv...

je to celkom pevne a nastavitelne takze myslim, ze by to paslo aj na nunu

rhodosbb
22. jún 2011

@newyorkgirl, dakujem, uz som im napisala, som zvedava, co mi odpisu 😉

pittelka
22. jún 2011

@newyorkgirl tak toto sme presne mali aj my 😀 , už som to aj predala (lebo sa mi to na Jané nedalo namontovať). Na Nunu to podla mňa namontovať pôjde v pohode. Ako hračka super, ale ako náhrada za madlo asi nie... 😉

carmen86
22. jún 2011

tak toto mi pred chvilkou napisali z Maderny tak hadam potom uz nunicka pride

Dobry den
Vážený zákazník/čka
Vaša objednávka z dôvodu výpadku tovaru u dodávateľa bude oneskorene dodaná, zhruba
okolo 28-29.6. čakéme tovar.
Vyhovuje vám tento termín?

zajo79
22. jún 2011

no..pekne...cize zas koncom buduceho tyzdna. 🙄

zajo79
22. jún 2011

mam spravu od predajcu.. v pondelok pridu na centralny sklad, hned idu po predajcoch. cize v utorok - v stredu kocik dufam mam. 😎