Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@marafka. tento mail som dnes napisala do nuny, som strasne zvedava, co odpisu:
Dear Sir or Madam,
I would like to ask you, why is the problem with delivery of yelow nuna pepp 2011 in Slovakia?
I have made a booking of nuna on 2 April ´11, I have paid a deposit already, but slovak distributor doesn´t have yet nuna in his storehouse, the date of delivery was changend a few times.
As far as I know, nuna should be available in slovak stores these days. I would like to ask though why the delivery took such a long time?
Im waiting for it for almost quarter of year. I guess the yellow nuna shouldn't have been in offer if you don't have it in store available to be sent as soon as the booking is made.
Thank you for your replay
@brisilda a preco to nesedi, je sirsia ta konstrukcia? este som nasla madlo na baby jogger city, rozmyslam, ci to by sa nedalo namontovat na nunu....
@newyorkgirl na nunu nesedia žiadne madlá, pretože má plochú konštrukciu...
@rhodosbb som zvedavá, čo ti odpíšu 😀
dievcata ja vas obdivujem 😀 ja cakam na novu sedacku /nakocik/ len 4 dni a uz teraz sa neviem dockat 😀
@newyorkgirl odpoved ti uz napisala @mau 😉
inak uvolnil sa mi nahradny zlty potah na nunu tak ktora mate zaujem hlaste sa cez IP 😀 a mam na predaj aj plastenku pouzitu asi 3 krat? neviem :( a nepouztu sietku + obal na plastenku-sietku
@brisilda ale preco tam nesedi ten volantik, ved ten sa da dat aj na plochsie, aspon ten co som videla ja, ja som myslela, ze mozno je moc siroka alebo co...
@mau ja mam slnecnik original na nunu a podla toho hladam madlo, je viac takych kocikov, co nema okruhlu konstrukciu ale takuto ovalnu, tak snad v zahranici niekde najdem, zatial mam vytypovane 2 este ich musim obzriet...
@newyorkgirl nuna by mala byt spanielska znacka 🙂 ale ved je to jedno, nie 😀
@frlka ja som tusim citala na ich stranke cosi o holandsku, ale je mozne, ze to bol iba dizajn vyrobkov, az tak som to nestudovala, ale kazdopadne, pomaly vyrabaju, pomaly, nech je to uz kdekolvek, trva im to akoby to z Marsu vozili 😀 😀 😀
@newyorkgirl no proste sa to neda na nunu pripevnit 😒 skusala som a nejde to ale ak chces tak to mozes kupit a odskusat
takze asi takto... dnes som uz najedovana bola v best forb baby sa opytat, ked je moja zlty nuna??????? a teta predavčka mi prečitala mail, od dodavatela, ze koli strajku v ČR pridu najskor buduci tyzden v stredu!!!!!!!!!!!! ja uz to dlabem, olutovala som ze som nekupila zapa....
dievcata mam na predaj nahradny zlty potah 2010.pasuje aj na 2011,ale v tom pripade by ste boli bez kosika.
ja som rada, ze nam to neponahla, na Slovensko pridem aj tak v polke jula a dovtedy hadam bude, hoci pri tychto prietahoch,ktovie 😀
@frlka Nuna je holandská, len zastúpenie má aj v Španielsku, UK a Nemecku. 😉
@newyorkgirl oválna konštukcia na kočíkoch býva veľmi často, ale otočená presne opačne ako na Nune... Na nune je v jednej osi so sedadlom.
@mau vdaka za info, aspon sme mudrejsie 😀 , ale aj tak je to jedno, co NL alebo E, aj tak sme stale bez kocika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Uvidime buduci tyzden 😉 Mne sa doteraz z Eniki...anilen neozvali, ... 😒 ale ved co budu pisat, ze nemaju este skladom? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Uz mi je to az smiesne, ked nebude, nezblaznim sa, ... 😉 prezijeme aj bez NUNA kociku, no nie? 😀 😀 😀 😀
@frlka ja som mala v Eniki len raz jednu objednávku a povedala som si, že nikdy viac. Totálne zavádzanie z ich strany. Info som musela drankať a aj to ma vyše mesiaca len naťahovali. Nakoniec mi ženská na otázku, či si to mám objednať inde povedala, že áno. 😠 😠 😠 Do dvoch dní som mala tovar od iného dodávateľa.
Baby, ziadne nove spravy? Ani jedna z Vas este nema kocarik? Tajne som dufala, ze aspon niektore z nas sa k nune dostanu uz dnes - v piatok a tak daju aspon nadej tym ostatnym......
@alexandrag1 ahoj, aj ja cakam na kocik z Eniki...Zatial ziadna odpoved, kedy ti povedali, ze budu mat kociky na predajni? Ci mam vobec este cakat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ved uz sme davno za 1/2 juna 😨
@zuzla80 ahoj, citam, ze aj ty cakas na kocik z Eniki...Aj ja 😀 😀 😀 😀 na zltu Nunu 🙂 Zatial ziadna odpoved. Tak neviem, ci sa vobec dockame... 😒 A citala som podmienky STORNO, ..tak to by som im vraj musela zaplatit nejaku pokutu 😨 a to teda nemienim, ale mam 100 chuti objednavku u nich stornovat!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Nepaci sa mi, ze z ich strany ziadna komunikacia, .. 😖 Citam, ze jednej babe napisu to, druhej zasa ono, myslim z inych obchodov, tak aspon s nimi udrziavaju kontakt, Eniki...NIC 😒 😒 😒 😒 No som zvedava ako to cele dopadne, ale uz NIKDY od nich neobjednam...ich smola, myslim, ze takymto pristupom pridu o veeeeela zakaznikov !!!!!!!!!!! 😒

@newyorkgirl ja to mam doma len viec farebne a na nunu to nenamontujes 😖 inak by som to pouzivala