icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

brisilda
22. jún 2011

@newyorkgirl ja to mam doma len viec farebne a na nunu to nenamontujes 😖 inak by som to pouzivala

marafka
22. jún 2011

@rhodosbb parada ze mozno ☹ ja uz zacinam mat riadne nervy, ani by mi to tak nesurilo ale mam pokazeny kociar, neda sa mi zlozit a ked potrebujem ist so segrou autom tak som nahrata lebo tam sa mi vobec nevopcha ☹ ja sa asi uz zacnem aj modlit aby tu uz boli...

marafka
22. jún 2011

@jenta no veru ze co ja viem, tak nie su asi ziadne tie co boli v prvej varke su rozpredane a caka sa na druhu varku u mna je teda tato varka uz riadne ocakavana nakolko cakam na svoju zltu nunu 16 tyzdnov a stale nic ☹

jenta
22. jún 2011

@marafka no tak to ťa obdivujem, máš božie nervy. mňa by už asi kleplo po tolkej dobe 😀 ja som mala objednaný iný kočík, na ktorý som čakala 4 týždne, ale nakoniec mi pán v aladinovi povedal, že bezproblémov zmení objednávku na nunu 🙂 už sa neviem dočkať...

marafka
22. jún 2011

@jenta no tak to máš ešte relatíne šťastie 🙂 tak snáď sa ich už budúci týždeň dočkáme 🙂

rhodosbb
22. jún 2011

@marafka. tento mail som dnes napisala do nuny, som strasne zvedava, co odpisu:

Dear Sir or Madam,
I would like to ask you, why is the problem with delivery of yelow nuna pepp 2011 in Slovakia?
I have made a booking of nuna on 2 April ´11, I have paid a deposit already, but slovak distributor doesn´t have yet nuna in his storehouse, the date of delivery was changend a few times.
As far as I know, nuna should be available in slovak stores these days. I would like to ask though why the delivery took such a long time?
Im waiting for it for almost quarter of year. I guess the yellow nuna shouldn't have been in offer if you don't have it in store available to be sent as soon as the booking is made.
Thank you for your replay

newyorkgirl
22. jún 2011

@brisilda a preco to nesedi, je sirsia ta konstrukcia? este som nasla madlo na baby jogger city, rozmyslam, ci to by sa nedalo namontovat na nunu....

mau
22. jún 2011

@newyorkgirl na nunu nesedia žiadne madlá, pretože má plochú konštrukciu...
@rhodosbb som zvedavá, čo ti odpíšu 😀

brisilda
22. jún 2011

dievcata ja vas obdivujem 😀 ja cakam na novu sedacku /nakocik/ len 4 dni a uz teraz sa neviem dockat 😀
@newyorkgirl odpoved ti uz napisala @mau 😉
inak uvolnil sa mi nahradny zlty potah na nunu tak ktora mate zaujem hlaste sa cez IP 😀 a mam na predaj aj plastenku pouzitu asi 3 krat? neviem :( a nepouztu sietku + obal na plastenku-sietku

zajo79
23. jún 2011

@brisilda ja cakam dva tyzdne a uz mam toho akurat tak dost.. ak to nebude buduci tyzden sa asi vykaslem na celu nunu 😠 😠 😠

marafka
23. jún 2011

@rhodosbb no to som zvedava aj ja potom daj vediet, a ozaj ak zajtra pride aladinovi nuna tak si ides teda po nu osobne? uz sa z nej budes tesit cez vikend? ci si ju nechas poslat kurierom?

newyorkgirl
23. jún 2011

@brisilda ale preco tam nesedi ten volantik, ved ten sa da dat aj na plochsie, aspon ten co som videla ja, ja som myslela, ze mozno je moc siroka alebo co...

@mau ja mam slnecnik original na nunu a podla toho hladam madlo, je viac takych kocikov, co nema okruhlu konstrukciu ale takuto ovalnu, tak snad v zahranici niekde najdem, zatial mam vytypovane 2 este ich musim obzriet...

rhodosbb
23. jún 2011

@marafka, ja vobec nedufam, ze by prisla uz zajtra, ale ak ano, tak mozno v sobotu alebo v pondelok by sme po nu skocili...

frlka
23. jún 2011

@newyorkgirl nuna by mala byt spanielska znacka 🙂 ale ved je to jedno, nie 😀

newyorkgirl
23. jún 2011

@frlka ja som tusim citala na ich stranke cosi o holandsku, ale je mozne, ze to bol iba dizajn vyrobkov, az tak som to nestudovala, ale kazdopadne, pomaly vyrabaju, pomaly, nech je to uz kdekolvek, trva im to akoby to z Marsu vozili 😀 😀 😀

brisilda
23. jún 2011

@newyorkgirl no proste sa to neda na nunu pripevnit 😒 skusala som a nejde to ale ak chces tak to mozes kupit a odskusat

edusik
23. jún 2011

@brisilda tento volantík máš doma a nepasuje to na nunu? Je nuna širšia alebo tie úchyty nevieš otočiť do vodorovnej polohy? je to celkom zaujímavé - upútalo ma to...

weverka11
23. jún 2011

takze asi takto... dnes som uz najedovana bola v best forb baby sa opytat, ked je moja zlty nuna??????? a teta predavčka mi prečitala mail, od dodavatela, ze koli strajku v ČR pridu najskor buduci tyzden v stredu!!!!!!!!!!!! ja uz to dlabem, olutovala som ze som nekupila zapa....

zajo79
23. jún 2011

@weverka11 😠 😠 😠 😠

janika84
23. jún 2011

dievcata mam na predaj nahradny zlty potah 2010.pasuje aj na 2011,ale v tom pripade by ste boli bez kosika.

newyorkgirl
23. jún 2011

ja som rada, ze nam to neponahla, na Slovensko pridem aj tak v polke jula a dovtedy hadam bude, hoci pri tychto prietahoch,ktovie 😀

brisilda
23. jún 2011

@edusik tie uchytka ktore sa pripevnuju nejdu na konstrukciu proste sa to tam neda dat / bohuzial neviem ako by som to vysvetlila / 😖

mau
23. jún 2011

@frlka Nuna je holandská, len zastúpenie má aj v Španielsku, UK a Nemecku. 😉
@newyorkgirl oválna konštukcia na kočíkoch býva veľmi často, ale otočená presne opačne ako na Nune... Na nune je v jednej osi so sedadlom.

frlka
24. jún 2011

@mau vdaka za info, aspon sme mudrejsie 😀 , ale aj tak je to jedno, co NL alebo E, aj tak sme stale bez kocika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Uvidime buduci tyzden 😉 Mne sa doteraz z Eniki...anilen neozvali, ... 😒 ale ved co budu pisat, ze nemaju este skladom? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Uz mi je to az smiesne, ked nebude, nezblaznim sa, ... 😉 prezijeme aj bez NUNA kociku, no nie? 😀 😀 😀 😀

mau
24. jún 2011

@frlka ja som mala v Eniki len raz jednu objednávku a povedala som si, že nikdy viac. Totálne zavádzanie z ich strany. Info som musela drankať a aj to ma vyše mesiaca len naťahovali. Nakoniec mi ženská na otázku, či si to mám objednať inde povedala, že áno. 😠 😠 😠 Do dvoch dní som mala tovar od iného dodávateľa.

frlka
24. jún 2011

@mau no super, dobre vediet, 😒 aspon budem nabuduce mudrejsia a uz cez nich neobjednam 😀

zizinkafekete
24. jún 2011

Baby, ziadne nove spravy? Ani jedna z Vas este nema kocarik? Tajne som dufala, ze aspon niektore z nas sa k nune dostanu uz dnes - v piatok a tak daju aspon nadej tym ostatnym......

frlka
24. jún 2011

@alexandrag1 ahoj, aj ja cakam na kocik z Eniki...Zatial ziadna odpoved, kedy ti povedali, ze budu mat kociky na predajni? Ci mam vobec este cakat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ved uz sme davno za 1/2 juna 😨

frlka
24. jún 2011

@zuzla80 ahoj, citam, ze aj ty cakas na kocik z Eniki...Aj ja 😀 😀 😀 😀 na zltu Nunu 🙂 Zatial ziadna odpoved. Tak neviem, ci sa vobec dockame... 😒 A citala som podmienky STORNO, ..tak to by som im vraj musela zaplatit nejaku pokutu 😨 a to teda nemienim, ale mam 100 chuti objednavku u nich stornovat!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Nepaci sa mi, ze z ich strany ziadna komunikacia, .. 😖 Citam, ze jednej babe napisu to, druhej zasa ono, myslim z inych obchodov, tak aspon s nimi udrziavaju kontakt, Eniki...NIC 😒 😒 😒 😒 No som zvedava ako to cele dopadne, ale uz NIKDY od nich neobjednam...ich smola, myslim, ze takymto pristupom pridu o veeeeela zakaznikov !!!!!!!!!!! 😒