Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ja mam objednane z babymanie a pisali mi, ze by mali byt zhruba v strede buduceho tyzdna uz u nich, ale chcu zaplatit dopravu, tak rozmyslam, ze sa na nich vykaslem, clovek caka niekolko tyzdnov a kopec predajcov ma postovne gratis 😖 zatial to nechavam tak a uvidime...
@alexandrag1 najrradsej by som to stornovala 😒 uvidime, ale prestalo ma uz bavit cakat 😉
@frlka napodobne...a najviac sa mi nepaci ze vobec ziadne info nam sami od seba neposkytuju 😠
baby ja sa vam čudujem že ste ochotne čakať tolke mesiace 😨 ved je tolko lepších kočíkov a kym vam tie nunny pridu užijete si ich možno mesiac a je po lete, august už byva škaredy
@lodgermaniacka moje slova 😀 ale tak este pred nedavnom som si myslela,ze nuna je uzasna no ked prisli prve ostre luce tak som zistila, ze potrebujeme nieco ine .... ale nuna mi chyba :( kazdy kocik je v niecom jedinecny
@brisilda jeden z dovodov preco som sa ho horko tazko vzadala-vobec nesplnal moje poziadavky o ochrane prd slnieckom -aj ked sa mi i nadalej straaasne paci, keby som mala peniaze naviac a viac priestoru doma, isotne si ju ako imagovku zaobstaram.....a po 2- fakt leto v plnom prude a neviem si predstavit, ze by som bola 2 mesiace ( co mame nove golfky) bez kocika a tento vyuzila tak kratko,,,,,,,,,ale zas plati co som napisala vyssie,,,,,,,je krasna 😀
baby tak v UK slnko az tak nesvieti a nie je az tak horuco, mna skor odradzali tie pidi kolieska, ale zasa tu su chodniky v omnoho lepsom stave ako na SK a su tu aj pekne z kazdeho chodnika zjazdy vsade pre bezbarierovy pristup, takze som si povedala, ze skusim... tieto nove modely inak nemaju ziadne doplnky ako plastenku a tak treba zvlast, ze?
@newyorkgirl mne zacalo vadit, ze sa maly nemal kde skryt pred slnieckom 😒 tak som si zaobstarala kocik s otocnou sedackou 🙂 teraz mame po probleme 😀 ale nuna mi chyba 😔
baby kto by chcel mam na predaj fialovu nunu 2010 s moskytierkou aj plastenkou do dazda.
@brisilda ja mam chicco for me, to ma otocnu sedacku, ale vobec ho nepouzivame, tak uvidim, ci ho nepredam, plus ten mothercare spin co mam, tam sa otaca tiez sedenie cez rukovat, ale pride mi dost velky, takze potrebujem uz iba cosi male, spratne lahke 😀
@frlka ja som písala tej pani z Eniki okolo 13teho aj to som jej musela napísať 2maily, aby sa vôbec ozvala. Vtedy mi napísala, že budú po 20tom. Tiež čakám každý deň, či sa neozve, a hlavne keď vidím, že babám sa z iných obchodoch ozývajú aj sami. No neviem, či majú toľko práce, že nestíhajú, alebo ich nebaví odpisovať na maily...
Mne kočiarik až tak nesúri, ja ho potrebujem hlavne na dovolenku, na ktorú ideme až koncom augusta - ale aj keď mi nesúri rada by som ho už mala 😉 Tajne som dúfala, že do piatok by som ho mohla mať doma, no teraz dúfam, že už do toho ďalšieho piatku naozaj bude. Inak chystám sa zajtra alebo v utorok do eniki zavolať, nech aspoň viem na čom som...
@zuzla80 ahoj,das potom prosim info?diky moc 😉
@alexandrag1 jasné, že dám 😉
No ja vazne dufam, ze v pondelok max v utorok mi volaju z kocikova, ze tam uz je kocik, lebo uz ma to vazne prestava bavit to cakanie. A to necakam ani zdaleka tak dlho, ako niektore z vas 😔 Akurat som dala sem na MK inzerat na nas terajsi kocik, tak som zvedava 😝 Riskla som to, skusime fungovat len s jednym kocikom - s nunou, v zime snad pomozu i sanky 😎
pisal mi aladdin, ze uz ma fakturu na nuny ze pondelok alebo utorok ich rozposiela tak dufam ze to uz bude realne leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebo ma uz prcne z toho cakania ☹
@zuzla80 ahoj, aj ja sa potesim, ked po tel. das vediet, ze co povedia 🙂 Ani mne kocik nesuri, ale ako som pisala, nepaci sa mi ich pristup ku klientom 😖 A nevies prosim, ci by sa dal kocik stornovat (mam len objednavku, nedavala som ziadnu zalohu), ci by to bolo bez poplatku? Lebo som citala tie ich podmienky, ale bud som to zle pochopila, alebo sa fakt plati nejaka pokuta za storno? 😨
@marafka, ja ked som objednavala nunu, tak som hovorila, ze mi to neponahla, lebo aj tak by som do nej malu posadila, az ked sa sama nauci sediet a to sa naucila iba pred par dnami, takze mi to celkom aj vyslo, ale ze budem cakat az tak dlho, to ma ani vo sne nenapadlo...
to som zvedava, ked prideme na namestie v bb, kolko nun tam bude pokope 😀
@rhodosbb no to som zvedava aj ja, zatial viem o dvoch jednej zltej starej a jednej fialovej ale po tejto várke ich bude asi viac 🙂 no aj ja som vravela ze mi to neponahla, tak nas asi vyrobca vypocul 🙂 a neponahlal sa 🙂 inak mas nadherne dievcata teraz som mrkla tvoj album, ze ci ta nahodou ta nepoznam z videnia 🙂
No tak som na ráno zas naštartovaná...písala som do Enikibeniki že kde trčia tie kočiky tolko.Odpoved:Dobrý deň.
Kočíky očakávame v tovare v priebehu tohto týždňa. Určite Vás budeme informovať.
Prajem pekný deň
Mám dojem že ten kočík doma nebude ani budúci týžden
ja mam info tiez... v stredu, vo stvrtok..mozno. mna to uz nebavi. idem hladat nieco ine

@frlka ahoj...no mne napisali ze tento tyzden by mali uz k nim dorazit...a vidis nic 😠 😠 😠 😠 stvu uz aj mna