icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zuzla80
27. jún 2011

Ahojte, no ja mám také isté info ako @alexandrag1 - volala som do Eniki, tak ešte len tento týždeň majú prísť kočiare k ním na sklad, že nás budú tento týždeň informovať.
Ako je to možné, že na mimibazare ich majú ihneď k odberu a inde ešte nemajú šajnu, kedy ich naskladnia . Mňa už asi picne... 😠

alexandrag1
27. jún 2011

@zuzla80 ide ma rozhodit ked vidim ze niekde je uz k odberu...vrrr 😠

frlka
27. jún 2011

@zuzla80
@alexandrag1 ahoj, pisala som teraz do Eniki..., ci je nejaky poplatok v pripade STORNO objednavky. tak som zvedava, co mi odpisu. Potom dam vediet 😉

frlka
27. jún 2011

@alexandrag1
@zuzla80 takze prisla mi odpoved z Eniki (ked chcem urobit storno objednavky): "Dobrý deň, nie pri stornovaní objednávky si nič neúčtujeme." Tak idem asi stornovat! Uz ma prestalo bavit na kocik!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

zajo79
27. jún 2011

vraj je tolko naobjednavanych kocikov,ze sa ani kazdemu neujde.. Takze ja to kaslem,a kupim nieco ine.len neviem co

frlka
27. jún 2011

@zajo79 a aky typ kocika potrebujes, ake velke mas babo+vaha, budes mat len tento jeden kocik leto/zima?, alebo len na cestovanie/dovolenku, ....skus popisat. Ja skusim poradit, ak budem vediet... 🙂

zajo79
27. jún 2011

2,5 rocne.. na obcasne vozenie, ked ideme niekam na cely den, tak sa v nom musi vyspat a odviezt. lahko skladatelny, nie velke hebedo... uz som mala tolko kocikov, ze uz tusim ani nemam co kupit.
este silno uvazujem..nad babyjogger city mini

merikac
27. jún 2011

@zajo79 ja som kupila peg perego si a som nadmieru spokojna,,,,aj ked nuna to neni,,ale je priesranna, skladna,,,dufam, ze na dovolenke splni ucel

frlka
27. jún 2011

@zajo79 a ake vysoke+ vaha? Pozerala som ten kocik, co pises, je pekny... 🙂

zajo79
27. jún 2011

@merikac ale tvoja mala ma rok... a sicko som uz mala. 😅

frlka
27. jún 2011

@merikac ten je super, ten som mala, uzasne lahko sa sklada, PP je kvalitny kocik, ...jedina vec, co sa mi nepacila - kosik pod kocikom sa po nalozeni suchal po zemi. Inak super. Ale riesila som to tak, ze som spodok kosika podsila podobnou hrubsou latkou (sustiakom) a bolo 🙂
Akej farby mas kocik?

zajo79
27. jún 2011

mne sa sicko nepacilo...bolo rozhrkane. teraz vraj maju uz pevnejsiu konstrukciu

frlka
27. jún 2011

@zajo79 dobre vediet 🙂 Len teraz tie farby Kolekcie 2011 nie su nic moc 😒 Mne sa paci a pacil PP Sí Corallo Stripes (cerveny pasikovy), ten je kraaaasny (vid foto) .... 🙂

frlka
27. jún 2011

@zajo79 a posielam ti nejake typy na kociky...urcite poznas, ...nepises ake je tvoje babo vyskoe, ked ma uz 2,5 roka, tak posielam typy na kociky pre vacsie dieta:
Bumbleride Flyer
Cyber Callisto
Cyber Onyx
I COO Pluto
CAM Flip
Quinny SENZZ 2011 (sa mi zda, ze je tiez OK)
....ak este najdem, poslem

🙂 🙂 🙂 🙂

zajo79
27. jún 2011

@frlka bmb flyer sa uz nepredava... ale pride mi to lacne... nic moc.
cybex callisto.. videla som, je to uzucke a ten potah nic moc.
Icoo pluto - moc dlhy po zlozeni
quinny senzz som mala... celkom fajn, ale uz to chcelo zmenu

tak som objednala zapp xtra... a kaslem nato.

zajo79
27. jún 2011

@frlka ale dakujem za ochotu.. 😎 😎 so mnou to uz tazko - ze vybrat kocik. 😅

zuzla80
27. jún 2011

@frlka @zajo79 ja ešte počkám, keď už som toľko vydržala, tak ešte chvíľku vydržím, pokiaľ ma nevytočia. Inak aj teraz som opäť pozerala na mimibazar a tam kde bolo ráno ihneď k odberu je zmenené na dodanie všetkych farieb v priebehu týždňa, asi to bo. len reklamný ťah a možno je to už ozaj len otázka zopár dní...

@frlka Inak ak by odo mňa aj chceli storno poplatok, tak by som nedala - to nieje môj problém, ale ich, lebo kočiarik nevedia dodať, tak za čo by chceli ešte poplatok...

frlka
27. jún 2011

@zajo79 ok, poznam to, ved aj ja som "maniak" na kociky 😀 😀 😀 😀 😀
Moja dcerka ma tiez 2,5 roka, ale vysku ma 101 cm + vahu 16,6 kg, tak uz je tazsie vyberat kocik ☹ A sice je vysoka, ked ideme na dlhsiu trasu, tak by sa cestou spat rada odviezla, predsa je este baby 🙂 🙂 🙂 Ak vies ty nejako poradit mne, ze aky kocik je OK na takto velke dieta, budem rada. Mam sice teraz objednanu NUNU, ale este sa da stornovat, keby som nasla nieco lepsie 🙂

zajo79
27. jún 2011
frlka
27. jún 2011

@zajo79 vda´ka, idem pozriet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

frlka
27. jún 2011

@zajo79 vdaka, idem pozriet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alexandrag1
27. jún 2011

skusila som ten mimibazar,bolo tam ze k odberu ihned tak som sa opytala za aky cas mi vedia kocik poslat...a vraj tento tyzden im len pridu ale ze hned poslu...cize ako eniki...takze cakam dalej🙂

frlka
27. jún 2011

@alexandrag1 uz som chcela kocik stornovat, ale pani z Eniki sa mi ospravedlnovala, ze tento tyzden uz im maju prist, tak este pockam do konca tyzdna a ak nepridu, STORNUJEM !!! 🙂

alexandrag1
27. jún 2011

@frlka ved uz sme vydrzali,tak do konca tyzdna vydrzime 😉

frlka
27. jún 2011

@alexandrag1 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 veru 😉

frlka
27. jún 2011

@zajo79 ahoj, mne sa paci tento typ kocika. je to ten, co si objednala, alebo budes mat 3-kolesovy? (vid foto). Ale nedocitala som sa, ci sa do kocika zmesti vyssie dieta + do kolko KG je kocik? ... 😒

zajo79
27. jún 2011

@frlka do 18kg. ale kazdy kocik odnesie aj viacej... je fakt dost priestranny

este som nasla britax b mobile- trosku podobny styl ako nuna..tiez je celkom fajn.

frlka
27. jún 2011

@zajo79 vdaka 🙂 idem pozriet...A ty budes mat ten 4-kolesovy, co som poslala foto?

frlka
27. jún 2011

@frlka britax som pozrela (video), ale pisu, ze je len do 15 kg a nepacia sa mi tam tie tenucke tycky na konstrukcii + skladanie 😒

mau
27. jún 2011

@zajo79 nad britaxom som aj ja intenzívne rozmýšľala, ale má veľmi malú striešku (ešte menšiu ako Nuna ☹)