icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zajo79
27. jún 2011

@frlka ja som objednala dnes zapp xtra. to co si poslala je baby jogger city mini

zajo79
27. jún 2011

@mau ak by som o nom tak silno uvazovala, mam clonu...teraz je jeden v bazari za 140.

frlka
27. jún 2011

@zajo79 je pravda, ze kocik odnesie aj viac, ale napr. pri PP Sí , ked som posadila dcerku (mala vtedy cca.10 kg) + zavesila tasku na rukovat, tak zadne kolieska sa vykrivili od zataze, tak som mala pocit, ze sa dolame. 😉 Preto som ho potom aj hned NOVY predala, inak bol super priestranny. No este ten kosik pod kocikom bol tenucky a suchal sa po zemi 😀

merikac
27. jún 2011

@frlka pravdou je,ze jedina pekna fakrba z novej kolekice, taka bezovo kavova, neprisla na slovensky trh, tak mam cierne s takou bielou potlacou,,,,som spokjna, aj ked ako pise @zajo79- zo zaciatku sa mizdal velmi labilny, no casom sadol a uz som si aj zvykla,,,,jeden z mala golfacou, ktore ukocirujem aj jednou rukou

frlka
27. jún 2011

@zajo79 britax som pozrela (video), ale pisu, ze je len do 15 kg a nepacia sa mi tam tie tenucke tycky na konstrukcii + skladanie

frlka
27. jún 2011

@zajo79 jaaaj, sorry. 😀

mau
27. jún 2011

@zajo79 ale inak super ľahučký a spĺňa jedno z mojich kritérií - spojenú rúčku 😉

mau
27. jún 2011

@zajo79 inak clonu používaš akú ak?

frlka
27. jún 2011

@merikac ja som do PP Sí zalubena, ale uz ho nekupim, mala som a ako kazdy kocik, aj PP Sí ma svoje chyby 🙂 Aj tak uz moju farbu nevyrabaju... ☹

merikac
27. jún 2011

@frlka ved to je jasne,,ja si pockam este na nunu, ak zostnu volne aj zlte alebo cirno biele a tuuze sa mi bude lubit na zivo, tak ako imagovku zoberieme asi 😀

zajo79
27. jún 2011

@mau zhanala som kiddopotamus, ci ako sa to pise... ale mam sunshine..celkom sa da.

frlka
27. jún 2011

@merikac a nechas si aj Sí - čko?

merikac
27. jún 2011

@frlka tak samozrejme,,,este neviem ci nunu este kupim a je to kocik ozaj pre male deti,,,neviem si predstavit v nom sediet 2-2,5 rocne dieta- zmestit sa zmesti,ale podla mna to vyzera komicky,,,,tak vravim,,,pojdem sa na nu este raz pozriet a uvidim ci ma tuzba po nom prejde alebo jednoducho stavim nazensku marnivost a kupim si ho- lebo ruku na srdce- krasny kociarik,ktory sasice lahko ovlada a dobre vyzera,,ale neposkytuje dietatku az taku ochranu pred slnieckom a nie je ani velkostou konfortny, nehovoriac o jeho vyuziti v inom nez perfekktne ronovnom terene,,,,,,,, 😀

mau
27. jún 2011

@zajo79 tú som prepásla a teraz za ňou banujem ☹

zajo79
27. jún 2011

@mau maju na mmb len tmavomodru. ja som chcela bud ciernu..alebo bude stacit sunshine. aj tak som ju mala len tri krat na kociku..aj to na nune este ked som mala minuly rok

frlka
27. jún 2011

@merikac na nunu kupujem slnecnu clonu, mam aj slnecnik, tak uvidim. A je pravda, ze nuna je len na rovny teren, ale ja potrebujem maly spratny kocik do auta, na cestovanie, atd. Mam este Xlander XA (4-kolesovy) 2-kombinaciu (hlboky + sportovy) - s tym som bola max. spokojna + PP P3 3-kombinaciu 😀 tie kociky si nechavam na druhe babo 🙂 🙂 🙂 🙂 Potom uvidim, ktory predam, ...budem asi predavat postupne. Vies, budeme sa stahovat z mesta na dedinu, kde nie su chodniky 😀 😀 😀 , tak Xlander si urcite zatial necham, potrebujem velke kolesa, proste "tank" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A PP P3 sa mi velmi paci, co mam, pri 1. dietati som mala tiez PP 3-komb. a je super, aj hlboka vanicka polohovatelna + autosedacka je najlepsia so zakladnou do auta, nemusim ju pasat bezpec.pasom, len sa naklikava, to sa mi osvedcilo 🙂 Takze uvidime... 😉

merikac
27. jún 2011

@frlka to sa musi nechat, spratny je,,tak ty si "zberatelka" kocikov momentalne 😀

frlka
27. jún 2011

@merikac 😀 😀 😀 😀 veru, som maniacka na kociky 😀 😀 😀 😀 😀 uz ani neratam, kolko som ich mala, skusila a potom predala 🙂 🙂 🙂 Bavi ma to. 🙂 Najradsej by som po materskej robila v nejakom detskom obchode, alebo take nieco...

dannaniella
27. jún 2011

@frlka ahoj maniačka na kočíky! dáš mi prosím radu akú buginu pre moju dcérku si mám kúpiť? potrebujem hlavne takú aby v nej mohla spať, teda aby sa sklápala do úplnej roviny, nejaké tienidlo, aby sa dala otočiť smerom ku mne ked ju vozím, rúčky aby boli spojené, a nejaká pevná konštrukcia do terénu. To by si bola úplne skvelá ak by si mi niečo doporučila. vopred ďakujem. No a obchod s kočíkmi tu nie je takže by si sa sem šikla. 😉

frlka
28. jún 2011

@dannaniella holla 🙂 citam, ze zijes v E, to je super. ucila som sa po spanielsky + viackrat som bola v E, ale to je uz daaaavno, teraz nemam moznost hvorit po spanielsky 😢 Uz mi to ani nejde 😀 Skor ovladam AJ a I 😉
Skusim pohladat kocik aky potrebujes, potom poslem info. Ja mam do terenu X-Lander XA, je super (spojena rucka, ide skoro do uplneho lahu, priestranny,..), ...+ skus napisat aj mau + zajo79, tie tiez vyzera, ze maju vela skusenosti s kocikmi
🙂 ...."viac hlav, viac rozumu", nech mas z coho vyberat
😀 😀 😀 e 😀 s 😀
A este sa spytam - dcerka ma len 4 mesiace? Alebo uz viac?

lucka11123
28. jún 2011

ahojte, vcera mi pisali ze dnes posielaju kociky z ciech, predsa sa ich hadam aj dockame 🙂 cesta z ciech moze trvart 2 dni asi, tak predpokladam ze v piatok mi ho dovezu ...

zizinkafekete
28. jún 2011

Mam info z kocikova! Vo stvrtok - piatok su nuny na predajni ihned k odberu!

frlka
28. jún 2011

@dannaniella zoznam kocikov, skus pozriet:
🙂
casualplay vintage
X-Lander XA
bumbleride flyer
baby jogger city mini
teutonia mistral
teutonia spirit
i'coo plasma
bumbleride indie
peg perego uno
peg perego GT4
....

frlka
28. jún 2011

@dannaniella a dalsie:
Graco Symbio Moon
Bertoni PLASMA
BREVI OVO
Bebeconfort Elea
Baby Welt - Booster GT 4
peg perego AT4 (!!!OPRAVUJEM chybu v predoslom maily!!! 😨 😨 😨 😨 😨 😨 )
peg perego GT3

😀 😀 😀 😀
skus si pozriet, ...len ono je tazko skombinovat vsetky veci naraz: prehadz.rucka, + aby bola spojena (nie golfove palice) strieska aby dobre tienila (to vyriesi slnecna clona napr. Sunshine Kids je dobra, alebo slnecnik na kocik 🙂 , polohovanie az do lahu,... Ja by som si asi na tvojom mieste kupila bud Peg Perego P3, alebo Peg Perego GT4 alebo X-Lander XA (4-kolesovy).
Ked pozries, mozes napisat, som zvedava, ci si nieco vybrala
😉 😉 😉 😉

zajo79
28. jún 2011

@dannaniella buginu alebo sportovy kocik? Zo sportovych -Teutoniu ee,to uz radsej pozri hartan, babyjogger, gesslein, brio go.. Bugaboo cameleon,quinny..Pre tak male babo by som golfky nedavala..akurat mozno pp pliko,co do terenu moc ee. Ak trvas na golfkach- tak odporuca macleren xt,xlr. Ale zas neotocis dieta k sebe. Lahky sportovy je aj bgb bee+,ma otocne sedadlo,ale zas nieje do terenu. Tazko najst kocik,co je funkcny vsade..z toho dovodu som striedala kociky. Do terenu potrebujes vacsie kolecka a najlepsie trojkolku. Najlepsie mat sucasne trojkolku do terenu ak potrebujes a chodis na dlhe trasy,ak chodis malo,da sa to poriesit baby nosicom,a nieco lahke do mesta..a este velky sportak-na zimu.

janika84
28. jún 2011

dievcata zvazujem ze predam nunu sand+mam ku nej zlty potah.mal by niekto zaujem? 🙂

marafka
28. jún 2011

Tak aladin dnes nezavolal ze mi kocik posiela ☹ asi ma to po tych 16tich tyzdnoch uz aj prestava bavit ☹

frlka
28. jún 2011

@marafka mna to uz prestalo bavit 😠 pisala som do Eniki...ze ak kocik nebude do konca tyzdna, STORNUJEM 😀 Pani sa mi ospravedlnovala, ...viem, ze za to nemozu, to je problem dodavatela, ale nemienim uz dlhsie cakat. Uz v pondelok som chcela hned stornovat, ale ked sa tak pekne ospravedlnovala a cakam uz tak dlho, tak este do konca tyzdna pockam 🙂
Ty si na tom horsie, mas pokazeny kocik a mensie dieta, tak chapem, ze si uz z toho cakania "na nervy" ☹ Tak vydrz, uvidis, ze kocik bude. 🙂

marafka
28. jún 2011

@frlka no bude bude ale kedy, ved kym pride tak sa mi maly do neho ani nesprace, je sice maly vekom ale veliky vzrastom 🙂 a zda sa mi ze z tyzdna na tyzden je dlhsi a dlhsi 🙂 nakoniec zistim ze som cakala 17 tyzdnov na kociar ktory nam bude maly 😠 a potom ma uz fakt prcne....

frlka
28. jún 2011

@marafka a aky je vysoky? Nasa mala ma 2,5 roka (o 2 mesiace), meria 101 cm a vyzi 16,5 kg 😀 😀 😀