Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@zajo79 je pravda, ze kocik odnesie aj viac, ale napr. pri PP Sí , ked som posadila dcerku (mala vtedy cca.10 kg) + zavesila tasku na rukovat, tak zadne kolieska sa vykrivili od zataze, tak som mala pocit, ze sa dolame. 😉 Preto som ho potom aj hned NOVY predala, inak bol super priestranny. No este ten kosik pod kocikom bol tenucky a suchal sa po zemi 😀
@frlka pravdou je,ze jedina pekna fakrba z novej kolekice, taka bezovo kavova, neprisla na slovensky trh, tak mam cierne s takou bielou potlacou,,,,som spokjna, aj ked ako pise @zajo79- zo zaciatku sa mizdal velmi labilny, no casom sadol a uz som si aj zvykla,,,,jeden z mala golfacou, ktore ukocirujem aj jednou rukou
@frlka tak samozrejme,,,este neviem ci nunu este kupim a je to kocik ozaj pre male deti,,,neviem si predstavit v nom sediet 2-2,5 rocne dieta- zmestit sa zmesti,ale podla mna to vyzera komicky,,,,tak vravim,,,pojdem sa na nu este raz pozriet a uvidim ci ma tuzba po nom prejde alebo jednoducho stavim nazensku marnivost a kupim si ho- lebo ruku na srdce- krasny kociarik,ktory sasice lahko ovlada a dobre vyzera,,ale neposkytuje dietatku az taku ochranu pred slnieckom a nie je ani velkostou konfortny, nehovoriac o jeho vyuziti v inom nez perfekktne ronovnom terene,,,,,,,, 😀
@merikac na nunu kupujem slnecnu clonu, mam aj slnecnik, tak uvidim. A je pravda, ze nuna je len na rovny teren, ale ja potrebujem maly spratny kocik do auta, na cestovanie, atd. Mam este Xlander XA (4-kolesovy) 2-kombinaciu (hlboky + sportovy) - s tym som bola max. spokojna + PP P3 3-kombinaciu 😀 tie kociky si nechavam na druhe babo 🙂 🙂 🙂 🙂 Potom uvidim, ktory predam, ...budem asi predavat postupne. Vies, budeme sa stahovat z mesta na dedinu, kde nie su chodniky 😀 😀 😀 , tak Xlander si urcite zatial necham, potrebujem velke kolesa, proste "tank" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A PP P3 sa mi velmi paci, co mam, pri 1. dietati som mala tiez PP 3-komb. a je super, aj hlboka vanicka polohovatelna + autosedacka je najlepsia so zakladnou do auta, nemusim ju pasat bezpec.pasom, len sa naklikava, to sa mi osvedcilo 🙂 Takze uvidime... 😉
@frlka ahoj maniačka na kočíky! dáš mi prosím radu akú buginu pre moju dcérku si mám kúpiť? potrebujem hlavne takú aby v nej mohla spať, teda aby sa sklápala do úplnej roviny, nejaké tienidlo, aby sa dala otočiť smerom ku mne ked ju vozím, rúčky aby boli spojené, a nejaká pevná konštrukcia do terénu. To by si bola úplne skvelá ak by si mi niečo doporučila. vopred ďakujem. No a obchod s kočíkmi tu nie je takže by si sa sem šikla. 😉
@dannaniella holla 🙂 citam, ze zijes v E, to je super. ucila som sa po spanielsky + viackrat som bola v E, ale to je uz daaaavno, teraz nemam moznost hvorit po spanielsky 😢 Uz mi to ani nejde 😀 Skor ovladam AJ a I 😉
Skusim pohladat kocik aky potrebujes, potom poslem info. Ja mam do terenu X-Lander XA, je super (spojena rucka, ide skoro do uplneho lahu, priestranny,..), ...+ skus napisat aj mau + zajo79, tie tiez vyzera, ze maju vela skusenosti s kocikmi
🙂 ...."viac hlav, viac rozumu", nech mas z coho vyberat
😀 😀 😀 e 😀 s 😀
A este sa spytam - dcerka ma len 4 mesiace? Alebo uz viac?
ahojte, vcera mi pisali ze dnes posielaju kociky z ciech, predsa sa ich hadam aj dockame 🙂 cesta z ciech moze trvart 2 dni asi, tak predpokladam ze v piatok mi ho dovezu ...
Mam info z kocikova! Vo stvrtok - piatok su nuny na predajni ihned k odberu!
@dannaniella zoznam kocikov, skus pozriet:
🙂
casualplay vintage
X-Lander XA
bumbleride flyer
baby jogger city mini
teutonia mistral
teutonia spirit
i'coo plasma
bumbleride indie
peg perego uno
peg perego GT4
....
@dannaniella a dalsie:
Graco Symbio Moon
Bertoni PLASMA
BREVI OVO
Bebeconfort Elea
Baby Welt - Booster GT 4
peg perego AT4 (!!!OPRAVUJEM chybu v predoslom maily!!! 😨 😨 😨 😨 😨 😨 )
peg perego GT3
😀 😀 😀 😀
skus si pozriet, ...len ono je tazko skombinovat vsetky veci naraz: prehadz.rucka, + aby bola spojena (nie golfove palice) strieska aby dobre tienila (to vyriesi slnecna clona napr. Sunshine Kids je dobra, alebo slnecnik na kocik 🙂 , polohovanie az do lahu,... Ja by som si asi na tvojom mieste kupila bud Peg Perego P3, alebo Peg Perego GT4 alebo X-Lander XA (4-kolesovy).
Ked pozries, mozes napisat, som zvedava, ci si nieco vybrala
😉 😉 😉 😉
@dannaniella buginu alebo sportovy kocik? Zo sportovych -Teutoniu ee,to uz radsej pozri hartan, babyjogger, gesslein, brio go.. Bugaboo cameleon,quinny..Pre tak male babo by som golfky nedavala..akurat mozno pp pliko,co do terenu moc ee. Ak trvas na golfkach- tak odporuca macleren xt,xlr. Ale zas neotocis dieta k sebe. Lahky sportovy je aj bgb bee+,ma otocne sedadlo,ale zas nieje do terenu. Tazko najst kocik,co je funkcny vsade..z toho dovodu som striedala kociky. Do terenu potrebujes vacsie kolecka a najlepsie trojkolku. Najlepsie mat sucasne trojkolku do terenu ak potrebujes a chodis na dlhe trasy,ak chodis malo,da sa to poriesit baby nosicom,a nieco lahke do mesta..a este velky sportak-na zimu.
dievcata zvazujem ze predam nunu sand+mam ku nej zlty potah.mal by niekto zaujem? 🙂
Tak aladin dnes nezavolal ze mi kocik posiela ☹ asi ma to po tych 16tich tyzdnoch uz aj prestava bavit ☹
@marafka mna to uz prestalo bavit 😠 pisala som do Eniki...ze ak kocik nebude do konca tyzdna, STORNUJEM 😀 Pani sa mi ospravedlnovala, ...viem, ze za to nemozu, to je problem dodavatela, ale nemienim uz dlhsie cakat. Uz v pondelok som chcela hned stornovat, ale ked sa tak pekne ospravedlnovala a cakam uz tak dlho, tak este do konca tyzdna pockam 🙂
Ty si na tom horsie, mas pokazeny kocik a mensie dieta, tak chapem, ze si uz z toho cakania "na nervy" ☹ Tak vydrz, uvidis, ze kocik bude. 🙂

@frlka ja som objednala dnes zapp xtra. to co si poslala je baby jogger city mini