Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
prave som sa nastvala a objednavku z Eniki...ZRUSILA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kocik kupujem od jeden pani z druhej ruky, je sice nuna 2010, ale na vozenie do parku, atd. nam staci. Tesim sa, dnes ho budem ho mat aj doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby, tak toto mi ani nehovorte, ze by sa nam stalo to, ze po takomto cakani by sa nam neusli nuny!!!!!!!! I ked mne v kocikove tvrdili, ze ich maju objednanych straaaasne vela (som zvedava, co strasne vela znamena). Ale zaroven upozornovali, ze treba zaplatit "rezervne" lebo straaaasne vela mamiciek predava svoje terajsie kociky a chcu nuny!
@zizinkafekete neviem ja nemam z toho dobry pocit mne zase povedali že určite sa mi ujde ked som dala zalohu a ked som sa jej na rovinu spytala nech mi povie otvorene kolko mamičiek predomnou si ju už objednalo nechcela povedať a zahovarala ,,tak potom neviem čo si mam myslieť ved som sa nič zle nepytala iba som chcela vedieť na čom som aby som sa zbytočne netešila,,ale viem isto že tak ako som sa strašne tešila na kočik tak som teraz neskutočne znechutená
@misela24 Ja som si z Aladina kupila Nunu uz v marci, nebol problem ziadny, no stale mi nedosla plastenka a moskytiera /posledna info bola na 14.juna/ ... teraz ked u nas tolko prsi, tak musim chodit so sportovym ... Inak som s Nunou spokojna, osvedcila sa nam velmi na dovolenke lietadlom
Baby, tu na mk v bazari je teraz nuna 2011, 2 mesiace pouzivana, tie, ktorym to ponahla, skuste nakuknut a skontaktovat sa s tou mamickou 🙂
@zizinkafekete akej farby?
@frlka - seda farba, verzia 2011, aj so zltym potahom na starsiu nepolohovaciu verziu, 165 eur....kocik pouzivany 2 mesiace......i ked neviem, za tu cenu mas i novu nunu...ale mas zltu farbu v cene....ja skusim este pockat na to kocikovo....
@zizinkafekete ja budem mat DNES zltu z druhej ruky, uz sa tesiiiim, navecer mi ju privezu 😉 . 😀 😀 😀 😀 😀 nam to staci na obcasne vozenie, mam este PP Pliko, keby nieco 😀 😀 😀
@misela24 ved keby si kupila obe spolu, sietku mozes potom predat, mozno niekto potrebuje len sietku proti hmyzu 🙂 Ale mne sa Nuna plastenka do dazda nepaci, je neprakticka, nezlozis ju na maly stvorcek a nedas do kosiku dolu pod kocik + ked si pozries obr. plastenky - nezakryje dobre nozicky dolu ☹ Ak bude babo vacsie (neviem ake velke mas dietatko), tak nozky mu budu trcat von z plastenky a zmoknu? Zda sa mi to nedoriesene 😒
Na kocik vraj sadne aj univerzalna plastenka, aj sietka + su lacnejsie 😀 To len tak na okraj, rozhodnutie je samozrejme len a len na tebe 😉
nunu uz mam doma 🙂 periem potah 🙂 VIEM MI NIEKTO POVEDAT, CI SA DAJU PREDNE KOLIESKA FIXOVAT (zaaretovat)? Na to som este neprisla 😀 😀 😀

@zajo79 vdaka, hladam, ak najdem, napisem 😀 A ty si pisala tusim, ze hladas CIERNU ?