icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
29. jún 2011

@mau daju sa predne koieska zaaretovat? alebo nie, asi nie, vsak?

newyorkgirl
29. jún 2011

@frlka tak super, aspon niekto uz je spokojny 😀 veru oni sa asi nedaju, nikde v popise to nebolo...

janika84
29. jún 2011

@frlka nedaju sa zaaretovat. 😉

jenta
29. jún 2011

@frlka tak sa už vytešuješ však 🙂 chcela som sa ťa opýtať. pár stránok dozadu si dávala fotku takej sivej taštičky na kočík. odkial si ju kúpila prosím ťa? 🙂

jenta
29. jún 2011

@rhodosbb no tak to je super správa 🙂 akurát som mu išla písať mail, že ako to vyzerá s nuničkami. ja som si ju dala poslať, tak môžem čakať asi až budúci týždeň :-/

marafka
29. jún 2011

@rhodosbb no mne pisal cez vikend ze budu pondelok utorok tak ja sa uz ani netesim...nic ine nerobim len cakam na telefonat ze uz su tu...ale kedze mi ju posiela kurierom tak sa jej dockam asi az v pondelok :( fajn zase vikend bez nuny :( tak aspon ty sa budes vytesovat 🙂

marafka
29. jún 2011

@frlka ty si spominala ze tvoja mala ma 101cm vsak? nechce sa mi dozadu listovat 🙂 v pohode sa ti tam zmesti???? nie je jej mala?

brisilda
29. jún 2011

@frlka nie predne kolieska sa nedau zaistit 😒 premna to bola nevyhoda ale nevadilo mi to 😉
@frlka mne sa nezda , zeby plastenka nebola doriesena nam nozicky nezmokli 😀 a to sme boli vonku ked bola riadna burka 😅 ale tak mame este len rok cize .....
@rhodosbb supeeeer !!! tesim sa spolu s vami 🙂

mau
29. jún 2011

@frlka už ti baby odpísali - nedajú sa zaistiť. Ale ja si nepamätám, že by som ich niekedy mala zaistené na športovom. Tebe to chýba? Pláštenka je naozaj v pohode a nožičky zakryje 😉

rhodosbb
30. jún 2011

@marafka, @jenta, povedal, ze hned ako budu dnes na predajni, tak vsetkym vola, tak hadam sa dnes uz telefonatu dockate 😉
@brisilda, dakujem, ja sa zacnem vytesovat, az ked ju budem drzat v rukach 😀

brisilda
30. jún 2011

dievcata prikladam foto plastenky 😉 podla mna nozicky detom nezmoknu a tak ci tak budu mat topanocky 😀 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/pb0l/pla...

lucka11123
30. jún 2011

@brisilda ahoj prosim ta je potrebne kupovat clonu a nunu? resp. je lepsie kupit clonu alebo slnecnik?

mau
30. jún 2011

@brisilda na tvojej foto pekne vidno ako to prekrýva plochu kočiara 😉
@lucka11123 to či slnečník alebo clonu je skôr na tvojom dieťati. Pri našom by slnečník plnil všetky iné účely len nie tienenie 😉 😀 Ale strieška veľa netieni, takže určite je niečo vhodné...

frlka
30. jún 2011

@jenta ahoj, posielam web link na tu pani, co sije tasticky:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10310889&tab=2

🙂 🙂 🙂 🙂

frlka
30. jún 2011

@janika84 vdaka, aj som si myslela, 😀 😀 ale to nevadi, vyhovuje mi to takto. Len koli skladaniu som si myslela, ze ako na vycsine kocikov je lepsie, ked sa najprv kolieska zaaretuju 😉

frlka
30. jún 2011

@marafka vcera. ked mi prniesli kocik, bola dcerka u babky 😀 , a ja sikovna, som hned kocik zvliekla a dala prat, teraz sa susi na balkone 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , takze este neviem, ale potom nafotim a poslem. 😀 😀 😀 Velmi sa tesim 😀 😀 😀 hned mam krajsi den 😀 A neboj, aj ty sa dockas ... a vsetky mamicky, co cakaju na kocik 😀 🙂 🙂 🙂 🙂

frlka
30. jún 2011

@mau vdaka za info, veru ani mne to nechyba, len som si myslela, ze koli skladaniu (ako napr. na PP Pliko) to treba nejako zaistit, aby sa kolieska nedolamali a dal sa dobre zlozit. Ale je to ok takto, tiez mam vzdy predne kolieska odistene, niekdy som ich pocas jazdy nearetovala, pride mi to nemotorne 😀 ked su zaistene 😀 Takze vdaka. A skusala som univerzal plastenku na nuna, ked mi vcera prisla, mas pravdu + vsetky ostatne maminy, ktore tvrdia, ze najlepsie sedi original 😀 ...univerzal tam vobec dobre nesedel 😢 , tak prave kupujem od "brisilda" plastenku + moskytieru 2010, kedze mam nuna 2010 a tie doplnky uz NIKDE nezozeniem. Tesim sa. 🙂

frlka
30. jún 2011

@brisilda
@mau mozem sa vas oboch este raz spytat, aky je rozdiel medzi Nuna 2010 a Nuna 2011? 🙂

mau
30. jún 2011

@frlka v prvom rade polohovanie chrbátika, väčšie zadné kolesá, nuna 2011 je vyššia (ale nie sedadlo) a má väčšiu striešku a košík - pozri sa aj tu (musíš si preklikať fotoalbum) http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=353...

mau
30. jún 2011

@frlka potom hoď foto keď ti vyschne 😉

alexandrag1
30. jún 2011

este stale mi nikto nevola,nemailuje...ten kocik nebude nikdy 😖

frlka
30. jún 2011

@mau dakujem 🙂 idem mrknut, ...polohovavie mi nechyba, ved aj tu sa da na plovicu sklopit a mala sa mi vyspi aj tak v krajnej nudzi a ked nie je vacsia sedacka, tak to je ok. Len tie kolieska mozno 😒 a kupujem slnecnu clonu, takze strieska ma tiez netrapi 🙂
Ked mi kocik vyschne, poslem foto. Kupila som si predsa zltu podlozku + deku Pinkie + ciernu tasticku, ...ladim kocik do zlto-ciernej, koli tej clone 😀 a mne sa to paci, vcera som to skusala a je to pekne, ved uvidis. 😀

alexandrag1
30. jún 2011

Tak dalsia fajn odpoved z Eniki---kociky pridu do predajne az zajtra...bohovskeee,ale uz sa nerozculujem 🙄

marafka
30. jún 2011

@frlka no tak sa tesim na foto 🙂

marafka
30. jún 2011

@rhodosbb no to strelim sampanske ak mi dnes zavola 🙂

frlka
30. jún 2011

@marafka ja som si vcera pisala s tym panom z Alladina koli plastenke...povedal, ze zajtra (t.j.dnes) by mi vedel uz kurierom poslat tovar, takze by ti mali volat 🙂 drzim palce, potom napis 😉

frlka
30. jún 2011

viete mi niekto povedat PRESNY nazov tohto kocika? Je to zn. Maxi Cosi, ale "ako sa vola ten golfac??????????????"...neviem ho najst na webe... ☹

janika84
30. jún 2011

ahojte.chcem poprosit o radu mamicky ktore mali nunu aj zappa. ktory je lepsi+vcom?ja mam nunu dva mesiace a rozmyslam ze ju predam.nie ze by som nebola spokoja,ale chcelo by to zmenu 😉 budem vdacna za kazdu skusenost dakujeeem 🙂

mia1111
30. jún 2011

@frlka - myslím, že sú to Maxi Cosi Mila - majú zdvojené zadné kolieska 😉

frlka
30. jún 2011

@mia1111 🙂 🙂 🙂 dakujem, idem pozriet na webe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂