icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
29. jún 2011

@zajo79 vdaka, hladam, ak najdem, napisem 😀 A ty si pisala tusim, ze hladas CIERNU ?

frlka
29. jún 2011

@mau dakujem, idem hladat na webe 🙂 🙂 🙂 🙂

frlka
29. jún 2011

@mau super, vdaka aj za link 😀

mau
29. jún 2011

@frlka nzč

frlka
29. jún 2011

prave som sa nastvala a objednavku z Eniki...ZRUSILA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Kocik kupujem od jeden pani z druhej ruky, je sice nuna 2010, ale na vozenie do parku, atd. nam staci. Tesim sa, dnes ho budem ho mat aj doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

misela24
29. jún 2011

@zajo79 tak to s tym aj počitam že mi zajtra zavolaju a povedia sorry už sa vam neušiel a to potom asi prasknem od hnevu lebo som nemusela zbytočne čakať,a mohla som si kupiť hocijaky iny kočik

zizinkafekete
29. jún 2011

Baby, tak toto mi ani nehovorte, ze by sa nam stalo to, ze po takomto cakani by sa nam neusli nuny!!!!!!!! I ked mne v kocikove tvrdili, ze ich maju objednanych straaaasne vela (som zvedava, co strasne vela znamena). Ale zaroven upozornovali, ze treba zaplatit "rezervne" lebo straaaasne vela mamiciek predava svoje terajsie kociky a chcu nuny!

mau
29. jún 2011

@frlka v akej farbe?

misela24
29. jún 2011

@zizinkafekete neviem ja nemam z toho dobry pocit mne zase povedali že určite sa mi ujde ked som dala zalohu a ked som sa jej na rovinu spytala nech mi povie otvorene kolko mamičiek predomnou si ju už objednalo nechcela povedať a zahovarala ,,tak potom neviem čo si mam myslieť ved som sa nič zle nepytala iba som chcela vedieť na čom som aby som sa zbytočne netešila,,ale viem isto že tak ako som sa strašne tešila na kočik tak som teraz neskutočne znechutená

frlka
29. jún 2011

@mau v ztej, r.vyroby 2010, ale to je OK, dcerka je uz velka, takze nepotrebujem na lezato 😀 len na vozenie, ked nas bolia nozky 😉
A teraz idem zhanat tu clonu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubka22
29. jún 2011

@misela24 Ja som si z Aladina kupila Nunu uz v marci, nebol problem ziadny, no stale mi nedosla plastenka a moskytiera /posledna info bola na 14.juna/ ... teraz ked u nas tolko prsi, tak musim chodit so sportovym ... Inak som s Nunou spokojna, osvedcila sa nam velmi na dovolenke lietadlom

zizinkafekete
29. jún 2011

Baby, tu na mk v bazari je teraz nuna 2011, 2 mesiace pouzivana, tie, ktorym to ponahla, skuste nakuknut a skontaktovat sa s tou mamickou 🙂

misela24
29. jún 2011

@bubka22 ved aj ja ho kupujem viac menej k voli dovolenke

frlka
29. jún 2011

@zizinkafekete akej farby?

zizinkafekete
29. jún 2011

@frlka - seda farba, verzia 2011, aj so zltym potahom na starsiu nepolohovaciu verziu, 165 eur....kocik pouzivany 2 mesiace......i ked neviem, za tu cenu mas i novu nunu...ale mas zltu farbu v cene....ja skusim este pockat na to kocikovo....

frlka
29. jún 2011

@zizinkafekete ja budem mat DNES zltu z druhej ruky, uz sa tesiiiim, navecer mi ju privezu 😉 . 😀 😀 😀 😀 😀 nam to staci na obcasne vozenie, mam este PP Pliko, keby nieco 😀 😀 😀

misela24
29. jún 2011

@bubka22 aj to neviem prečo sa plaštenka a moskytiera nepredavaju jednotlivo,,,mne by stačila napríklad iba pláštenka ☹

frlka
29. jún 2011

@misela24 ved keby si kupila obe spolu, sietku mozes potom predat, mozno niekto potrebuje len sietku proti hmyzu 🙂 Ale mne sa Nuna plastenka do dazda nepaci, je neprakticka, nezlozis ju na maly stvorcek a nedas do kosiku dolu pod kocik + ked si pozries obr. plastenky - nezakryje dobre nozicky dolu ☹ Ak bude babo vacsie (neviem ake velke mas dietatko), tak nozky mu budu trcat von z plastenky a zmoknu? Zda sa mi to nedoriesene 😒
Na kocik vraj sadne aj univerzalna plastenka, aj sietka + su lacnejsie 😀 To len tak na okraj, rozhodnutie je samozrejme len a len na tebe 😉

brisilda
29. jún 2011

@frlka plastenku na nunu v pohode vlozis do nak. kosika alebo pod. nak. kosik 😀 mam odskusane a niekde mam aj foto cize nezaberie v podstate ziadne miesto /ked je plastenka pod nak. kosikom/

misela24
29. jún 2011

@frlka dakujem za info no to som si aj ja všimla že pláštenka nezakrije nožižky ved uvidim ete je otazne či sa mi ak kočík ujde 😉

frlka
29. jún 2011

@brisilda aha, super, ..sa mi zdalo, ze niekto pisal, ze koli tym obruciam je neskladna 🙂 vdaka za info 😉

frlka
29. jún 2011

@misela24 ak nie, neboj, mamicky, co teraz cakaju, ...urcite sa vsetkym kocik pacit nebude, ked ho vyskusaju, tak potom zacnu predavat, vzdy je to tak 😀 ...ale neviem, ako ti to suri 😉 ved do konca tyzdna este nejako vydrz 🙂

brisilda
29. jún 2011

foto ked je plastenka poskladana pod nak. kosikom

misela24
29. jún 2011

@brisilda dakujem za foto no tak neviem tu moskytieru keby dam na kočik tak maly asi spusti taký záchvat že by mi z moskytieri zostal len.... 😉

misela24
29. jún 2011

@frlka no...súri mi to maleho už vyše tri tyždne nosím na rukach lebo mudra som rychlo predala casual v domnení že nuny budu skôr a teraz čakám,a čakám 😀

frlka
29. jún 2011

@brisilda super, vdaka, ...len jednu chybu ma ta plastenka 😀 , ze nezakryje dobre nozicky, ked je dieta vyssie ☹ Nevies nahodou, ktora univerzal.plastenka sadne na nuna? Nechcem Emitex Tracking maxi, ta vyzera otrasne na kociku 😒 nejaku inu nevies? 🙂

mau
29. jún 2011

@frlka pláštenka zakryje aj nožičky - máme to odskúšané 😉 My ju máme v obale v košíku. Vôbec by som nepovedala, že je nespratná.

rhodosbb
29. jún 2011

@marafka, mm volal pred hodinou do aladina a zajtra budu nuny na predajni, hura!!! v piatok si ideme po nu 😎

frlka
29. jún 2011

@mau uz viem, vdaka, 😀 ale spodok na nozicky urcite dorieseny nie je ☹

frlka
29. jún 2011

nunu uz mam doma 🙂 periem potah 🙂 VIEM MI NIEKTO POVEDAT, CI SA DAJU PREDNE KOLIESKA FIXOVAT (zaaretovat)? Na to som este neprisla 😀 😀 😀