Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@frlka tak super, aspon niekto uz je spokojny 😀 veru oni sa asi nedaju, nikde v popise to nebolo...
dievcata prikladam foto plastenky 😉 podla mna nozicky detom nezmoknu a tak ci tak budu mat topanocky 😀 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/pb0l/pla...
@brisilda ahoj prosim ta je potrebne kupovat clonu a nunu? resp. je lepsie kupit clonu alebo slnecnik?
@brisilda na tvojej foto pekne vidno ako to prekrýva plochu kočiara 😉
@lucka11123 to či slnečník alebo clonu je skôr na tvojom dieťati. Pri našom by slnečník plnil všetky iné účely len nie tienenie 😉 😀 Ale strieška veľa netieni, takže určite je niečo vhodné...
@jenta ahoj, posielam web link na tu pani, co sije tasticky:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10310889&tab=2
🙂 🙂 🙂 🙂
@marafka vcera. ked mi prniesli kocik, bola dcerka u babky 😀 , a ja sikovna, som hned kocik zvliekla a dala prat, teraz sa susi na balkone 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , takze este neviem, ale potom nafotim a poslem. 😀 😀 😀 Velmi sa tesim 😀 😀 😀 hned mam krajsi den 😀 A neboj, aj ty sa dockas ... a vsetky mamicky, co cakaju na kocik 😀 🙂 🙂 🙂 🙂
@mau vdaka za info, veru ani mne to nechyba, len som si myslela, ze koli skladaniu (ako napr. na PP Pliko) to treba nejako zaistit, aby sa kolieska nedolamali a dal sa dobre zlozit. Ale je to ok takto, tiez mam vzdy predne kolieska odistene, niekdy som ich pocas jazdy nearetovala, pride mi to nemotorne 😀 ked su zaistene 😀 Takze vdaka. A skusala som univerzal plastenku na nuna, ked mi vcera prisla, mas pravdu + vsetky ostatne maminy, ktore tvrdia, ze najlepsie sedi original 😀 ...univerzal tam vobec dobre nesedel 😢 , tak prave kupujem od "brisilda" plastenku + moskytieru 2010, kedze mam nuna 2010 a tie doplnky uz NIKDE nezozeniem. Tesim sa. 🙂
@frlka v prvom rade polohovanie chrbátika, väčšie zadné kolesá, nuna 2011 je vyššia (ale nie sedadlo) a má väčšiu striešku a košík - pozri sa aj tu (musíš si preklikať fotoalbum) http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=353...
este stale mi nikto nevola,nemailuje...ten kocik nebude nikdy 😖
@mau dakujem 🙂 idem mrknut, ...polohovavie mi nechyba, ved aj tu sa da na plovicu sklopit a mala sa mi vyspi aj tak v krajnej nudzi a ked nie je vacsia sedacka, tak to je ok. Len tie kolieska mozno 😒 a kupujem slnecnu clonu, takze strieska ma tiez netrapi 🙂
Ked mi kocik vyschne, poslem foto. Kupila som si predsa zltu podlozku + deku Pinkie + ciernu tasticku, ...ladim kocik do zlto-ciernej, koli tej clone 😀 a mne sa to paci, vcera som to skusala a je to pekne, ved uvidis. 😀
Tak dalsia fajn odpoved z Eniki---kociky pridu do predajne az zajtra...bohovskeee,ale uz sa nerozculujem 🙄
ahojte.chcem poprosit o radu mamicky ktore mali nunu aj zappa. ktory je lepsi+vcom?ja mam nunu dva mesiace a rozmyslam ze ju predam.nie ze by som nebola spokoja,ale chcelo by to zmenu 😉 budem vdacna za kazdu skusenost dakujeeem 🙂
@frlka - myslím, že sú to Maxi Cosi Mila - majú zdvojené zadné kolieska 😉

@mau daju sa predne koieska zaaretovat? alebo nie, asi nie, vsak?